Lue lisää

Lupa unelmille

Löydä itsesi, toteuta unelmasi

Tämä elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi. On niin paljon, mitä me voimme tehdä, kun unohdamme pelon, rajoittavat uskomukset ja mutku-, sitku-ajattelun. 
Meille on annettu unelmamme ihan syystä- jos voit haaveilla siitä, voit myös toteuttaa sen! 
 
Kirjoitan tänne blogiin tarinoita siitä, miten itse toteutin unelmani ja muutin oman elämäni sen jälkeen, kun olin jo ihan loppu. Burn outin, konkurssin ja luovuttamisen kynnyksellä, loppuun palaneena yh-äitinä ja yksinyrittäjänä oli pakko katsoa totuutta silmiin ja myöntää, että nyt on pakko muuttua. Ja sen muutoksen oli lähdettävä musta itsestäni. 
 
Oli luovuttava suojamuureista, kaivettava sisäinen herkkyyteni esiin ja parannettava itseni. Vasta sen jälkeen kun oikeasti tunsin itseni, pystyin muuttamaan elämäni suunnan. Tätä opetan nyt työkseni ja ilokseni myös muille. 
Kiitos kun liityit mukaan seuraamaan tätä matkaa. Toteuta unelmasi, sä pystyt siihen! 
erityisherkkä yrittäjä
Tiia Ojala

Erityisherkkä yrittäjänä

Miten kääntää herkkyys vahvuudeksi bisneksessä Tunnetko voimakkaasti, omat ja toisten tunteet? Käykö mielesi helposti ylikierroksilla? Koetko stressaantuvasi väkijoukoissa, kaipaat omaa rauhaa ja reagoit helposti toisten...

Lue lisää »
elämä
Tiia Ojala

Kenen elämää sinä elät

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mistä elämäsi koostuu? Mihin  aikasi oikeasti kuluu? Kuinka paljon aikaa, energiaa ja resursseja annat itsellesi ja niille asioille, joita oikeasti haluat?...

Lue lisää »