Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Terapeutti & tunnelukkotäti tuumailee

Olen Päivikki Malm, kognitiivisen lyhytterapian terapeutti. Sinä olet tärkeä ihminen. ️ Aloitin siksi blogin juuri sinua varten.

Tämä terapia on antanut minulle

ja varmaankin myös asiakkailleni ihania löytöjä.

Tämän blogin tarkoitus on tuoda niitä löytöjä sinunkin avuksesi.

Tämä voi olla alku mielenkiintoiselle matkalle, jossa voit ottaa mukaasi ikään kuin suurennuslasin tai silmälasit. Suunnata niillä hyväksyviä ja mielenkiintoisia tutkimuskatseita sisäiseen maailmaasi, itseesi ja elämääsi. Voit oppia oivaltamaan, miten suhtaudut näihin asioihin. Tämä on alkua elämäsi mielenkiintoiselle matkalle. Ehkä tärkein matka, mitä voit tehdä. Olethan elämäsi tärkein henkilö!

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! ❤️

En usko, että kadut.

Toki valinnanvapaus ja vastuu kaikkineen on täysin itselläsi.

Kognitiivinen terapia on peruslääketieteen mukaista ja paljon tutkittu terapian muoto.

Jos haluat blogini suoraan sähköpostiisi, laita viesti: ”Blogi, kiitos”, TerveMinän sähköpostiin. Lähetän sen sinulle ja liitän sinut samalla sähköpostilistalle.

Halutessasi yhteyttä, sähköpostilistalle tai jos sinulla on kysyttävää , laita viesti: tervemina1(at)gmail.com, kiitos

Ystävällisin terveisin terapeutti Päivikki

PS. Tunnelukkotäti tulee siitä, kun sain sellaisen lempinimen. Olen näet tehnyt tähän asti pääasiassa tunnelukkoterapiaa. Nyt haluan suunnata yhä enemmän antaakseni nämä aarteet mahdollisimman monelle elämän avuksi, hyödyksi ja helpotukseksi. ❤️ Rakentelen siksi myös verkkokurssia halukkaita varten.

Ajatukset, ajatusten tunnistaminen, automaattinen ajatus

3. AJATUKSET

Kun ymmärrän etten sama ole kuin mun ajatus, on siitä suunnattoman suuri helpotus. Voin ajatuksen tunnistaa,  kasvattaa tai lannistaa. Voin rauhassa etäältä sitä katsella, taikka...

Lue lisää »
tunne, Tunteet, itsensä hillitseminen, tlukko

2. TUNTEET

Tunne saapuu, en sitä voi paeta.Se minut valtaa, ellen ole valppaana.Vaan kun opin itsessäni sen tunnistamaan,en pelkää, en pakene, valitsen vaan.Voin rauhassa tutkailla, missä tuntuu...

Lue lisää »
Share Tweet Share Pin