Assistenttipalvelu sisältää asiakaspalvelua, myyntipalvelua ja sihteerin töitä. Virtuaaliassistentti toimii online-palveluna kokouksen sihteerinä, asiakaskontaktoinnissa ja auttamassa rutiinitehtävissä ja asiantuntijatyösi assistenttitöissä. 1 työtunti 49e, sis. alv 24%.

Luokittelematon

Buukkauspalvelu telekontaktointina B2B- ja B2C-projektissasi Suomessa. Projektin suunnittelu ja raportointi kuuluvat työtunteihin. Kohdeyritykset Suomessa ja kontaktointi suomen kielellä. 10 tunnin paketti 690 euroa, sis. alv24%.

Luokittelematon

Buukkauspalvelu telekontaktointina B2B- ja B2C-projektissasi Suomessa. Projektin suunnittelu ja raportointi kuuluvat työtunteihin. Kohdeyritykset Suomessa ja kontaktointi suomen kielellä. 20 tunnin paketti 1290 euroa, sis. alv24%.

Luokittelematon

Digimarkkinoinnin suunnitelman tekeminen, digimarkkinointikampanjan suunnittelu, digimarkkinointituotteen luominen, esitteiden ja painotuotteiden suunnittelutyö ja sisällöntuotanto suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelukokonaisuus sovitaan projektikohtaisesti sisältäen projektin suunnittelun ja raportoinnin. 2 tunnin paketti 129 euroa, sis. alv24%.

Assistenttipalvelu tallillesi, kilpailuihin, hevosen kuljetusmatkoille ja vierailuihin, kuten eläinlääkärikäynnille. Assistentti hoitaa, huolehtii ja liikuttaa hevostasi sopimuksen mukaan ajaen, ratsastaen, juoksuttaen, maasta käsin ja pyöröaitaustyöskentelynä. 1 työtunti 39 €, sis. alv 24%.

Luokittelematon

Assistenttipalvelu tallillesi, kilpailuihin, hevosen kuljetusmatkoille ja vierailuihin, kuten eläinlääkärikäynnille. Assistentti hoitaa, huolehtii ja liikuttaa hevostasi sopimuksen mukaan ajaen, ratsastaen, juoksuttaen, maasta käsin ja pyöröaitaustyöskentelynä. 10 työtuntia yhteensä 390 €, sis. alv 24%.

Luokittelematon

Assistenttipalvelu tallillesi, kilpailuihin, hevosen kuljetusmatkoille ja vierailuihin, kuten eläinlääkärikäynnille. Assistentti hoitaa, huolehtii ja liikuttaa hevostasi sopimuksen mukaan ajaen, ratsastaen, juoksuttaen, maasta käsin ja pyöröaitaustyöskentelynä. 20 työtuntia yhteensä 760 €, sis. alv 24%.

Yrityksesi kehittämisessä, neuvonnassa ja sparraamisessa henkilökohtaista konsultointipalvelua online-palveluna. 1 tunnin konsultaatio 79 euroa, sis. alv24%.

Luokittelematon

Laulun ohjelmiston harjoitteluun, tekniikan kehittämiseen yksilöllisten toiveiden mukaan. Klassinen laulu ja kevyt laulu. Kesto 35 minuuttia, hinta 29 euroa sis. alv24%. Tunti pidetään etänä, ei siis kontaktiopetusta.

Luokittelematon

Yrityksesi kasvuun uusien kohdemarkkinoiden selvittäminen, uusien tuotteiden ja palveluiden kysynnän selvittäminen ja projektiraportointi. Kohdeyritykset Suomessa ja kontaktointi suomen kielellä. Basic-paketti 1790 euroa, sis. alv24%.