Vartalokurssi

Kurssin sisältö:

 • Kuivaharjaus vartalolle
 • Imukuppihieronta vartalolle
 • Guasha – hieronta vartalolle
 • Vartalon ihonhoidot (kuorinta ja vartalokääreet)

Esteettinen kinesioteippaus vartalolle:

 • Kädet
 • Dekoltee
 • Vatsa-alue
 • Pakarat
 • Reidet

Lisäksi kurssi sisältää ruoka-ohjeet. Opit rakentamaan terveellisen ja maukkaan ilta-aterian

Ja muita kehon hyvinvointiin liittyviä ohjeita ja vinkkeja.

Bonuksena

Hoitoteippaukset ongelma-alueelle:

 • Selkä
 • Niskat ja hartiat
 • Emännänkyhmy
 • Ristiselkä
 • Lonkka
 • Polvet
 • Pohkeet
 • jalkaterät

Kurssia voi suorittaa vapaasti tai käyttää 30 päivän teho-ohjeita!

Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 365päivää.

Kurssi käydään verkkovalmentajien alustalla, johon pääset omilla verkkokaupan tunnuksilla.

Kurssilla käytetään seuraavia tuotteita: guasha-lastaa, imukuppeja vartalolle, kuivaharjaa ja kinesioteippejä.

Bear Komplex minikuminauhat (LIGHT/MEDIUM/HARD)

Oletko halukas tekemään elämätapamuutoksen, mutta koko projekti tuntuu niin isolta, ettet oikein edes tiedä, mistä aloittaa? Tunnetko epävarmuutta siitä, mitä ylipäätään olet tavoittelemassa? Oletko joskus aiemmin aloittanut elämäntapamuutoksen tekemisen, mutta et ole päässyt siinä alkua pidemmälle?

Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen myönteisesti, olet oikeassa paikassa! Edellä mainitut ajatukset ovat hyvin yleisiä silloin, kun ihmiset pohtivat elämäntapamuutoksen tekemistä. Monesti oman elämäntavan tarkastelun seurauksena ihminen saattaa todeta, että muutettavia asioita olisi todella paljon eikä tästä syystä oikein tiedä, mitä voisi lähteä muuttamaan. Tämä aiheuttaa helposti lamaantumisen ja sen, että muutosta ei saada laitettua edes alulle. Epävarmuus siitä, mitä muuttunut elämäntapa sitten oikeastaan olisi, johtaa samaan lamaantumiseen ja siihen, että muutoksen käytäntöön vieminen ei onnistu. Toisaalta alkuinnostuksessa saatetaan tehdä liian paljon liian suuria muutoksia yhdellä kertaa, jolloin väsähtäminen tapahtuu hyvin alkaneen alun jälkeen.

Alkuun Elämäntapamuutoksessa on 5 viikon verkkovalmennus, jonka aikana luot itsellesi kirkkaan tavoitetilan elämäntapamuutokselle, opit tarkkailemaan omaa elämäntapamuutosta estävää toimintaasi ja laadit itsellesi suunnitelman siitä, miten lähdet elämäntapamuutosta toteuttamaan askel askeleelta.

 1. viikon aikana opit tunnistamaan sinulle arvokkaat asiat ja tulet tietoisemmaksi omasta unelmiesi elämän tavasta
 2. viikon aikana opit tunnistamaan niitä ajatuksia ja tunteita, jotka ovat aiemmin vieneet sinua poispäin unelmiesi elämäntavasta
 3. viikon aikana opit ymmärtämään aiempaa toimintaasi ja tekemään arjessasi parempia valintoja
 4. viikon aikana luot itsellesi selkeän suunnitelman, jonka avulla pääset elämään unelmiesi terveellisempää elämää
 5. viikon aikana tunnistat oman voimasi ja vastuusi muutoksen toteuttamisessa

Verkkovalmennus perustuu psyykkiselle taitoharjoittelulle, joka toimii itseasiassa hyvin samalla tavalla kuin esimerkiksi lihaskuntoharjoittelu kuntosalilla. Ne taidot, joita harjoitat, kehittyvät ja vahvistuvat. Taustateoriana kurssilla on hyväksymis- ja omistautumisterapeuttinen viitekehys, mutta valmennus ei ole terapiaa vaan valmennusta. Kurssin pohjalla on Nelikenttämalli eli Matrix, joka nivoo yhteen oikean suunnan, oman mielen sisäiset tapahtumat ja konkreettiset teot, joiden avulla unelmien elämä on päivä päivältä lähempänä sinua.

KENELLLE VALMENNUS EI SOVI?

Tämä valmennus ei ole sinua varten, mikäli haluat nopeita ja helppoja ratkaisuja esimerkiksi painonpudotukseen tai et pysty olemaan rehellinen itsellesi vaan keksit selityksiä sille, miksi toimit, kuten toimit.

Tämä valmennus ei myöskään sovi sinulle, jos koet, että psyykkiset voimavarasi ovat vähissä, koska valmennuksen tehtävät vaativat jonkin verran asioiden työstämistä ja vaivannäköä. Osa tehtävistä voi herättää myös hankalia tunteita, koska niissä tarkastellaan tilannettasi avoimen rehellisesti ja osittain omia ajatuksiasi kyseenalaistaen.

Mikäli sinulla on tällä hetkellä haasteita psyykkisessä hyvinvoinnissasi tai sinulla on parasta aikaa psykoterapia käynnissä, on suositeltavaa, että keskustelet valmennuksesta hoitavan lääkärisi tai terapeuttisi kanssa ennen sen hankintaa. Koska valmennuksen tehtävät vaativat itsetarkastelua ja asioiden työstämistä, se voi mahdollisesti häiritä käynnissä olevaa terapiaprosessiasi tai heikentää psyykkistä hyvinvointiasi.

Valmennuksen sisällöt ovat täysin turvallisia ja hyväksymis- ja omistautumisterapeuttisia menetelmiä käytetään myös psyykkisten häiriöiden yhteydessä omahoitomenetelminä, joten ellei sinulla ole käynnissä terapeuttista hoitoa, voit osallistua kurssille levollisin mielin. Valmennuksen aikana sinä itse päätät, kuinka syvällisesti eri teemoja tarkastelet ja tällä tavoin voit jättää liian hankalalta tuntuvia asioita työstämättä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Sopiiko valmennus yhteen saamieni ruoka- ja liikuntaohjeiden kanssa?

Kyllä. Valmennus ei sulje pois mitään ruokavaliota tai liikuntaohjelmaa vaan se toimii niiden tukena. On siis ihan sama pudotatko, painoasi ketogeenisellä ruokavaliolla vai yleisten ravitsemussuositusten mukaisesti syömällä. Valmennuksen kannalta ei myöskään ole väliä käytkö kuntosalilla, jumppaatko kotona vai liikutko kävelten tai juoksemalla. Tämä siksi, että kurssi keskittyy puhtaasti elämäntapamuutoksen aloittamisen psyykkiseen puoleen, joka monesti on se kaikista tärkein osa elämäntapamuutosta.

Kuinka paljon aikaa harjoitusten tekeminen vie?

Sinä itse valitset, kuinka paljon haluat valmennukset sisältöihin panostaa. Luonnollisesti sillä, että paneudut tehtävien tekemiseen huolella, saavutat parempia tuloksia kuin nopeasti ja pinnallisesti asioita tarkastelemalla. Jo noin 10 minuuttia päivässä viikon ajan riittää mainiosti jo hyvään lopputulokseen.

Pitääkö minun varata jotakin erityistä valmennusta varten?

Tarvitset tehtävien tekemistä varten vähintään A4-kokoisen paperin, mieluiten A3-kokoisen sekä kyniä ja mahdollisesti viivoittimen. Videoita voit katsoa älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneella ja videoiden sisällöt ovat myös kirjallisessa muodossa jokaisen videon alla.

Mitä valmennus sisältää?

Valmennus sisältää 5 viikon ajan valmennusvideot ja kirjalliset viikkotehtävät

Suljetun Facebook-ryhmän, jossa kurssin teemoista voidaan keskustella muiden kurssilaisten ja valmentajan kanssa

Saat pääsyn materiaaliin vuoden ajaksi

Artist Academyn rakennekynsi kurssilla opit tekemään kauniit ja kestävät rakennekynnet, kynsien huollon sekä koristelun perusteet.

Selkeiden kuva, teksti ja video ohjeiden avulla, aloittelijakin oppii tekniikan ja pääset tekemään upeita rakennekynsiä jo tänään! Voit katsoa videot ja kuvat omaan tahtiin, materiaali on käytössäsi 3kk ostopäivästä.

Kurssi on toteutettu Mystic Nails tuotteilla yhteistyössä Kynsikauppa.com kanssa, jonka verkkokauppaan olemme rakentaneet teitä varten oman aloituspakkauksen.

Huom! Tilatessasi aloituspakkauksta (Mystic all-in starter kit 169€) kynsikauppa.com:ista mainitse lisätietoihin: Artist Academy rakennekynsikurssi

Kurssi on optimoitu mobiilille

Haaveiletko artistin urasta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko jo yrittänyt saada jalkaa oven väliin, mutta et ole vielä onnistunut? Oletko aina miettinyt, miten artistien urat rakennetaan?

Osallistu Manage Me:n Artistiksi-workshopiin ja nappaa talteen Carla Ahoniuksen ja Tina Jukaraisen vinkit, miten urahaaveesi toteutetaan.

Verkkokurssilla opit muun muassa:
– Millainen on musiikkialan ammattilaisen silmissä potentiaalinen artisti
– Miten rakentaa hyvä promopaketti, jonka kanssa lähestyä ammattilaisia
– Mitä uran alussa kannattaa tehdä ja mitä ei
– Keitä ovat artistin tärkeimmät yhteistyökumppanit
– Miten rakentaa kiinnostava artistibrändi
– Miten asettaa realistiset mutta innostavat tavoitteet
– Miten ottaa vastaan palautetta ja ottaa siitä opikseen

Artistiksi-verkkokurssi sopii myös aloitteleville managereille, jotka haluavat vinkkejä artistiensa kehittämiseen.

Haluatko perustaa oman blogin, mutta et osaa selvittää, miten valita paras blogialusta? Tai et osaa tai halua itse ylläpitää omaa blogisivustoa?

Aloittelijana haluat bloggausalustan, joka on helppo asentaa, helppokäyttöinen eikä vaadi koodaustaitoja.

Oletko miettinyt, millaisen blogin haluat luoda nyt ja tulevaisuudessa?

Blogisi kasvaessa saatat haluta muuttaa blogisi ulkoasua ja lisätä uusia ominaisuuksia kasvavalle yleisöllesi. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää valita joustava blogimisalusta, jossa on tilaa kasvaa.

Verkkovalmentajien bloggausalustalla sinun on helppoa aloittaa bloggaaminen.

 • Sinun ei tarvitse asentaa mitään.
 • Saat käyttöösi valmiiksi rakennetut visuaalisesti näyttävät templaatit, joiden päälle on helppoa aloittaa blogin kirjoittaminen.
 • Sinulla on mahdollisuus lisätä uusia ominaisuuksia Google Analytics, Facebook-pikseli ja linkit sosiaaliseen mediaasi.

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat kehittää keskivartalon voimaa ja hallintaa.
 • Haluat harjoitella monipuolisesti keskivartalon lihaksia.
 • Haluat vahvistaa myös pakaroitasi.
 • Haluat että harjoitukset ovat mahdollista toteuttaa kotona.
 • Sinulla on aikaa ennen tai jälkeen päätreenin n. 15min.

Verkkovalmennus sisältää kolme harjoitusta viikossa ja kestää kahdeksan viikkoa. Välineiksi tarvitset vain kuminauhan ja pienen painon/ esineen. Sinulla on pääsy valmennuksen materiaaleihin vuoden ajan. 

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat kehittää keskivartalon voimaa ja hallintaa.

 • Haluat harjoitella monipuolisesti keskivartalon lihaksia.

 • Sinulla on aikaa ennen tai jälkeen päätreenin n. 15min.

 

Verkkovalmennus sisältää kolme harjoitusta viikossa ja kestää kahdeksan viikkoa. Harjoitusten välineistönä käytetään salilta löytyviä välineitä. Sinulla on pääsy valmennuksen materiaaleihin vuoden ajan.

Käydään läpi perusteellinen noudon opettaminen. Nouto ei ole kaikille rotunsa puolesta jalostettu, eikä siis normaali käytös koiralle. Noutoon liittyy monta osaa tarttuminen, pito ja luovuttaminen. Opetan teille  motivoidun, oikean tunnetilan sisältävän tavan kouluttaa nouto. Koiran tarttuessa esineeseen tai esim lintuun ensinmäinen ajatus tulisi olla ohjaaja ja halu tuoda ihmiselleen löytö. Kuin ajatuskupla näkyisi koiran pään päällä jossa on oman ihmisen kuva. Halu tuoda kaiken sinulle.

WordPressin nopeuden optimointi

Kattava tekninen tarkastus ja edistyneet WordPress -sivuston suorituskyvyn optimoinnit parantavat merkittävästi sivustosi latausaikoja.

 • Täydellinen verkkosivuston varmuuskopionti
 • Kattava suorituskyvyn skannaus
 • Edistyksellinen sivuston optimointi
 • Edistyksellinen kuvien pakkaus ja optimointi, enintään 50 kuvaa
 • Edistyksellinen tietokannan optimointi
 • Lisäosien auditointi & optimointi
 • Ennen & jälkeen raportit
 • Woocommerce optimointi
 • Välimuistin asetukset

Lue lisää hakukoneoptimoinnista täältä.

WordPressin hakukoneoptimointi

Haluatko kohota kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi nostaa sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi tai tuotteitasi. Saat sivustollesi uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä!

Jos haluat parantaa Google hakukone -sijoitustasi tai jopa päästä ensimmäiselle sivulle voimme auttaa sinua.

Kattava tekninen tarkastus ja edistyneet WordPress -sivuston suorituskyvyn optimoinnit parantavat merkittävästi sivustosi latausaikoja. 

 

Aloituksessa liittymismaksu 599 € + Alv 24 % (kertamaksu)

 • Täydellinen verkkosivuston varmuuskopio
 • Kattava suorituskyvyn skannaus
 • Edistyksellinen sivuston optimointi
 • Edistyksellinen kuvien pakkaus ja optimointi
 • Edistyksellinen tietokannan optimointi
 • Lisäosien auditointi & optimointi
 • Ennen & jälkeen raportit
 • Woocommerce optimointi
 • Välimuistin asetukset
 • CDN asetukset
 • Ilmainen webhotellin siirto

Vertaile paketteja ja lue lisää hakukoneoptimoinnista täältä.

Lisätapaamisissa jatketaan siitä mihin edellinen hyvinvointineuvonta jäi. Sinulla on siis oltava materiaalit tallessa, jotka olen sinulle luonut aikaisemmin. Jos ne eivät ole tallessa tai olet uusi asiakas, osta hyvinvointineuvonnan “lyhyt, keskipitkä tai pitkä” -paketti. Yksittäisillä lisäkerroilla päivitetään materiaalit ajantasalle ja luodaan tarvittaessa uusia tavoitteita. Lisäkertoja voit ostaa niin paljon kuin haluat.

Tarjoan monipuolista liikunta-, ravitsemus-, ja palautumisneuvontaa laajalti eri lähtökohdille ja tavoitteille. Hyvinvointineuvonnassa käydään kyseisiä aiheita läpi oman terveytesi näkökulmasta. Tavoitteena on luoda hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja.

Hyvinvointineuvonnan sisältö vaihtelee kunkin tarpeiden mukaan.

Tarjontaani kuuluu:

-lähtötilanteen kartoitus + tavoitteiden luominen

-yhteydenpidot/tapaamiset

-omille tarpeillesi räätälöity hyvinvointisuunnitelma

-kattava tietopaketti hyvinvointisi edistämiseksi

-treenivideot ja ohjeita treenaamiseen

Keskipitkä versio on viiden kerran paketti = viisi tapaamista/yhteydenpitoa projektin aikana.

Yksi tapaaminen/yhteydenpito on kestoltaan noin 30-60min.

Ensimmäisellä kerralla selvitetään lähtötilanne ja luodaan tavoitteet. Voit kertoa myös toiveesi sisällön suhteen.

Toisella terralla käydään sisältö läpi, jonka olen sinulle luonut.

Kolmannella ja neljännellä kerralla kyselen kuulumisia projektin suhteen ja varmistan, että projekti etenee tavoitteiden mukaisesti. Tarvittaessa muutan/lisään sisältöön lisämateriaalia.

Viidennellä kerralla selvitetään, päästiinkö tavoitteisiin ja päätetään projekti. Varmistan myös, että sinulla on tarvittavat materiaalit sisällön omatoimeseen toteuttamiseen jatkoa ajatellen.

Tapaamisten/yhteydenpidon välissä on noin kaksi viikkoa.

Itseni esittely:

Olen liikuntaneuvoja -opiskelija Tampereelta. Liikunta on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja osa arkea. Minulla on monipuolista kokemusta liikunnasta, kevyestä höntsäilystä huippu-urheiluun saakka. Liikunnan lisäksi myös ravinnon ja palautumisen vaikutukset hyvinvointiin ovat mielenkiinnon kohteeni.

Laura Heinonen

Tarjoan monipuolista liikunta-, ravitsemus-, ja palautumisneuvontaa laajalti eri lähtökohdille ja tavoitteille. Hyvinvointineuvonnassa käydään kyseisiä aiheita läpi oman terveytesi näkökulmasta. Tavoitteena on luoda hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja.

Hyvinvointineuvonnan sisältö vaihtelee kunkin tarpeiden mukaan.

Tarjontaani kuuluu:

-lähtötilanteen kartoitus + tavoitteiden luominen

-yhteydenpidot/tapaamiset

-omille tarpeillesi räätälöity hyvinvointisuunnitelma

-kattava tietopaketti hyvinvointisi edistämiseksi

-treenivideot ja ohjeita treenaamiseen

Lyhyt versio on kahden kerran paketti = kaksi tapaamista/yhteydenpitoa projektin aikana.

Yksi tapaaminen/yhteydenpito on kestoltaan noin 30-60min.

Ensimmäisellä kerralla selvitetään lähtötilanne ja luodaan tavoitteet. Voit kertoa myös toiveesi sisällön suhteen.

Toisella kerralla käydään sisältö läpi, jonka olen sinulle luonut. Tämän jälkeen pääset toteuttamaan sisältöä omatoimisesti.

Tapaamisten/yhteydenpidon välissä on noin kaksi viikkoa.

Itseni esittely:

Olen liikuntaneuvoja -opiskelija Tampereelta. Liikunta on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja osa arkea. Minulla on monipuolista kokemusta liikunnasta, kevyestä höntsäilystä huippu-urheiluun saakka. Liikunnan lisäksi myös ravinnon ja palautumisen vaikutukset hyvinvointiin ovat mielenkiinnon kohteeni.

Laura Heinonen

Tarjoan monipuolista liikunta-, ravitsemus-, ja palautumisneuvontaa laajalti eri lähtökohdille ja tavoitteille. Hyvinvointineuvonnassa käydään kyseisiä aiheita läpi oman terveytesi näkökulmasta. Tavoitteena on luoda hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja.

Hyvinvointineuvonnan sisältö vaihtelee kunkin tarpeiden mukaan.

Tarjontaani kuuluu:

-lähtötilanteen kartoitus + tavoitteiden luominen

-yhteydenpidot/tapaamiset

-omille tarpeillesi räätälöity hyvinvointisuunnitelma

-kattava tietopaketti hyvinvointisi edistämiseksi

-treenivideot ja ohjeita treenaamiseen

Pitkä versio on kymmenen kerran paketti = kymmenen tapaamista/yhteydenpitoa projektin aikana.

Yksi tapaaminen/yhteydenpito on kestoltaan noin 30-60min.

Ensimmäisellä kerralla selvitetään lähtötilanne ja luodaan tavoitteet. Voit kertoa myös toiveesi sisällön suhteen.

Toisella terralla käydään sisältö läpi, jonka olen sinulle luonut.

Kolmannella-yhdeksännellä kerralla  kyselen kuulumisia projektin suhteen ja varmistan, että projekti etenee tavoitteiden mukaisesti. Tarvittaessa muutan/lisään sisältöön lisämateriaalia.

Kymmenennellä  kerralla selvitetään, päästiinkö tavoitteisiin ja päätetään projekti. Varmistan myös, että sinulla on tarvittavat materiaalit sisällön omatoimeseen toteuttamiseen jatkoa ajatellen.

Tapaamisten/yhteydenpidon välissä on noin kaksi viikkoa.

Itseni esittely:

Olen liikuntaneuvoja -opiskelija Tampereelta. Liikunta on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja osa arkea. Minulla on monipuolista kokemusta liikunnasta, kevyestä höntsäilystä huippu-urheiluun saakka. Liikunnan lisäksi myös ravinnon ja palautumisen vaikutukset hyvinvointiin ovat mielenkiinnon kohteeni.

Laura Heinonen

Hyvinvointiohjelma on ladattava tiedosto hyvinvointiin liittyen. Ohjelmassa käsitellään liikuntaa, ravintoa ja palautumista terveyden näkökulmasta ja annetaan konkreettisia esimerkkejä näiden lisäämisestä arkeen. Ohjelma toimii hyvinvoinnin perustana, josta jokainen voi soveltaa itselleen sopivan.

Hyvinvointiohjelman on tehnyt liikuntaneuvoja -opiskelija, Laura Heinonen

Kurssilla käydään läpi videoiden avulla laajasti ja kattavasti jiirilauteen valmistus tavalla jolla Tingander Oy:n puusepät lauteet valmistavat. Suunnittelu, rungot, liitokset, liimaukset, pintakäsittelyt ja erikoispintakäsittelyt. Lisäksi raapaistaan laaja-alaisesti pintaa kiukaan valinnasta ja valaistuksen suunnittelusta.

Kurssimateriaali koostuu täysin havainnollistavista videoista. Opiskelu on siis helppoa ja viihdyttävää. Kurssille on valikoitu oleellisimmat asiat laajasta tietotaidosta ja vuosien tuotekehityksestä. Kurssimateriaali on kokonaan alan edelläkävijäyrityksen tuotekehityksen tulosta, jäsenneltynä helposti lähestyttävään muotoon.

Kurssi sopii kaikille joilla on haaveissa rakentaa unelmien lauteet joko itselle tai ammattilaisena asiakkaille. Lauteen valmistus edellyttää jonkin verran kokemusta puun työstämisestä ja tietenkin työkaluja. Kurssilla esitellään tarpeelliset työkalut ja annetaan neuvot oikeiden työkalujen hankintaan.

Kurssin vetää ansioitunut Puuseppämestari Eetu Tingander.

Kurssimateriaali on käytössä vuoden ostopäivästä joten materiaalin pariin voi palata moneen kertaan.

Lyhyt esittely kurssista:

https://youtu.be/2JvGUqZnfJM

Koulutus aloitetaan hallinnan rakentamisella. Luodaan vahva pohja luopumiselle ja paikalla ololle. Lisätään häiriötä, vahvistetaan itsehillintää ja impulssikontrollia. Kurssilla harjoitellaan myös luoksetuloa ja sitä varten koiralle mukaan pitkä liina mikäli koira saattaa ottaa hatkat.

Harjoitukset Malkakoskella laavun puolella koskea nurmialueella. Lisätietoa 0408450979.

HUOM!

Kuppeja ei saa käyttää mikäli sinulla on esim:ihotulehdus,

korkea kuume, raskaus, avohaava,pahalaatuinen kasvain, verenvuototauti,suurentuneet imurauhaset.

Jos epäilet kuppien käyttöä, kysy omalta lääkäriltäsi.

Kurssin materiaalit ovat voimassa 12kk!

Pexels Trang Doan 1171170“Kilot kuriin pysyvästi”– kurssilla saat tutkittuun tietoon, lääkärin vankkaan ammattitaitoon ja kokemukseen perustuvan tiedon, ohjauksen ja konkreettiset neuvot, joiden avulla etenet kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Muutoksen tukena käytetään myös kognitiivisen psykoterapian menetelmiä.  

Kurssi koostuu 8+4 viikon jaksosta: 8 ensimmäisen viikon aikana saat päivittäin oppimateriaalin ja tehtävät, kun taas viimeisten 4 viikon aikana tehtäviä ilmestyy viikoittain.

 

Kilot kuriin- kurssilla opit tekemään parempia valintoja, pysymään motivoituneena, ennakoimaan sekä muuttamaan käyttäytymis- ja ajattelutapaasi. Kurssi sopii erityisesti elintaparemonttia, terveellisempiä elintapoja tai painonlaskua suunnitteleville. Kurssin aikana ei pyritä merkittävään painonlaskuun. Sen sijaan saat käyttöösi työkalut, joiden avulla pääset hitaasti ja varmasti etenemään kohti tavoitettasi – olipa tavoitteesi sitten pieni tai suuri painonpudotus, elintapojen parantaminen tai totaalinen elämäntaparemontti. Pienet muutokset mahdollistavat sen, että todella muutat elintapojasi pysyvästi ja saavutat tavoitteesi pysyvästi. Päivittäinen oppimateriaali ja ohjeistus tukee uusien tapojen juurtumista rutiiniksi. Elämäntapamuutoksen mahdollistavan tiedon ja opin lisäksi tulet lisäämään rutkasti myös itsetuntemustasi.

 

Kurssi vaatii noin 15min opiskeluaikaa päivittäin ja lisäksi on hyvä varata säännöllistä suunnitteluaikaa (esim. 15min päivittäin tai tunti viikottain). Oppimateriaali on jaettu selkeisiin ja tiiviisiin kokonaisuuksiin ja kurssirakenne on suunniteltu siten, että se tukee oppimista.

 

Valmentajana toimii työterveyshuollon erikoislääkäri, psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen psykoterapia) Anne Juvani. Kurssi perustuu tutkittuun tietoon ja on Käypähoitosuosituksen mukainen, joten se soveltuu lisätyökaluksi myös työterveyshuolloille tai yritysten tyhy- toiminnaksi.

 

Kilot kuriin pysyvästi -kurssin pilottijakso käynnistyi 18.1.2021. Helmikuun aikana kurssin ostavat ehtivät vielä hyvin pilottijaksolaisten mukaan opiskelemaan (etuna kurssin tahdissa päivittyvä vertaistukiryhmä). 

METSÄSTYS tai/ja KOE KUNTOON 2022-23 kaudelle
KuusDogilla alkaa etävalmennus ryhmä spanieleille, jotka haaveilevat metsästyskokeisiin osallistumisesta tai / ja käytännön metsästyksestä. (mahdollista myös muun rotuisten osallistua).
Työkaluina teams, videointi, whatsapp/ryhmä ja henkkoht puhelinkeskustelut, mentaalivalmennus sekä tapaamiset kerran kuussa. Valmentajan tuki on tärkeä osa koirakon edistymistä.
Nimimerkillä yksin treenaavana tiedän että apu on kullan arvoista.
Jos kiinnostuit kysy lisätietoja 0408450979
Kerran kuussa tapaaminen syksy 2022 10.8, 20.8, 23.9, 23.10, 22.11, 4.12 tapaamispäivien aikana treenataan useampi tunti yhdessä ja jopa peräkkäisinä päivinä jos sille on tarvetta, Kuopiossa tai lähi kunnissa.
Tapaaminen sisältää koe osioita ja niiden treenaamista porukassa. Kokeen omaisia treenejä kun koirat alkaa olla kunnossa. Vesityö yhtenä osiona mikäli koirat eivät ole sitä suorittaneet.
Varaa koko päivä tapaamiseen.
Myös kyyhkytreenit / ylösajo tapaamisissa ainakin kerran syksyllä.
Etä osio sisältää yhteis teams kerran kuussa ja loput osiot henkohtainen tuki whatsapp ja puhelin konsultaatio viikottain. 
Olethan valmis videoimaan treenejäsi. Videoiden purkaminen ja tekemisen korjaaminen tehdään yhdessä.
Ei vaadi pohjataitoja eikä ole ikärajaa. Asenne on tärkein ja se että olet motivoitunut. 
Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus valmentautua ammattilaisen kanssa.
Kyyhkytreenit KuusDogilla feat Mari Mantere 28.8 klo 10 alkaen
Ilmoittaudu 0408450979 KuusDogin Suskulle. Ilmoittautuessasi kerro mikä ryhmä on sinulle sopivin.
Ryhmä 1 Klo 10-12 pennut alle 6kk 39€
Ryhmä 2 klo 12.30 – 15 koirat joilla jo on on pohjataitoja 39€
Ryhmä 3 klo 12.30 – 15 perusteet ei vaadita pohjataitoja 39€
Mitä voit odottaa kyyhkytreeneiltä?
– Asiantuntevaa koulutusapua metsästys ja harrastuskoiran käytösketjujen kouluttamiseen
– Harjoitellaan koiran yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kouluttajilla erittäin hyvä koiran lukutaito ja kuuntelemme ohjaajaa sinä tunnet parhaiten koirasi.
– Koulutetaan metsästysketjun osia ja liitetään ne sitten yhteen käytösketjuksi
Mitä koulutetaan?
– Hallintaa joka sisältää neutraalin tunnetilan liittämistä esim siivitykseen.
– Itsehillinnän rakentamista korkeaan vireeseen ,viemättä toimintakykyä koiralta. Esim luopumiseen kyyhkystä ja koira oppii käytöksen kautta hillitsemään itseään esim seisominen / istuminen. Tähän kouluttajilla helppoja tekniikoita jotta koira onnistuu.
– Ylösajo tilanne spanieli tyyppisille koirille.
– Seisominen, avanssi kanakoira tyyppisille koirille
– Hakuun motivaatiota vauhtia kyyhkyilla.
– Luoksetuloon häiriöiden sietoa
– Paikalla oloa
– Seuraamista häiriöissä
Koulutus tapahtuu positiivisilla metodeilla, joka on todettu tehokkaimmaksi ja nopeimmaksi tavaksi kouluttaa koiria. Käytämme monipuolisia palkkioita kuten sosiaalista, toiminnallista, herkkuja ja leluja. Uutena 1.ryhmä pennuille alkaen 8vk-6kk.
Isommat koirat jaetaan 2 ryhmään.
2. ryhmä 6 koirakkoa kyyhkyille. Vaatimustasona jonkin verran jo tehty pohjatöitä hallintaan, ylösajoon tai seisomiseen.
3. ryhmä 6 koirakkoa perusteisiin hallintaan, luopumiseen, paikallaoloon. Tehdään pohjatöitä tulevaan ylösajoon, seisontaan yms.
Mukaan tarvitset hihnan, pannan, pillin, herkkuja, lelu, juomakippo ja vettä, alusta koiralle.
Paikkana Kauhava Alahärmä.
Hinta 39/koirakk
Kyyhkytreenit KuusDogilla feat Mari Mantere 28.8 klo 10 alkaen
Ilmoittaudu 0408450979 KuusDogin Suskulle. Ilmoittautuessasi kerro mikä ryhmä on sinulle sopivin.
Ryhmä 1 Klo 10-12 pennut alle 6kk 39€
Ryhmä 2 klo 12.30 – 15 koirat joilla jo on on pohjataitoja 39€
Ryhmä 3 klo 12.30 – 15 perusteet ei vaadita pohjataitoja 39€
Mitä voit odottaa kyyhkytreeneiltä?
– Asiantuntevaa koulutusapua metsästys ja harrastuskoiran käytösketjujen kouluttamiseen
– Harjoitellaan koiran yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kouluttajilla erittäin hyvä koiran lukutaito ja kuuntelemme ohjaajaa sinä tunnet parhaiten koirasi.
– Koulutetaan metsästysketjun osia ja liitetään ne sitten yhteen käytösketjuksi
Mitä koulutetaan?
– Hallintaa joka sisältää neutraalin tunnetilan liittämistä esim siivitykseen.
– Itsehillinnän rakentamista korkeaan vireeseen ,viemättä toimintakykyä koiralta. Esim luopumiseen kyyhkystä ja koira oppii käytöksen kautta hillitsemään itseään esim seisominen / istuminen. Tähän kouluttajilla helppoja tekniikoita jotta koira onnistuu.
– Ylösajo tilanne spanieli tyyppisille koirille.
– Seisominen, avanssi kanakoira tyyppisille koirille
– Hakuun motivaatiota vauhtia kyyhkyilla.
– Luoksetuloon häiriöiden sietoa
– Paikalla oloa
– Seuraamista häiriöissä
Koulutus tapahtuu positiivisilla metodeilla, joka on todettu tehokkaimmaksi ja nopeimmaksi tavaksi kouluttaa koiria. Käytämme monipuolisia palkkioita kuten sosiaalista, toiminnallista, herkkuja ja leluja. Uutena 1.ryhmä pennuille alkaen 8vk-6kk.
Isommat koirat jaetaan 2 ryhmään.
2. ryhmä 6 koirakkoa kyyhkyille. Vaatimustasona jonkin verran jo tehty pohjatöitä hallintaan, ylösajoon tai seisomiseen.
3. ryhmä 6 koirakkoa perusteisiin hallintaan, luopumiseen, paikallaoloon. Tehdään pohjatöitä tulevaan ylösajoon, seisontaan yms.
Mukaan tarvitset hihnan, pannan, pillin, herkkuja, lelu, juomakippo ja vettä, alusta koiralle.
Paikkana Kauhava Alahärmä.
Hinta 39/koirakk
Kyyhkytreenit KuusDogilla feat Mari Mantere 28.8 klo 10 alkaen
Ilmoittaudu 0408450979 KuusDogin Suskulle. Ilmoittautuessasi kerro mikä ryhmä on sinulle sopivin.
Ryhmä 1 Klo 10-12 pennut alle 6kk 39€
Ryhmä 2 klo 12.30 – 15 koirat joilla jo on on pohjataitoja 39€
Ryhmä 3 klo 12.30 – 15 perusteet ei vaadita pohjataitoja 39€
Mitä voit odottaa kyyhkytreeneiltä?
– Asiantuntevaa koulutusapua metsästys ja harrastuskoiran käytösketjujen kouluttamiseen
– Harjoitellaan koiran yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kouluttajilla erittäin hyvä koiran lukutaito ja kuuntelemme ohjaajaa sinä tunnet parhaiten koirasi.
– Koulutetaan metsästysketjun osia ja liitetään ne sitten yhteen käytösketjuksi
Mitä koulutetaan?
– Hallintaa joka sisältää neutraalin tunnetilan liittämistä esim siivitykseen.
– Itsehillinnän rakentamista korkeaan vireeseen ,viemättä toimintakykyä koiralta. Esim luopumiseen kyyhkystä ja koira oppii käytöksen kautta hillitsemään itseään esim seisominen / istuminen. Tähän kouluttajilla helppoja tekniikoita jotta koira onnistuu.
– Ylösajo tilanne spanieli tyyppisille koirille.
– Seisominen, avanssi kanakoira tyyppisille koirille
– Hakuun motivaatiota vauhtia kyyhkyilla.
– Luoksetuloon häiriöiden sietoa
– Paikalla oloa
– Seuraamista häiriöissä
Koulutus tapahtuu positiivisilla metodeilla, joka on todettu tehokkaimmaksi ja nopeimmaksi tavaksi kouluttaa koiria. Käytämme monipuolisia palkkioita kuten sosiaalista, toiminnallista, herkkuja ja leluja. Uutena 1.ryhmä pennuille alkaen 8vk-6kk.
Isommat koirat jaetaan 2 ryhmään.
2. ryhmä 6 koirakkoa kyyhkyille. Vaatimustasona jonkin verran jo tehty pohjatöitä hallintaan, ylösajoon tai seisomiseen.
3. ryhmä 6 koirakkoa perusteisiin hallintaan, luopumiseen, paikallaoloon. Tehdään pohjatöitä tulevaan ylösajoon, seisontaan yms.
Mukaan tarvitset hihnan, pannan, pillin, herkkuja, lelu, juomakippo ja vettä, alusta koiralle.
Paikkana Kauhava Alahärmä.
Hinta 39/koirakk

Anna lahjaksi lahjakortti Onnellisuuden oppaan palveluihin.

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat kehittää lantion ja alaraajan voimaa, hallintaa ja suorituskykyä.

 • Haluat kehittyä kyykyssä ja maastavedossa.

 • Haluat että harjoitukset ovat mahdollista toteuttaa kotona.

 • Sinulla on aikaa ennen tai jälkeen päätreenin n. 15min.

 

Verkkovalmennus sisältää neljä harjoitusta viikossa ja kestää kahdeksan viikkoa. Välineiksi tarvitset pitkän ja pienen ympyrän muotoisen kuminauhan ja pienen painon/ esineen. Sinulla on pääsy valmennuksen materiaaleihin vuoden ajan.

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat kehittää lantion ja alaraajan voimaa, hallintaa ja suorituskykyä.

 • Haluat kehittää voimantuottoa etenkin kyykyssä ja maastavedossa.

 • Sinulla on aikaa ennen tai jälkeen päätreenin noin 15-20min.

 

Verkkovalmennus sisältää neljä harjoitusta viikossa ja kestää kahdeksan viikkoa. Välineiksi tarvitset salilta löytyviä välineitä. Sinulla on pääsy valmennuksen materiaaleihin vuoden ajan.

LAPSI❤️KOIRA KURSSI yli 9v lapsille. Kouluttamisen perusteet, koiran eettinen kohtelu, temppujen kouluttaminen. 

Lapset voivat myös esittää toiveen mitä haluavat kurssilla oppia. Kouluttaja arvioi onko se mahdollista kurssin rajoissa opettaa koiralle.

Kurssi maanantaisin klo 18-19 kurssi aikataulu 7.2-7.3.2022 ( tauko 28.2)

Laulun sanoittamisen-verkkokurssi

Sana Mustonen on ammattisanoittaja, jonka kynästä ovat syntyneet monet ikimuistoiset laulutekstit. Suvi Teräsniskan Syksyn sävel voittolaulu Täydellinen elämä ja Robinin Frontside ollie ovat Sanan isoimpia hittejä. Mustonen toimi Warner Chappell Music Finlandin housewriterina 11 vuotta, sanoittaen tuona aikana monipuolisesti suomalaisille artisteille ja yhtyeille.

Sana on tehnyt tekstejä Yöstä Yölintuun ja Einistä Robiniin. Viimeaikoina useita Sanan tekstejä on levyttänyt mm. Tommi Soidinmäki ja Raskasta Joulua kiertueelta tuttu JP Leppäluoto, jonka Piilevää pimeää levy käväisi viime kesänä Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Kyseisen levyn lähes kaikki tekstit ovat Sanan käsialaa.

Sana Mustosen sanoittajakurssilla sanoittamiseen ei suhtauduta liian vakavasti. Joskus virhekin voi olla juuri se juttu!

Jos sanoittaminen saattaisi olla se sun juttusi, lähde mukaan kurssille!

-Kurssi sisältää:

-Miksi ryhtyä sanoittajaksi

-Kuinka päästä alkuun?

-Laulutekstin ja runon ero

-Laulutekstin aiheet

-Kirjoitusolosuhteet

-Perustekniikka

-Tavut

-Riimit

-Tekstin laulettavuus

-Lauluntekstin rakenne ja sisältö

-Kuinka tekstissä tarina kulkee

-Kieli

-Blancoteksti vai melodiaan kirjoitettu

-Mistä teksti-ideoita, entä biisin nimet?

-Kun tietää perussäännöt, niitä voi rikkoa

-Miten saat laulutekstin eteenpäin, verkostoituminen

-Entä jos kirjoitetaan yhdessä, co-writing

-Milloin liitytään Teostoon? Mikä se on?

Kurssin kesto 3x 30 min

www.musakuja.fi

Liikuntaohjelmassa käsitellään liikuntaa hyvinvoinnin näkökulmasta. Saat 18 sivua tietoa liikunnasta sekä konkreettisia ohjeita, vinkkejä ja esimerkkejä liikunnan harrastamiseen. Liikuntaohjelma sisältää mm:

 • Kaksi treeniohjelmaa aloittelijoille/matalan kynnyksen liikkujille. Toinen treeniohjelma on suunniteltu kuntosalille ja toinen kotona tehtäväksi. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta monipuolisesti kuormittavia. Saat selkeät ohjeet ja kuvat liikkeiden suorittamiseen venyttelyä unohtamatta.
 • Ohjelma sisältää viikkoaikataulun liikkumiselle, joka täyttää yleiset liikuntasuositukset. Saat tietää, mitkä liikuntamuodot ovat terveydelle eduksi. Ohjelmassa käydään läpi tärkeimmät kohdat yleisistä liikuntasuosituksista ja siitä mitä ne käytännössä tarkoittavat. Viikkoaikataulun sisältöä noudattamalla saat liikunnasta optimaalisen terveyshyödyn. Oikealla aikataululla liikunnan harrastamisesta tulee stressitöntä ja mukavaa. Kun liikuntaa on sopivasti, se antaa energiaa ja jaksat paremmin arjessa.
 • Treeniohjelmassa kerrotaan myös erilaisista liikuntamahdollisuuksista, jota kunta/kaupunki yleensä tarjoaa. Kalliit harrastukset eivät aina ole mahdollisia, joten lista edullisista/ilmaisista liikuntamahdollisuuksista antaa vinkkejä mielekkäälle liikunnalle. Mikä parasta, liikuntamuotoja voi harrastaa perheen tai ystävien kanssa.
 • Saat tietoa liikunnan vaikutuksesta terveyteen sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Tämä auttaa ymmärtämään liikunnan tärkeyttä ja lisää motivaatiota. Liikunnan tärkeyden ymmärtäessä motivaatio ei ole riippuvainen ulkoisista tekijöistä, vaan sisältä kumpuavasta hyvinvoinnista. Hyvinvoinnin löytäminen liikunnan kautta antaa motivaatiota pitää liikunta mukana arjessa.