Hei, olen Leena Ahonen, Balancer Oy:n perustaja. Viisaat Tunteet-verkkokauppa on tulosta v.2003 käynnistyneestä matkasta. Silloin alkoi oma NLP-polkuni. NLP:ssa on kyse muutosten aikaansaamisesta ja niiden helpottamisesta. Balancer Oy on kuudes lapseni. Olen kiitollinen siitä, että lapset ovat auttaneet minua tulemaan siksi, joka tänään olen. Elämää ja sen tapahtumia ei voi hallita, mutta onneksi omia tunteitaan ja reagointiaan voi oppia hallitsemaan.

Koska Tunteet vievät meitä kuin pässiä narusta, on hyvä valita Viisaat tunteet. Ja siksikin, kun kuitenkin elämme koko elämän tunteiden läpi! Tunteet viisaasti valiten elämä voi olla mieluisampaa. Verkkokauppaan olen koonnut vuosien aikana oppimiani asioita. Aikomukseni on auttaa Sinua itseäsi helpottamaan omaa elämääsi. Tulen sinua aina sillalla puolitiehen vastaan. Ihmetellään yhdessä.

-Tasapainoinen mieli säkenöi-

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono