Tervetuloa blogiini

Tervetuloa blogiini

Mukavaa, että päädyit lukemaan blogiani.

Tämä on ensimmäinen tekstini, joten tuntuu loogisimmalta aloittaa itseni esittelystä. Tässä postauksessa ajattelin kertoa itsestäni, ilman minkäänlaista kiirettä tai pieneen tilaan tiivistelyä. Blogissani törmäät varmasti usein sanaan “hyvinvointi”, sillä kaikki toimintani keskittyvät sen ympärille. Kyseiseen sanaan voi liittyä monta asiaa lukijasta riippuen. Sana “hyvinvointi” kuvaa teksteissäni elintavoista muodostuvaa kokonaisuutta fyysisessä, psyykkisessä ja sosiaalisessa terveydessä.

Kuka olen?

Nimeni on Laura. Olen nuori liikuntaneuvoja -opiskelija Tampereelta. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut kokonaisuudessaan hyvinvoinnista ja kaikkeen siihen liittyvästä, etenkin tieteellisellä tasolla. Selkeämmin ilmaistuna: Se, miten omat elintavat vaikuttavat terveyteen ja hyvään oloon kiinnostaa minua valtavasti.

Tervetuloa blogiini

Kun pääsin sisään Varalan Urheiluopistoon, suoraan sanottuna en ollut edes varma kiinnostaako koko ala minua ollenkaan. Hain kouluun lähinnä uusien kokemusten perässä. Opintojeni edetessä huomasin kuitenkin, että mitä enemmän opiskelin, sitä enemmän liikunta-ala alkoi minua kiinnostamaan. Ensimmäisen vuoden aikana tiesin jo selkeästi, että haluan suuntaututa terveysliikunnan puolelle. Ja tässä sitä ollaan. Ainakaan vielä ei kaduta tippaakaan.

Tällä hetkellä opinnot vievät tosiaan suuren osan elämästäni. Sillon kuin en opiskele koulun puolesta, opiskelen itsenäisesti. Lopun aikani käytän iltatöihin ja osan ajasta säästän myös kodin ylläpitämiseen sekä koirasta ja avopuolisosta huolehtimiseen. Tämän kappaleen myötä yksi luonteenpiirteistäni saattoi tulla esille. Olen suorittjaja, ja hyvin pahanlaatuinen sellainen. Ylisuorittaja kuvaa vielä paremmin luonnettani. Ylisuorittamisesta puheen ollen opin vasta kantapään kautta, jos sillonkaan. Saa nähdä montako loppuunpalamista joudun vielä käymään läpi ennenkö opin olemaan itseäni kohtaan armollisempi. Erikoista sinänsä, että opintojeni ja työni puolesta autan ihmisia kuuntelemaan kehoaan, ettei heille kävisi samoin. En tosin ole ainoa, joka osaa auttaa muita, mutta ei itseään.

Tervetuloa blogiini

Muutama sana menneisyydestä ja tulevaisuudesta

Olin jo lapsena liikunnallinen ja kiinnostunut eri liikuntaharrastuksista. Jos minulta kysyisi, että mitä kaikkea olen aikoinani harrastanut, minun olisi helpompi kertoa, että mitä lajeja minä en ole vielä käynyt läpi. Tanssista tuli minulle kuitenkin ajan mittaan tärkein harrastus. Tanssin avulla pystyin käsittelemään tunteitani ja se auttoi minua jaksamaan eteenpäin. Nykyään tanssin ohella hyväksi kakkoseksi on noussut käsite terveysliikunta, eli kaikenlainen liikunta, joka edesauttaa hyvinvointia.

Tervetuloa blogiini
cof

Entä minkälaisena näen tulevaisuuteni? Minulla on paljon haaveita, joiden eteen teen töitä. Välillä saatan toteuttaa toiveeni liian aikaisin, kun en malta odottaa oikeaa aikaa. Tämäkin varmasti liittyy suorittajaluonteeseeni, tai toisinpäin. Pohjimmiltani saatan olla turhan malttamaton. En jaksa odottaa, että projektit suoritetaan aikataulussa, vaan ne pitää suorittaa niin nopeasti kuin mahdollista. Malttamattomuuden lisäksi perfektionismi kiusaa minua. Liian nopeasti suoritettujen töiden pitää olla myös täydellisiä. Veikkaan, että juurikin tämä malttamattomuuden ja perfektionismin sekoitus ajaa minut kerta toisensa jälkeen ylisuorittamisen partaalle. Tulevaisuudessa toivoisin viettäväni enemmän aikaa kodissani. Sellaisessa kodissa, jossa viihdyn ja jossa voin toteuttaa kaiken maailman sisustusprojekteja loputtomiin. Kodissani asuisi tämän hetkisen kokoonpanon lisäksi myös toinen koira ja kaloja. Tämä haave vaatii kuitenkin vielä aikaa ja rahaa toteutuakseen. Jos siis maltan odottaa…

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksi kommentti