14 DAYS DETOX

14 DAYS DETOX

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa

Detox kuulostaa monen mielestä siltä, että nyt paastotaan tai juodaan pelkkiä mehuja ja syödään korkeintaan kurkkua ja selleriä. Se tuntuu helposti kärsimykseltä joulun herkuttelujen jälkeen. Toisille detox saattaa ollakin sitä ja toki paastot tutkitusti puhdistavat kehoa. Tämä 14 päivän detox on kuitenkin jotain aivan muuta.

Nyt saat syödä 4-5 kertaa päivässä. Detoxin tarkoituksena on keventää oloa ja parhaimmassa tapauksessa saat loistavan startin täysin uusille elämäntavoille. Kahden viikon aikana huomaat taatusti muutoksen olossasi ja kehossasi. Nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle ilman kitudieettiä. Detoxin aikana ollaan kevyesti miinuskaloreilla, kuitenkaan emme tässä valmennuksessa laske kaloreita tai makroja. Olen laskenut ne puolestasi optimaaliseksi ja tässä valmennuksessa yhden päivän ateriat sisältävät noin 1800-1900 kcal joka on pienikokoisellekin (50kg) ihmiselle kevyesti miinuksen puolella. Jos et halua punnita ruokia, sinun ei tarvitse. Löydät ohjeet tähän valmennuksesta.

Ruokavalion merkitys painonpudotuksessa, hyvinvoinnissa ja jopa mielenterveyden hoidossa on todella suuri. Liikunta on aina hyvästä, mutta pelkällä liikunnalla ei saa samanlaisia tuloksia kuin oikealla ravinnolla. Jos olet aiemmin syönyt epäsäännöllisesti tai muuten vain epätervellisesti, huomaat varmasti muutoksen näiden 14 päivän aikana. Olossa, kehossa ja mielessä. Ravinnolla voidaan hoitaa näitä kaikkia.

Tämän detoxin voit pitää muutaman kerran vuodessa, esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia tai muita menoja. Se koostuu kahdesta viikosta, molemmille on hieman erilainen ruokavalio. Olen koonnut molemmille detox-viikoille myös vinkkejä liikuntaan detoxin aikana, sillä tieteellisten tutkimusten mukaan liikunnan ja ruokavalion yhteisvaikutus esimerkiksi painonpudotuksessa on kaikkein tehokkainta.

Liikuntaohjeet ovat lähinnä kevyitä aerobisia sekä kehonhuoltoa, mutta jos treenaat samaan aikaan kovaa ja säännöllisesti, voit syödä täysin samoja ruokia samalla ateriarytmillä mutta lisätä tarvittaessa niiden määriä. Siis jos tuntuu, ettet jaksa arjessa kuten aiemmin. Toisaalta tämä 14 päivän detox on mainio tapa pitää myös kaksi kevennettyä viikkoa kovista treeneistä. Kevennys kasvattaa samalla motivaatiota sekä tehostaa palautumista. Nämä lisäävät tehoja kovissa treeneissä kevennysjakson jälkeen.

Ihan mahtavaa, että olet päättänyt lähteä mukaan – tai ainakin löytänyt tiesi lukemaan tätä. Älä siis enää mieti, vaan klikkaa detoxvalmennus itsellesi. Et tiedä sitä ehkä vielä itsekään kuinka suuren palveluksen teet itsellesi ja kehollesi jo näiden parin viikon aikana. Nämä ovat valintoja jotka maksavat itsensä takaisin kevyellä ja hyvällä ololla. Ravintovalmennuksen aikana muuttuu niin paljon muutakin kuin vain keho. Tämä voi olla kokonaisvaltaisen elämänmuutoksesi alku tai ehkä uuden elämäsi ensimmäinen päivä. Ota haaste vastaan ja kokeile.

Jaa ystävällesi