Herkkänä Bisneksessä-valmennus

Herkkänä Bisneksessä

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
219
Aloitetaan

-Löydä Oma Voimasi

Oletko miettinyt, miksi olet työpäiväsi jälkeen aivan loppu, vaikka pidät työstäsi?

Tuntuuko sinusta, että aivosi eivät lakkaa toimimasta vapaa-ajallakaan?

Kuuletko jatkuvasti olevasi liian herkkä, liian kiltti, tai ajatteletko itse itsestäsi näin?

Haluaisitko löytää tasapainon elämän ja yrityksesi välillä, tai rohkeutta aloittaa vihdoin se unelmiesi bisnes, joka on jäänyt ajatuksen tasolle elämän viedessä sinusta kaikki mehut?

Herkkänä Bisneksessä-valmennus nyt etuhintaan 149€

Voimassa 28.2.2021 saakka, norm. 219€

Tämä valmennus on sinulle, erityisherkkä yrittäjä/yrityksestä haaveileva

Herkkyys mielletään usein heikkoudeksi ja herkät ihmiset ujoiksi seinäruusuiksi, jotka myötäilevät muita, jättäessään itsensä viimeiselle sijalle. Tämä ei kuitenkaan pidä alkuunkaan paikkaansa, ja minä aion todistaa sen sinulle.

Erityisherkkyys on synnynnäinen piirre, joka on aikojen alusta asti toiminut selviytymiskeinona: jonkun laumasta on täytynyt olla se, joka ei suinpäin syöksy vastustajan kimppuun, vaan ymmärtää harkita ennen kuin toimii. Karhu vastassaan ihminen on aika heikoilla, vaikka kuinka olisi adrenaliinin vallassa. Myöskään kaikkia kasveja ei voi harkitsematta syödä, jotkut ovat myrkyllisiä. Joskus on viisainta perääntyä, eikä aina taistella.

Herkkyys tarkoittaa suurta viisautta, harkitsevuutta, eri näkökulmien punnitsemista, asettumista toisen asemaan, luovuutta, intuitiota ja empaattisuutta.

Kuitenkin nykypäivänä suositaan ulospäinsuuntautuneita, energisiä ja sosiaalisia taipumuksia, eivätkä herkät löydä mitään muuta keinoa kuin vain jaksaa, mukautua, tai sitten eristäytyä tyystin. Ja jos puhutaan yrittäjyydestä, kaikki nämä ovat huonoja vaihtoehtoja.

Herkkä yrittäjä, löydä oma voimasi

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, herkkä yrittäjä tai yrittäjyydestä haaveileva, joka kaipaat tasapainoa työn ja elämän välille, haluat löytää oman tarkoituksesi ja uskaltaa totetuttaa sen käytännössä. Olet kyllästynyt kompromisseihin, jättämään itsesi aina viimeiselle sijalle ja lykkäämään unelmiesi toteutumista.

Sinä tiedät, että sinulla on paljon annettavaa. Olet harkinnut tätä jo niin pitkään, unelmoinut ja suunnitellut, miettinyt ja vertaillut vaihtoehtoja. Mutta kaikki konkreettinen laahaa alkutekijöissään, koska et uskalla ottaa niitä isoimpia askeleita: tulla esille, laittaa itseäsi haavoittuvaan asemaan, puhua ääneen unelmastasi.

Sinulla on lupa toteuttaa unelmasi ja laittaa itsesi etusijalle. Sinä saat menestyä elämäntehtävässäsi, tekemättä kompromisseja. Saat ottaa kaikki lahjasi käyttöön, ja elää visiosi todeksi. Minä autan sinua tässä.

Oletko valmis löytämään kutsumuksesi, oman voimasi, ja luomaan niistä menestyvän bisneksen?

Nyt etuhintaan 149€, norm. 219€

Mitä Herkkänä Bisneksessä- löydä oma voimasi tarjoaa

Valmennuksen lupaus sinulle on, että tämän jälkeen olet tehnyt pohjatyön menestyvälle yritykselle, jota johtaessa sinun ei tarvitse piilottaa herkkyyttäsi eikä polttaa itseäsi loppuun. Osaat asettaa rajat, niin muille ihmisille kuin itsellesikin. Laitat oman hyvinvointisi etusijalle. Uskallat tulla esille ja arvostat omaa työtäsi. Tämä näkyy kaikissa päätöksissäsi ja toimissasi, kun muutat elämäntehtäväsi menestyväksi yritystoiminnaksi.

 • Tämä on sinulle, joka:
 • Tunnet olevasi herkkä, välillä liiankin kanssa
 • Epäilet omaa osaamistasi, kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi
 • Haluaisit työllistää itsesi ja ehkä jopa saada mukavan elintason yrityksesi avulla
 • Kompastut kerta toisensa jälkeen uskon puutteeseen, itsesi aliarvioimiseen ja epävarmuuteen
 • Kuitenkin, jokin sisälläsi sanoo, että sinulla on jokin suurempi merkitys: annettavaa muille kaltaisillesi, jotka kokevat samaa, mistä sinä olet mennyt läpi ja selvinnyt voittajana

Mitä valmennukseen sisältyy?

Saat kaiken tämän: +ryhmävalmennusta +kurssimateriaalit ja -alustan käyttöösi +suljetun Fb-ryhmän ja muiden tuen +yksilövalmennusta oman tarpeesi mukaisesti (pakettiin kuuluu 2 henk. koht. valmennuskertaa ja lisää voit varata vip-hinnalla) +8 tehtävämoduulia, jotka tukevat matkaasi ja jäävät käyttöösi valmennuksen jälkeen

Moduulien sisältö

 1. Löydä omat menestystekijäsi
 2. Opi ymmärtämään herkkyyttäsi ja ottamaan käyttöön sen suomat lahjat
 3. Tavat ja rutiinit, jotka tukevat menestystäsi
 4. Brändin perusta- sinun arvosi ovat yrityksesi arvot
 5. Tuotteistaminen ja hinnoittelu- mahdollistatko unelmasi vai teetkö niistä mahdottomia
 6. Myynti ja markkinointi sydämestä käsin
 7. Raha, talous ja uskomukset- selviytymisestä kohti runsautta
 8. Kasvu ja kehittyminen- ihmisenä ja yrityksenä

Herkkänä Bisneksessä-valmennus nyt tarjouksessa 149€

Voimassa 28.2.2021 saakka, norm. 219€

Kuka minä olen, ja miksi puhun tästä aiheesta

Hei, olen Tiia, olen hyvinvoinnin valmentaja ja life ja business coach. Kohderyhmääni ovat erityisesti herkät: erityisherkät, empaattiset, kiltit, jotka aina laittavat muut omien unelmiensa edelle. He, jotka syvällä sisimmässään tietävät, että heillä on jokin suurempi merkitys, elämäntehtävä, mutta he ovat niin muiden tunteiden ja tarpeiden uuvuttamia, että eivät löydä energiaa ja jaksamista tehdä asialle mitään.

Minun tehtäväni on auttaa heitä, ja sinua, jos tunnistat itsesi kuvauksesta, löytämään oma voimansa. Tiedostamalla omat tarpeesi, omat tunteesi ja ottamalla niistä täysi vastuu, sekä jättämällä vastuu muiden tunteista heille itselleen, voit muuttaa koko elämäsi. Sinä olet tärkeä. Sinä olet oman elämäsi tärkein prioriteetti. Sinun ei tarvitse kantaa koko maailmaa harteillasi, voit vapauttaa itsesi niistä taakoista, joita olet kantanut liian kauan. Kun opit tekemään tämän, sinä voit paitsi täyttää omat energiavarastosi, myös auttaa muita aidosti, puhtaasti sydämestä käsin. Ei niin että olet aivan näännyksissä ja silti vuodatat kaikki voimavarasi muille.

Tämän kaiken olen itsekin joutunut opettelemaan, kantapään kautta. Kun olin 13-vuotias, vanhempani erosivat ja minusta tuli arjen pyörittäjä ja muista huolehtija. Olen vanhin neljästä lapsesta, ja kannoin vastuuta pienemmistä. Opin, että arvoni oli riippuvainen siitä, kuinka paljon tein muiden hyväksi- ja kuinka vähän vaivaa minusta oli muille. Kun pääsin peruskoulusta, olin niin stressaantunut, etten malttanut odottaa että pääsen opiskelemaan ja muuttamaan pois kotoa, 15-vuotiaana.

Nämä uskomukset kulkivat mukanani läpi elämäni, kunnes olin käynyt niin pohjalla suorittamisen, uupumuksen, ja itseni unohtamisen kanssa, etten voinut enää jatkaa. Oli pakko opetella uusi tapa. Kun lopetin juoksemasta itseäni karkuun, ja kohtasin kaiken, hyvän, pahan ja ruman, alkoi muutos. Onnistuin muuttamaan yritystoimintani, tapani olla ja elää, kaiken suhtautumiseni asioihin rauhallisemmaksi, tyynemmäksi. Ja pystyin asettamaan rajat, energeettiset ja konkreettiset, jotta kykenin pitämään huolta ensin itsestäni. Sitten vasta pystyin löytämään oman voimani, merkitykseni ja elämäntehtäväni.

Tätä minä nyt työkseni opetan muille, ja nautin joka hetkestä! Entisestä kampaaja-yrittäjästä, joka yritti olla kaikkea kaikille, alihinnoitteli ja uuvutti itsensä ja taisteli uupumuksen kanssa yksinhuoltajana ja ylisuorittajana, tuli paikasta ja ajasta vapaa valmentaja, joka tekee töitä vain muutaman tunnin viikossa ja silti yritykseni voi paremmin kuin koskaan. Olen 1,5-vuotiaan pojan äiti, ja teen töitä kolme päivää viikossa. Muutos niihin aikoihin, kun esikoiseni oli pieni, on aivan valtava. Olen todella löytänyt tavan purkaa menneisyyden painolasti ja tehdä unelmistani totta, ja haluan, että sinä opit saman.

Mitä asiakkaani sanovat

Olin Tiian unelmakartta-livevalmennuksessa. Hänellä on loistava energia tehdä työtään ja vaikka ryhmämme oli pieni, niin pääsimme alun kevyemmän osuuden jälkeen, niin pureutumaan syvällisempiin asioihin. Energiatasoni oli kurssipäivien jälkeen todella energinen ja kun otin tekniikoita käyttöön, niin huomasin, että sillä oli todella suuri vaikutus jaksamiseeni kotona. Lämpimät suositukset ❤️

Nainen, kolmen lapsen äiti

Olen jo pari vuotta henkistä polkua kulkenut, silti kurssi antoi minulle uusia työkaluja ja Tutustuin vielä paremmin itseeni ja sain annettua anteeksi menneille mitkä mieltä vaivasi. Suosittelen kurssia koko sydämestäni, jos se vähänkin sinua vetää puoleesi. Kiitos Tiia, kun sain olla mukana.

Nainen, 30+

Kiitollinen mieli taas tämänkin päiväisestä valmennuksesta! Se loi toivoa. Ehkä tämä munkin yritys tästä ja pääsen toteuttaan omia unelmiani.. Ihana, että mut johdatettiin sun valmennukseen

Nainen, äiti, kasvattaa omaa terapia-alan yritystään

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Jaa ystävällesi