Hyvinvointia hengityksestä

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa
max van den oetelaar buymYm3RQ3U unsplash

Haluatko oppia hengittämään niin, että se lisää hyvinvointiasi?  Hengitystä korjaamalla lisäät happea kehoon, joka lisää virkeyttä ja parantaa kehon sekä mielen hyvinvointia monella eri saralla. Erilaisilla hengitysharjoituksilla saat apua kehon tietoisessa rauhoittamisessa.

Opit myös samalla miten rentouttaa kehoa ja keskushermostoa hengityksen ja ajattelun avulla. Workshopin jälkeen saat harjoitukset sähköpostiisi ja voit jatkaa harjoittelua myös arjessasi.

Hengitysharjoituksilla…

  • Lisäät energisyyttä ja jaksamistasi
  • Rentouttavilla harjoituksilla syvennät yöuntasi, saat apua stressinhallintaan
  • Hengittäminen helpottuu
  • Harjoituksilla saat hermostosi ja mielesi rauhoittumaan
  • Liikunnan teho paranee, palautuminen vahvistuu ja maitohappoja muodostuu vähemmän
  • Painonhallinnan avuksi, rasvan polttamiseen tarvitaan happea ja uloshengitystä!

Hyvinvointia hengityksestä- workshop sopii hyvin hengityksen helpottamiseen (esim. astmaatikot), liikunnanharrastajille, unettomuuteen, palautumiseen sekä stressinhallinnan tueksi.

Hyvinvointia hengityksestä- workshop pohjautuu syvään palleahengitykseen, Buteyko- menetelmään sekä erilaisiin hengitys- ja rentoutumisharjoituksiin, joilla tutkitusti voi rauhoittaa omaa hermostoa.

Buteyko-tekniikalla voi saada apua monenlaisiin vaivoihin ja myös itsensä täysin terveiksi kokevat voivat hyötyä menetelmän elimistön happitilannetta parantavasta vaikutuksesta. Buteyko- menetelmästä on tehty paljon tutkimusta ja suurin osa tutkimuksista on tehty astmapotilailla. Tämän johdosta Iso-Britannian terveysviranomaiset ovat antaneet virallisen hyväksynnän Buteyko-menetelmälle astman täydentävänä hoitomuotona. Lähde: https://www.hoitavahengitys.fi/

Erilaisilla hengitysharjoituksilla voit saada apua nukahtamiseen, stressinhallintaan ja kehon tietoiseen rauhoittamiseen.

MITEN WORKSHOP ETENEE?

Käymme alkuun läpi tämän hetken hengitystäsi, opit miten hengitys vaikuttaa hyvinvointiisi sekä miten lähteä korjaamaan omaa hengitystäsi. Tämän jälkeen testaamme erilaisia hengitysharjoituksia, joiden avulla opit hengittämään luonnollisella tavalla sekä tietoisesti rentouttamaan kehoasi missä ja milloin tahansa.

Ohjaajana toimi Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä.

MISSÄ JA MILLOIN?

Seuraava Hyvinvointia hengityksestä- workshop järjestetään etäworkshopina. Kun ilmoittaudut mukaan, saat linkin sähköpostiisi, josta pääset katsomaan workshopin Zoomin kautta. Workshopista jää myös tallenne, jonka voit katsoa vielä 2 viikkoa live-lähetyksen jälkeen. Zoomin palvelua on helppo käyttää, sinun ei tarvitse tulla kuin mukaan workshopin ajankohtana painamalla sähköpostiin tulevaa linkkiä.

Milloin? 10.2 torstaina klo 10-12

Hinta: 25 euroa

Kesto: 2 tuntia

Käy tilaamassa workshop painamalla allaolevaa nappia.

Palautteita edellisistä Hyvinvointi hengityksestä- workshopeista:

”Erityisen lämminhenkinen workshop. Tuli erityisen rentoutunut olotila. Kyllä hengitystekniikalla on väliä. Uusi hengitystekniikka osaksi jokapäiväistä arkea. Kiitos ja suosittelen kaikille kokeilemaan”

”Ihana, rentouttava, ajatuksia antava. Pidin tästä rauhasta ja, että viesti oli yksinkertainen -> heti käyttöön. Vien tämän myös työmaalleni. En keksi mitään muutettavaa, kiitos.”

”Ihana ja hyödyllinen kokonaisuus, näitä lähden innolla kokeilemaan. Lisää tälläisiä workshopeja. Kiitos”

”Rauhallinen ja alusta asti alkaen etenevä harjoitus, läsnäolo 100%”

”Hyvä anti oli tällä kurssilla, selkeitä käytännönohjeita. Myönteistä ja toivoa antavia ohjeita tärkeään asiaan.”

”Kiitoksia, oli antoisa kurssi! Suosittelen kaikille!”

”Kiitos vielä eilisestä illasta !
Viime yön nukuin tosi, tosi hyvin illasta aamuun saakka ilman heräilyä. Siitä on tosi pitkä aika kun olen nukkunut näin hyvin.
Oikeanlaisella hengityksellä on todella merkitystä . Olen sen tiennytkin, mutta eilinen info
sai minut taas keskittymään asiaan.
Ihana kun sain vinkkejä tuohon uniasiaan”

”Kiitos hengityskurssista. Nukuin sen jälkeen paremmin kuin pitkään aikaan ja minulla oli tosi hyvä olo illalla. Nyt, kun useasti kiinnitän huomiota hengitykseen, niin olen hämmästynyt kuinka paljon hartiat ovat hengittäessä mukana ja miten paljon henkeä haukon. Hyvä, että nyt osaan kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin.”

Kurssin sisältö

Hyvinvointia hengityksestä