Ihana, arvokas minä.

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
79,90
Aloitetaan
Ihana arvokas mina

Kurssi sinulle, joka olet hukannut itsesi arjen keskelle.

Meneekö kaikki energiasi ja aikasi muista ihmisistä tai asioista huolehtimiseen, ja toisten tarpeet ja mielihyvä toistuvasti itsesi edelle?

Tervetuloa tälle kurssille pysähtymään ihan vain itsesi äärelle. Itsestään huolen pitäminen ja itsensä arvostaminen ovat panostus niin omaan hyvinvointiin kuin ympärillä oleviin läheisiin ja tärkeisiin asioihin. Kun voit hyvin, jaksat paremmin olla läsnä ja ammentaa energiaasi asioihin, jotka tarvitsevat huomiotasi. Kun huolehdit itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi, pidät huolta siitä, että voit olla oma ihana itsesi ilman, että uhraat oman terveytesi ja jaksamisesi.

Tällä kurssilla palataan perusasioiden äärelle, sillä itsensä arvostaminen on tekoja arjessa. Se on sitä, että sanot kyllä asioille, jotka ovat sinulle hyväksi ja osaat vetää rajat siihen, mitä annat itsestäsi ja ajastasi muille. Parhaimmillaan ajattelen itsensä arvostamisen olevan ystävällisyyttä itseään kohtaan, tyyneyttä olla oma itsensä, ja näistä lähtökohdista toimia elämässään siten kuin haluaa ja hyväksi kokee.

Jaa ystävällesi