parin jalat

Kohti yhteisiä arvoja

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
99 €
Aloitetaan
Kurssi on tällä hetkellä suljettu

KOHTI YHTEISIÄ ARVOJA – JA UUTTA TARKOITUSTA!

5 viikon verkkovalmennus

Tuntuuko arki suorittamiselta? Oletko ollut jo pitkän aikaa stressaantunut, ylikuormittunut tai uuvuksissa?

Emme aina tunnista näitä oireita ajoissa. Jos siis edes mietit mielessäsi yllä olevaa kysymystä, pysähdy heti. Mitkä asiat ajavat tähän pisteeseen?

Ylikuormitus, sumuinen suorittamisen arki, väsymys, kiire, stressi ja uupumus lankeavat päälle, koska:

 • Olemme antaneet omien rajojemme ylittyä. Joko annamme periksi toisten odotuksille ja vaatimuksille (usein nämä ovat omassa päässä, ei välttämättä toisten), tai vaadimme itseltämme liikaa ja täydellisyyttä. Venymme jatkuvasti yli äyräiden.
 • Suoritamme, teemme liikaa kaikkea, murehdimme ja stressaamme.

MIKSI SUORITAMME?

Suoritamme, koska:

 • haluamme miellyttää, olla hyväksyttyjä, hyviä ja täydellisiä
 • kokisimme muiden arvostusta
 • välttelemme syyllisyyden tunteita, jotka nousevat helposti pintaan silloin, kun haluaisimme nauttia jostain
 • pelkäämme, mitä sitten tapahtuu, jos lakkaamme suorittamasta

MITÄ JOS VIETTÄISIT ERILAISEN KESÄN?

Olisiko nyt aika antaa omalle ja parisuhteen hyvinvoinnille sijaa?

Lähde mukaan 5 viikon valmennukseen, joka antaa pysyviä muutostyökaluja ylikuormittumisen, uupumisen ja kiireisen arjen tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn, mutta myös näistä palautumiseen ja toipumiseen! Valmennus hoitaa samalla parisuhdetta.

Valmennus on ammatillinen ja logoterapeuttinen, jossa hyödynnetään myös HOT-terapian menetelmiä (kognitiivisen käyttäytymisterapian suuntaus). Logoterapia on arvo– ja tarkoituskeskeistä psykologiaa, jonka avulla ihminen saavuttaa erittäin tehokkaasti merkityksellisempää elämää niin pari– ja ihmissuhteissa, kuin muillakin elämänalueilla. Logoterapia on hyvin käytännönläheistä.


Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille niille pareille ja henkilöille, jotka…

 • haluaa ja tarvitsee elämäänsä uutta suuntaa ja tarkoitusta
 • haluaa helpotusta ylikuormittumiseen, stressaamiseen, kiireen tuntuun ja suorittamiseen, jotka voivat johtua monista asioista: Työ, parisuhde, perheasiat, elämässä tapahtuvat kriisit ja muutokset
 • haluaa toteuttaa vaikuttavia muutoksia elämässään ja parantaa elämänlaatuaan
 • haluavat lisää elinvoimaisuutta, voimavaroja ja iloa
 • haluavat tunnistaa omat ja kumppanin arvot, sekä selvittää arvoristiriitoja
 • haluavat oppia elämään yhdessä ja sovussa erilaisista arvoista huolimatta
 • haluavat oppia tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään uupumustaan, jos sellainen toistuvasti pyrkii päälle
 • haluavat oppia asettamaan terveet rajat voimavarojensa mukaan ilman syyllisyyden tunnetta

Valmennuksessa emme jatka rypemistä kuormitustilassa, emmekä uupumuksessa, vaan lähdemme ihan uusille urille: Terapeuttiseen, vaikuttavaan arvotyöskentelyyn. Eli jos koet olevasi valmis muutoksen tuuliin omassa tahdissasi, lähde mukaan valmennukseen!


Valmennuksen hinta 99€

Tästä valmennuksesta saat apua koko loppuelämäksesi! Voit maksaa suomalaisilla  verkkopankkitunnuksilla, osamaksulla, laskulla, luottokortilla tai MobilePaylla.


Uupumuksen tiellä ei kannata, eikä voi jatkaa

Pitkään jatkuneessa ylikuormittumisen tilassa on läsnä usein epämääräinen henkinen paha olo, levottomuus ja ahdistus. Kun alat työstää tämän valmennuksen arvomalleja elämässäsi, se ohjaa sinut tielle, missä nämä asiat helpottuvat!

kohti-uutta

Ja sitten se parisuhde…

Unohdamme nauttia elämästä, niin yhdessä kuin erikseen. Suoritamme mahdollisesti jonkinlaista parisuhteen kaavaa, mutta ylikuormittuneena emme saa kiinni läsnäolosta, pysyvästä ilosta, rentoutumisesta ja elämysten nauttimisesta.

Saatamme törmätä myös jatkuviin kiistanaiheisiin, jotka voivat johtua tunnistamattomista arvoristiriidoista.

Parisuhde kohti yhteisiä arvoja verkkokurssi

Parisuhteessa elämme yksilöinä ja arvomme ovat myös erilaiset. Kun ne ovat sopivasti erilaiset, parisuhde saa tervettä ja hyvää haastetta ja erilaisuuden tuulahduksia. Kun arvot ovat todella kaukana toisistaan, se luonnollisesti tuo arvoristiriitoja arkeen. Erilaiset arvot eivät kuitenkaan poissulje sitä, etteikö parisuhde voisi pysyä koossa, olla toimiva ja hyvä. Silloin on hyvä nostaa systemaattisesti esiin suhteen vahvuuksia.

Entäs kun tulee vaan liikaa vastoinkäymisiä, jotka vievät mehut?

Kukaan meistä ei valitettavasti selviä elämästä ilman vastoinkäymisiä. Niitä tulee ja yllättävissäkin kohtaa! Kaikkeen emme pysty vaikuttamaan, mutta siihen pystymme, miten niihin suhtaudumme. Faktaa on, että meidän elämässä on kuitenkin AINA muutakin, kuin nuo raskaat vastoinkäymiset. Tämä valmennus auttaa asennoitumaan elämään eri tavalla, joka antaa hurjasti kestävyyttä vaikeiden tilanteiden koittaessa.

Havahtumisen hetki tulee, kun ei jaksa enää jatkaa samalla tavalla

Ihmiset havahtuvat joko muutoksen tai pitkän ylikuormittavan arjen armoilla sujuvammin miettimään omia arvojaan – Mitkä asiat elämässä ovatkaan tärkeitä? Millainen olen? Millainen kumppanini on? Mihin kaikkeen minussa olisi potentiaalia? Mitä haluamme elämältä yhdessä ja yksilöinä? Miten osaisimme katsoa ja kulkea samaan suuntaan?

AINOA TAPA TEHDÄ PYSYVIÄ MUUTOKSIA ELÄMÄÄN ON TÄMÄ:

 • Tutustumalla perin pohjin henkilökohtaisiin arvoihin ja opettelemalla toteuttamaan niitä asioita, mitkä ovat sinulle aidosti tärkeitä. Tätä ei voi oikein kiertää mitenkään. Jos arvojaan ei tunnista, TAI et elä niiden mukaan, jatkat ylikuormittumisen ja rajojen rikkomisen tiellä loputtomiin.
 • Tutustumalla omiin kanssamatkustajiin, eli ajatuksiimme ja tunteisiin
 • Meidän ajatukset ja tunteet eivät ole aina kovin rakentavia, positiivisia, eivätkä totuudenmukaisiakaan ja siksi ne hämäävät meitä lähes jatkuvasti pois arvojemme luota. Nämä on syytä oppia tiedostamaan ja erottelemaan toisistaan.

Valmentajasi

“Moi! Olen Saarisen Eliisa, Valostamon parisuhdevalmentaja.

Olen joutunut arvojeni kanssa monesti tekemiseen. Viimeksi silloin oikein kunnolla, kun uuvuin palkkatyössäni, jota olin tehnyt kutsumuksen tavoin. Tunnistin uupumuksessa arvoristiriitoja ja olin laittanut työn aivan liian suurelle jalustalle elämässäni, oman ja parisuhteen hyvinvoinnin kustannuksella.

Tiesin, että nyt on uskallettava lähteä tekemään isompia muutoksia elämässä. Pohdin, mitä mieheni mahtoi olla mieltä – ajanko tässä parisuhteenkin kriisiin. Hän näki tilanteeni, päätökset tehtiin yhdessä ja puolisoni jaksoi kulkea rinnallani kohti uutta ja tuntematonta. Meillä oli talolainat päällä, kun otin palkatonta, irtisanouduin ja lähdin toteuttamaan uusia unelmia ja työtäni yrittäjänä.

En ole aina osannut tunnistaa arvojani. Sana “arvot” on kuulostanut vain hienolta sanalta. Vasta logoterapian opintojen kautta sain käytännönläheisesti kiinni siitä, mitä arvot ovat ja mikä elämässä onkaan tärkeintä. Se on antanut valtavasti rohkeutta tehdä isoja muutoksia elämässä.

Minulla on 20 vuoden työkokemus lasten, nuorten, perheiden ja pariskuntien parissa. Tuoreimmalta koulutukseltani olen logoterapiaohjaaja LTI®️, keskustelunohjaaja ja kohta valmis logoterapeutti LTI®️ (6/20). Logoterapeutin opinnot ovat kestoltaan 4,5 vuotta, yhteensä 100 op.


Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu 14 vrk:n ajan. Jos koet, että kurssi ei ole sinulle sopiva, voit ilmoittaa siitä valmentajalle 14 vrk:n sisällä, ja saat rahasi 100% takaisin. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että olet tutustunut kurssin materiaaliin.

Oston ja sisäänkirjautumisen jälkeen saat heti ensimmäisen viikon materiaalit käyttöösi. Löydät kurssin kohdasta “Omat kurssit”. Voit mennä kurssia läpi omassa tahdissasi ja olla kurssin valmentajaan halutessasi yhteydessä sähköpostilla. Saat joka viikko uutta materiaalia viiden viikon ajan.


Lue pilottivalmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

“Lähdettiin tähän valmennukseen pariskuntana ja sitä huomattiin, kuinka on kantanut sellaista turhaa taakkaa mukanaan. On suorittanut niitä lapsuudessa opittuja arvomalleja siksi, koska “näin kuuluu tehdä” ja “näitä meiltä odotetaan”. Se on aiheuttanut kitkaa parisuhteessa ja lastenkasvatuksessa. Se selitti myös asioita, miksi on välillä niin ahdistanut ja uuvuttanut tietyt asiat, kun elämä ei ole tuntunut täysin omannäköiseltä. Oli siis todella mieltä avartava kokemus tämä valmennus, joka myös lähensi meitä parina. Nyt ymmärrämme toisiamme paremmin ja tiedostamme niitä arvoristiriitoja. Erityisesti valmennuksen viimeinen viikko ajatusten ja tunteiden äärellä loi viimeisen silauksen koko paketille.”

Jukka & Eve

“Meillä on ollut rankkoja aikoja perheessämme ja sairastuin myös parantumattomasti. On ollut tosi vaikea välillä nähdä mitään hyvää missään ja sitä ajattelee, että “eikö mitään muuta ole tässä elämässä tarjolla”. Valmennus auttoi todella tunnistamaan kuitenkin niitä tosi tärkeitä asioita itselle henkilökohtaisesti ja meille yhdessä (mies ei virallisesti osallistunut, mutta keskustelimme paljon ja kävimme joitain terapeuttisia harjoituksia läpi) ja niiden kautta pystyy taas paremmin näkemään valoa! Sitä ei keskity enää niihin asioihin pelkästään, mitkä vie ne voimat, vaan osaa olla hieman armollisempi itselleen ja lisätä hyviä juttuja arkeen. Suosittelemme molemmat lämmöllä tätä valmennusta!”

Senja & Arto

“Valmennuksen ansiosta uskaltauduin kokeilemaan yhtä uutta asiaa elämässäni, jota en olis koskaan ajatellut uskaltavani kokeilla! Ja joka oli ollu mun haave jo pitkään, salaisissa unelmissani! Oon parisuhteessa, mutta osallistuin yksin. Kumppani on ollut utelias valmennusta kohtaan, koska huomasi minussa tämän muutoksen.”

Anni

“Tää antoi hurjasti tsemppiä kohti uusia unelmia yhdessä puolison kanssa, rohkaisi ja vahvisti, sekä selkeytti arvoja, ajatuksia ja tunteita! Rohkeus edetä uusien päätösten kanssa kasvoi. Ellu on ihanan symppis valmentaja, joka tietää mistä puhuu. Mentiin valmennusta puolison kanssa läpi omassa tahdissamme, mutta paljon keskusteltiin!”

Tiia & Anton

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennus kestää 5 viikkoa. Saat joka viikko uutta materiaalia ja voit käydä sitä läpi yksin tai kumppanisi kanssa, omassa tahdissa.

Valmennus on toteutettu monipuolisesti videoiden, sopivan mittaisten miniwebinaarien, sekä pohdintatehtävien ja terapeuttisten harjoitusten kera. Pohdintaosiot sisältävät aina sekä henkilökohtaisen osion ja lisäksi myös parisuhdeosion.

Voit olla koko valmennuksen ajan yhteydessä valmentajaan s-postitse! Olen mielelläni apuna koko matkan ajan. Joka viikon päätteeksi valmennuksessa on “Kerro valmentajalle” -lomake, jossa voit kertoa kuulumisia, sekä palautetta valmennuksesta.

Näin valmennus etenee:

 • VKO 1: Tutustuminen laajasti teemaan ja arvotyöskentelyyn, oma prosessi starttaa jo tästä
 • VKO 2–4: Mennään läpi kolmen eri pääteeman avulla käyttäen logoterapeuttista arvotyöskentelymallia. Koska olemme tottuneet kyseisessä elämäntilanteessa vain toimimaan, tekemään ja suorittamaan, tulet huomaamaan, että laadukkaan toiminnan lisäksi arvoilla on muutakin annettavaa: Opimme nauttimaan, palautumaan, lepäämään ja rentoutumaan, sekä asennoitumaan eri tavalla! On myös väliä, mitä, miten ja miksi teemme asioita ylipäätään. Saat näiden viikkojen aikana tutustua itseesi (ja kumppaniisi) paljon syvemmin.
 • VKO 5: Viimeisellä viikolla tutustumme omiin, sekä kumppanin ajatuksiin ja tunteisiin. Opimme myös, miten vältämme sudenkuopat arvojen toteutumisen suhteen. Työkaluna HOT-terapian (kognitiivisen käyttäytymissuuntauksen) menetelmät.

Auttaako tämä valmennus?

Muutosta elämääsi saat, jos sitoudut ja annat aikaa oman ja parisuhteesi hyvinvoinnin eteen, sekä kurssin läpikäymiseen. Kun heittäydyt prosessiin, sinussa alkaa huikea muutosprosessi. Saat käyttöösi arvotyöskentelymallin, jota voit hyödyntää uudestaan ja uudestaan elämässäsi.

Oletko tällä hetkellä niin uupunut / väsynyt, että et jaksa keskittyä?

Jos olet siinä kohtaa elämässäsi, että koet jo uupumusta, etkä jaksa keskittyä mihinkään, anna itsellesi aikaa levätä riittävästi. Silloin ei aina jaksa keskittyä uuteen vielä. Mutta jos valmennus kiinnostaa, voit lähteä mukaan niin, että katsot ja kuuntelet pelkät videot – tee terapeuttiset harjoitukset ja pohdinnat sitten myöhemmin!


Kysyttävää?

Jos sinulle tulee kysyttävää ennen kurssin alkamista tai kurssin aikana, ota yhteyttä: [email protected]

Tutustu minuun ja yritykseeni lisää:

www.valostamo.fi


Arviot ja arvostelut

0.0
Keskim. luokitus
0 Arviointia
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä on kokemuksesi? Haluaisimme tietää
Ei löytynyt arvosteluja
Show more reviews
Mikä on kokemuksesi? Haluaisimme tietää