Lopeta suorittaminen – Aloita tutustumismatka aitoon itseesi

OLEN IHANA -verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
59
Aloitetaan

Lopeta suorittaminen – Aloita tutustumismatka aitoon itseesi

Tuntuuko sinustakin välillä, että olet kadottanut yhteyden sisimpään itseesi ja haluaisit löytää sisäisen rauhan?

Onko sinunkin elämäsi usein hektistä ja kiireistä?

Huomaatko sinäkin, että usein, varsinkin kiireisen arjen keskellä, mukaan kuvioihin astuu jollain tasolla myös suorittaminen?

Suorittaminen on aika salakavalaa, sitä ei ole heti helppo huomata ja voi olla niin, että me ehditään suorittaa meidän elämää aika kauankin, ennen kuin me edes hoksataan sitä. Harmillisen usein sen tajuaminen tapahtuu vasta siinä vaiheessa, kun me ollaan niin uupuneita tai masentuneita, että meidän on pakko pysähtyä. Ja silloinkaan me ei välttämättä heti sitä nähdä. Suorittaminen saa usein meidät kadottamaan itsemme, tai ainakin osia itsestämme.

Jos me päivä toisensa jälkeen vaan melkein kuin automaattiohjauksella eletään tätä arkea, niin helposti se meidän tärkein sisimmäinen ääni, se ääni, joka saisi meidät kukoistamaan, jääkin pimentoon. Me ehkä ajatellaan, ettei me ehditä just tänään jäädä kuuntelemaan sitä, ja sitten pikku hiljaa me unohdetaan se kokonaan.

Onko sinunkin usein helpompaa keskittyä täyttämään muiden odotuksia? Tai tuntuuko siltä, että on vaikea erottaa omia ja muiden odotuksia keskenään? Näin me pikku hiljaa huomaamatta saatetaan siis hukata se meidän tärkein kartanlukija, se, joka voisi johdattaa meidät meidän kukoistavan elämän äärelle.

Jos haluat ja olet valmis, niin sinulla on mahdollisuus pysähtyä ja löytää taas se sisäinen aito minäsi. Niin, ihan juuri sinulla, tuiki tavallisella ihmisellä. Sinulla on ehkä silmämääräisesti elämä ihan kunnossa, mutta sinusta saattaa hetkittäin tuntua siltä, kuin eläisitkin jonkun toisen elämää. Tai saatat huomata silloin tällöin miettiväsi: ”mitä jos…” tai ”olisipa kiva, jos.. ”

Miten sinä muuten vastaat, kun sinulta kysytään kuka olet? Vastaatko kertomalla ammatistasi, lapsistasi ja puolisostasi? Itsensä määritteleminen ammatin, harrastusten ja perheen kautta on tyypillistä. Ja toki nämä asiat kertovat sinusta jotain, mutta vastaavatko ne kysymykseen KUKA SINÄ OLET? Joskus on hyvä pysähtyä miettimään, kuka olet pohjimmiltasi. Kuka olet silloin, kun kaikki roolit ja odotukset on riisuttu? Kuka silloin jää jäljelle?

Haluan, että sinulla on mahdollisuus taas löytää itsesi, koska uskon vahvasti, että:

Kun löydät taas itsesi, se mullistaa sinun elämäsi! Se saa sinut loistamaan ja kukoistamaan! Etkä sinä enää halua kadottaa itseäsi!

Tämä kurssi ohjaa sinua prosessissa, jonka aikana voit löytää ja tutustua itseesi uudelleen. Saat oppia taas tuntemaan sen sisäisen syvimmän itsesi ja alkaa luoda itsellesi itsesi näköisen elämän, askel askeleelta.

Kun etenet kurssilla tutustuen tarkoin valittuihin aiheisiin ja teet tehtäviä, jotka on valittu sen mukaan, että ne johdonmukaisesti ohjaavat tätä prosessia, pääset samalla lähemmäs ja lähemmäs sisintäsi ja voit taas kukoistaa. Näin etenemällä saat mahdollisuuden paljastaa sisimmän itsesi pala palalta, kunnes tunnet taas olevasi enemmän kokonainen, kunnes huomaat taas nauttivasi elämästäsi täysin rinnoin, kunnes tunnet taas kukoistavasi.

Mitä paremmin tunnet itsesi, alkavat myös perimmäiset toiveesi ja haaveesi tulla elävämmiksi ja saavutettavissa olevan tuntuisiksi. Huomaat katsovasi tulevaisuutta toiveikkaana ja uteliaana! Et enää suorita ja selviydy hetkestä toiseen ja mikä parasta, huomaat nauttivasi tästä hetkestä täysin rinnoin tuntien elämäsi omaksesi!

at home 5106040 1920
Kuva: Pixabay

Elämme ”selviytyjä-kulttuurissa”. Selviytyjän identiteetti on toki joskus tarpeellinen. On tilanteita, jolloin selviytyjä identiteetti auttaa pysymään kiinni elämän menossa. Se aikaansaa sisua ja omaa toimijuutta auttaen sinua pitämään ohjat käsissäsi sen sijaan, että ajelehtisit ympärillä olevien ja tapahtuvien asioiden armoilla.

Joskus selviytyjä-identiteetti jää päälle pidemmäksi aikaa kuin on tarvis. Hetkelliseksi avuksi sopiva selviytyjä-moodi muuttuu pitkittyessään rajoittavaksi suorittamiseksi. Selviytyjänä/suorittajana elämästä jää helposti puuttumaan aito asioiden äärelle pysähtyminen ja nauttiminen. Tämä helposti rajoittaa ja kaventaa kykyä kokea asioita ja nauttia jokaisesta hetkestä.

Kurssin avulla opettelet taas löytämään kykysi elää elämää, joka on nautittavampaa ja tyydyttävämpää.

Sinun ei enää tarvitse tehdä asioita sen vuoksi, että niin kuuluu tehdä, vaan teet asioita niiden itsensä vuoksi! Sen vuoksi, että haluat! Ja nautit niiden tekemisestä!

Tunnistatko itsesi yhdestä tai useammasta alla olevasta lauseesta?

 • Tuntuuko, että elämästäsi puuttuu jotain? Olet aina tottunut antamaan itsestäsi muille, mutta jäänyt samalla itse hieman varjoon tarpeidesi kanssa?
 • Onko sinulla jatkuva kiire, etkä ehdi pysähtyä arkisten asioiden äärelle?
 • Oletko ehkä keskittynyt täysillä perheeseesi tai uraasi, ja samalla kadottanut itsesi?
 • Tai oletko kohdannut jotain ikävää, joka on jäänyt vaikuttamaan tapaasi katsoa ja elää elämääsi ja sen seurauksena olet kadottanut kykysi nauttia elämästä?
 • Käykö sinullekin niin, että vaikka olet tehnyt kaikkesi muutoksen eteen, mitään hyvää ei tapahdu. Mieleesi valtaa ajoittain ajatus: pakko kai opetella sopeutumaan tähän, tämä on selvästi kohtaloni, enkä pysty muuttamaan sitä vaikka kuinka pyristelee vastaan?
 • Sinä et tunnista elämääsi omannäköiseksi. Elämäsi tuntuu selviytymiseltä, epäkohtiin sopeutumiselta.
 • Tuntuuko sinusta, että sinun tulee tehdä aina vain hyödyllisiä asioita?
 • Tunnetko syyllisyyttä, jos teet jotain, mistä nautit, mutta joka ei varsinaisesti ole hyödyllistä tavoitteiden tai muiden odotusten kannalta?

Nyt on aika panostaa itseesi! Luoda elämästäsi juuri sinun näköisesi, koska olet sen ansainnut!

Ja tiedätkö mitä?

 • Kukaan muu ei tee sitä puolestasi, siksi sinun itsesi täytyy olla itsesi paras ystävä ja mahdollistaa itsellesi paras mahdollinen elämä.
 • Älä enää jossittele tai mutkuttele.
 • Päästä vahvuutesi näkyville!
 • Lopeta suorittaminen, aloita elämä!

Verkkokurssilla opit löytämään ja käyttämään sinun omia onnellisuuden avaimia! Kun löydät ja opit käyttämään niitä, et ole enää pelkästään kohtalon, etkä kenenkään muunkaan varassa, vaan sinulla on mahdollisuus ja valta kääntää elämäsi suunta!  

– Etkö usko, että se on mahdollista? Koita! Mitä menetettävää sinulla on? Entä mitä voitettavaa?

Neljän viikon kurssi sisältää:

 • Joka viikko uuden teeman
 • Teeman mukaisen äänitteen, joka herättelee sinua aiheeseen
 • Paljon innostavia harjoitteita, joiden avulla saat mahdollisuuden tutustua itseesi uudelleen

Kurssin jälkeen:

 • Tunnet itsesi paremmin.
 • Tunnet taas miltä tuntuu olla oma itsensä ja elää itsensä näköistä elämää
 • Tunnet kuinka elämä on loksahtanut paikalleen
 • Olet löytänyt tasapainon oppimalla priorisoimaan oman elämäsi sisältöä
 • Olet oppinut päästämään irti suorittamisen kahleista ja saat taas nauttia elämästä täysin rinnoin luopumatta kuitenkaan mistään tärkeästä
 • Tunnet kuinka elämäsi langat on omissa käsissäsi
rakasta itseasi
Kuva Pixabay

Kenelle kurssi sopii?

Jos mietit, olisiko kurssi sopiva sinulle, kysy itseltäsi: ”Miksi tyytyisit vähempään?”

Kurssi on täydellinen sinulle, jos

 • Haluat hemmotella itseäsi ja mieltäsi
 • Arvostat itseäsi ja pidät mielesi hyvinvointia tärkeänä asiana
 • Tunnistat, että kiireisen arjen keskellä olet viime aikoina unohtanut tämän tärkeyden ja haluat nyt alkaa panostamaan siihen paremmin
 • Sinusta tuntuu, että elämäsi on tällä hetkellä ajautunut sivuraiteelle ja olet tuulen vietävänä. Yrität pyristellä vastaan minkä ehdit, mutta tuntuu kuin et enää tietäisi, miltä oikea raide näyttää, saati miten sinne pääsee.
 • Olet valmis tekemään töitä sen eteen, että saat taas mahdollisuuden tuntea eläväsi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki muutos, positiivinenkin, vaatii toteutuakseen työtä itsesi kanssa. Jaan sinulle kurssilla parhaat tietoni ja vinkkini, silti sinun itsesi on tehtävä työ, jotta saat niistä kaiken hyödyn itsellesi! Kurssilla opit parhaat tavat löytää oman onnesi avaimet, mutta sinun itsesi on käytettävä niitä!

Kurssin avulla annat itsellesi kallisarvoisen tilaisuuden tutustua uudelleen sisimpään itseesi. Samalla annat itsellesi mahdollisuuden kukoistaa! Se, että tunnet sisimpäsi ja alat kukoistamaan, on väylä siihen, että voit alkaa elämään itsesi näköistä elämää!

Kurssi ei sovi sinulle, jos

 • Tunnet jo eläväsi täysin omannäköistäsi elämää, etkä halua muuttaa siinä mitään
 • Kärsit keskivaikeasta tai vaikeasta mielenterveyden häiriöstä. Tässä tapauksessa en suosittele sinulle yksistään verkkokurssia, vaan sinua saattaisi palvella paremmin henkilökohtainen terapia. Toki siinäkin tapauksessa voit hyödyntää tätä verkkokurssia terapiasi rinnalla.
 • Et ole valmis ottamaan askelia kohti sinun näköistäsi elämää

Olen rakentanut kurssin käytännönläheiseksi ja jättänyt turhan pitkät ja vaikeaselkoiset teoriat pois. Tärkeintä on, että saat kurssista mahdollisimman hyvän lähtölaukauksen kohti sisintä itseäsi ja itsesi näköistä elämää! Siksi olen koonnut kurssille kaikista parhaimmiksi ja hyödyllisimmiksi kokemani harjoitteet sinua varten!

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen terapeutti Nita Laitinen.

Verkkokurssi ei luonnollisestikaan korvaa terapiaa, vaan on enemmänkin apuna itsetutkiskelussa ja henkisen hyvinvoinnin lisäämisessä elämääsi. Kurssin sisältö ja materiaalit pohjautuvat vahvasti ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen ajattelutapaan sekä positiiviseen psykologiaan.