NEW LIFE

NEW LIFE

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa

Tervetuloa, uusi elämä! Olet ehkä jo tehnyt muutoksesi, mutta nyt haluat pitää tuloksista kiinni. NEW LIFE on enemmän kuin pelkkä valmennus. Sen tarkoitus on opettaa sinulle, kuinka syöt kulutuksesi mukaan eli siten, ettet ainakaan liho ja pidät kiinni saavutetuista tuloksistasi. Sen materiaalit ovat käytössäsi aina ja kokonaisuuden tarkoituksena on oppia syömään sellaisia annoskokoja, että kovan työn takana olleet tulokset pysyvät. Dieetillä ei voi olla loppuelämää, eikä edes useita kuukausia, mutta tätä ruokavaliota voit noudattaa aina eikä painosi nouse.

Tarkoituksena ei ole punnita ruokia loppuelämää eikä miettiä, saatko syödä iltapalalla viisi vai kymmenen pähkinää. Valmennuksessa on eri painoluokat, joiden ruokavalio on laskettu keskimääräisen kulutuksen mukaan. Eli jos painat 75 kg ja noudatat 70-80 kg painoluokan ruokavaliota, painosi pysyy samana. Kun jaksat jonkin aikaa punnita ruokia ja totutella kulutustasi vastaaviin annoskokoihin ja ateriarytmiin, se jää helposti tavaksi.

Herkuttelu on osa elämää ja se on huomioitu myös tässä kokonaisuudessa. Voit hyvillä mielin syödä toisinaan vapaita aterioita ja palata sitten “normaaliin”. Jos herkuttelu jää päälle esimerkiksi lomilla, ovat materiaalit sinulla tallessa täällä verkossa ja voit pitää vaikka parin viikon intensiivisemmän jakson ruokailujen suunnittelussa ja ravintoaineiden punnitsemisessa jos siltä tuntuu.

NEW LIFE sopii tiukemman dieetin lopettamisen jälkeen erinomaisesti jatkovalmennukseksi, mutta se on myös täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pidempiaikaisen elämäntapamuutoksen. Aina kun ei ole kyse painonpudotuksesta. Ehkä haluat oppia syömään monipuolisesti ja optimoida ravintoaineiden määrät. Ehkä haluat säännöllisen ateriarytmin. Kaiken saat tästä kokonaisuudesta. Tällä valmennuksella voi kuitenkin hitaasti tiputtaa painoakin, jos valitsee esimerkiksi yhtä alemman painoluokan. Tässä ei tarvitse pelätä nälkää eikä liiallisia miinuskaloreita. Eikä luultavasti makeanhimoakaan, sillä tasainen, kulutusta vastaava energiansaanti pitää olon jatkuvasti hyvänä ja energisenä.

Mitä tahansa kysyttävää sinulla tuleekaan mieleen, saat aina kysyä joko täällä valmennuksen kommentti- ja kysymysbokseissa tai sähköpostilla mirvaannamarian@gmail.com tai Instagramissa yksityisviestillä, josta löydät minut nimimerkillä @mirvaannamarian

Kiitos, että luet tätä. Lupaan olla koko sydämestäni tukenasi matkalla kohti uutta elämää, josta vanhaan ei halua palata koskaan.

Jaa ystävällesi