P1010170 1 scaled

Opi itämaisen vatsatanssin salat -verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
44,50
Aloitetaan

Tällä kattavalla 8:n tanssikerran verkkokurssilla pääset kokemaan itämaisen tanssin eli napatanssin tai vatsatanssin hurmaavaa liikekieltä omaan tahtiisi perusteista alkaen. Klikkaa sininen “Osta tämä kurssi” -linkki ja pääset turvallisesti kurssiympäristöön tanssitunneille, joita voit katsoa niin paljon kuin haluat. Itämaisen tanssin liikekieli tekee erittäin hyvää koko keholle mutta erityisesti se hellii selkää ja parantaa ryhtilihaksiasi. Itämaisen tanssin luonne ja tanssin liikekieli kannustaa kaikkia naisia tai naismaisesta liikekielestä pitäviä olemaan juuri omia itsejään ja nauttimaan oman kehon mahdollisuuksista ja ainutlaatuisuudesta. Itämainen tanssi sopii kaikenkokoisille, kaikenmuotoisille ja omaan tahtiin tehdessä myös kaikenkuntoisille.

Tanssimalla saat kokemuksen oman kehosi ihanuudesta ja sen antamista mahdollisuuksista. Tässä tanssilajissa mikään keho ei ole liian iso tai liian pieni. Mikään lantio, vatsa tai rintavarustus ei ole vääränkokoinen.

Tanssin edetessä huomaat syvien lihastesi alkavan aktivoitua ja varsinkin naisille tärkeiden lantionpohjan lihasten kunnon paranemisen huomaa aktiivisen harjoittelun jälkeen lähes kaikki.

Kurssin opettajan, Katja-Marika Mäkisen alias Sahiran vankka kokemus itämaisen tanssin opetuksesta auttaa Sinut lempeästi, kannustavasti ja innostavasti kokemaan onnistumisen iloa itämaisen tanssin parissa. Katja-Marikan opetustyyliin kuuluu olennaisena osana ohjata opiskelijaa kuuntelemaan omaa kehoaan ja oppimaan uutta positiivisen energian avulla.

Kurssiin sisältyy 8 monipuolisen tanssitunnin lisäksi taustatietoa, vinkkejä tanssiin sekä hyvää tekeviä kehonhuolto-ohjeita. Tanssitunneilla opit itämaisen vatsatanssin perusliikekielen, opit yhdistelemään liikkeitä tanssiksi sekä saat sulokkaan naiselliset käsiliikkeet! Tämä kurssi sopii aloittelijoille ja on yksi Tanssikoulu Sahiran verkkokursseista, saatavilla on myös “Syvennä itämaisen vatsatanssin osaamistasi” -verkkokurssi. Lisää voit kysyä suoraan opelta: katja-marika@sahira.fi

Kurssin sisältö on näkyvissä tammikuulle 2023 asti.

Tule tanssimaan ja kokemaan ihanan salaperäinen, uusi tanssin maailma!