Rentouta mielesi ja kehosi- miniretriitti (verkkotapahtuma)

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa
Vapaudu ja Voimaannu 5

Toivomme jokaisen kesään palauttavia hetkiä, levollisuutta ja mielenrauhaa, joita tarjoamme juhannuksen jälkeen verkossa järjestettävällä miniretriitillä. Tarkoituksena on vapauttaa kehosta stressiä sekä luoda rentoutta kehoon ja mieleen. Mikä ihana aloitus esimerkiksi lomalle!

Rentouta kehosi ja mielesi -verkkotapahtuma järjestetään ti 28.6.2022 klo 10-14. Voit olla läsnä live-tilaisuudessa tai katsoa tapahtuman tallenteen sinulle sopivana ajankohtana. Tallenne on käytössä 2kk ja voit tehdä harjoituksia useamminkin koko kesän ajan!

Stressi vaikuttaa monin tavoin kehoon muunmuassa hormonien ja hermoston kautta. Kehon vapautuessa stressin aiheuttamasta energialatauksesta, pääsee kehon palauttavista toiminnoista vastaava parasympaattinen hermosto aktivoitumaan. Palautumisen tilassa kehon luonnolliset huoltotoimet pääsevät ylläpitämään kehon terveyttä ja elinvoimaa sekä korjaamaan kehon epätasapainotiloja. Rauhallinen keho heijastuu rauhoittavasti mielen hyvinvointiin. Kehon vapautuminen stressistä tuo mielenrauhaa ja tilaa esimerkiksi ilon ja toiveikkuuden tunteille.

Tapahtuman aikana kehostasi vapautuu stressiä ja jännityksiä liikkeen, yinjoogan, hengitysharjoitusten, meditaation, kaukoenergiahoidon ja muiden kehon energiajärjestelmää harmonisoivien menetelmien avulla.

Voit osallistua tapahtumaan ilman aikaisempaa kokemuksista harjoitteista. Varaa itsellesi joogamatto tai muu vastaava alusta, tyyny, viltti sekä vettä.

Saat retriitistä tallenteen, joten sinun ei tarvitse olla retriitillä samaan aikaan paikalla. Päivän harjoitukset voit tehdä myös osissa ja palata näihin uudestaankin tallenteen kautta.