Rentouta mielesi ja kehosi- workshop

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
35 €
Aloitetaan

Haluatko löytää tapoja ja keinoja purkaa stressiä kehosta sekä mielestä?

Tämän 1,5 tunnin aikana pääset rentoutumaan ja lataamaan akkuja lempeiden harjoitteiden avulla. Opit erilaisia menetelmiä, jolla pystyt vähentämään stressiä, palauttamaan kehoasi paremmin sekä rauhoittamaan mieltäsi.

Rentoutumiseen käytämme rauhoittavaa musiikkia, hermostoa rauhoittavaa liikettä sekä meditaatio- hengitys- ja mindfulness- harjoituksia.

Tämä ilta sopii sinulle, joka haluat hetken itsellesi rentoutuen, rauhoittuen, ladaten akkujasi sekä oppia tietoisesti lisämään palautumistasi arkeesi kokemuksellisesti.

Essimaatta_hyvinvointivalmentaja_l_1463.jpg

Harjoituksilla…

  • Lisäät energisyyttä ja jaksamistasi
  • Rentouttavilla harjoituksilla syvennät yöuntasi, saat apua stressinhallintaan
  • Hengittäminen helpottuu
  • Harjoituksilla saat hermostosi ja mielesi rauhoittumaan
  • Liiallisen ajattelemisen vähenemään

Rentouta mielesi ja kehosi- workshop sopii hyvin unettomuuteen, palautumiseen, stressinhallinnan tueksi ja omien ajatuksien rauhoittamiseen.

Rentouta mielesi ja kehosi- workshop pohjautuu syvään palleahengitykseen, NLP:n n sekä erilaisiin hengitys- ja rentoutumisharjoituksiin sekä EFT-tappingiin, joilla tutkitusti voi rauhoittaa omaa hermostoa ja mantelitumaketta.

Erilaisilla hengitysharjoituksilla voit saada apua nukahtamiseen, stressinhallintaan ja kehon tietoiseen rauhoittamiseen.

MITEN WORKSHOP ETENEE?

Käymme alkuun läpi lyhyesti teoriaa kehon tietoisesta rauhoittamisesta ja opit miten saat hermostosi, ajatuksesi ja ylikierrostilan rauhoittumaan. Tämän jälkeen teemme erilaisia harjoituksia, joiden avulla opit tietoisesti rentouttamaan kehoasi missä ja milloin tahansa.

Ohjaajana toimi Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä.

Valmennus sisältää:

  • Live-ohjaus 11.1.22 tiistaina klo 17.30-19.00: Lyhyt teoriaosuus, jossa opit miten säädellä omaa vireystilaasi ja stressinsäätelyäsi (30min) ja erilaista harjoituksia rentoutumiseen (yinjooga-asanat, hengitysharjoituksia, EFT- tapping, meditaatio)

Valmennus toteutetaan Zoomin kautta ja tallenteet tulevat näkyville verkkovalmentajat alustalle. Kaikki Tallenteet ovat saatavillasi 30.2.2022 asti. 

Hinta: 19 euroa