Sisäisen Puheen parantaminen

Sisäisen Puheen parantaminen

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan

“Opettele rakastamaan itseäsi, sillä sitä rakkautta kannat mukanasi koko elämän” -Seela 83v-

Miksi Sisäisen Puheen Parantaminen? Esittelyvideo:

Mielenrakenteista; Tietoinen mieli, Tiedostamaton mieli ja Alitajunta:

Tällä kurssilla opit, kuinka parannat omaa sisäistä puhetta, jota kuuntelet jokatapauksessa joka päivä. Sisäisen puheen vaikutuksesta koet elämän sellaisena, kuin sen koet.

Kurssi perustuu pitkälti NLP:n (Neuro Lingvistiikan) ja Eriksonilaisen hypnoosin menetelmiin. Niiden avulla voit saada pysyvää muutosta ajatteluun ja käyttäytymiseen.

Meillä on järjen ääni (tietoinen mieli) ja samaanaikaan meillä on erilaisia tunnetiloja (tiedostamattoman mielen ääni). Silloin, kun elämässä ilmenee ristiriitoja tai haastavia olotiloja, usein on kyse siitä, että nämä kaksi mielen ääntä ovat epätasapainossa keskenään. Toisinaan annamme enemmän tilaa tunteille, jopa niin, että olemme tunteiden kourissa. Joskus taas järjen ääni on lähes ainoa ääni, jota kuuntelemme. Tasapainoinen tila, jossa molemmat äänet tulevat kuulluiksi tasapuolisesti, on usein vain kaukainen toive, koska emme ole jo lapsina oppineet huomioimaan molempia ääniä.

Automaattiohjaus, joka nimensä mukaan automaattisesti napsahtaa päälle, ei tuo aina parhaita tuloksia. Sisäisen Puheen parantamisen kurssilla, voit oppia huomioimaan sitä, milloin olet negatiivisiin tuloksiin johtavalla automaattiohjauksella, ja voit halutessasi oppia reagoimaan siihen pian. Usein olemme oppineet huonon tunnetilan tai tilanteen tullen, ikäänkuin peittämään ja unohtamaan juuri kokemamme. Ehkä se onkin hyvä juuri akuutin tilanteen päälle tullessa. On kuitenkin viisautta, ottaa kyseinen “tilanne” omassa mielessä käsittelyyn ehkä vähän myöhemmin, koska haasteiden maton alle lakaiseminen voi johtaa siihen, että muhkurat maton alla vain lisääntyvät.

Muutos kasvaa kärsivällisyydestä ja nöyryydestä rakkaudella ja leikkisyydellä höystettynä. “Järki on hyvä joskus jättää nakkikioskille”.

Parhaan lopputuloksen saat, kun järjestät itsellesi aikaa kaikkia näitä kurssin oppitunteja varten. Vaikka välttämättä et ole aiemmin oppinut kuuntelemaan tunteitasi ja ajatuksiasi, olet todennäköisesti joskus tai usein ollut “automaattiohjauksessa”. Vastuun ottaminen omista tunnetiloista ja reagoinnista voi olla haastavaa, mutta palkitsevaa. Aina voi oppia uutta, voi ainakin kohentaa omia asenteita ja päästä nauttimaan uudenlaisesta olosta. Voit yllättyä.

Elämä on ihmeellistä, ihmetellään yhdessä. Opi tuntemaan omaa erityisyyttäsi!