SUMMER SHAPE

SUMMER SHAPE

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa

Viimeistään toukokuussa iltapäivälehdet tarjoavat poppaskonsteja kesäkuntoon. Viime hetken vinkit, nestepainotteiset detox-kuurit ja pätkäpaastot klikataan auki ja hommaa jaksetaan noudattaa yleensä korkeintaan muutama päivä, kunnes olo on niin vetämätön, nälkäinen, kiukkuinen ja surkea, että päätetään sittenkin nauttia elämästä jo ennen kesää ja loman jälkeen odottavat ne tutut kiristävät farkut ja tuskainen olo. Vältä se tänä vuonna.

SUMMER SHAPE on valmennus sinulle, joka haluat kokeilla dieettiä tai pudottaa oikeasti kunnolla painoa. Se perustuu omaan ruokavaliooni, jolla pudotin vuosi sitten jopa seitsemän kiloa painoa. Sain takaisin sen tunteen, jossa tunsin oloni taas omaksi itsekseni. Lempivaatteet eivät olleetkaan kutistuneet pesussa ja sain keventämisen myötä aivan uudenlaista innostusta taas liikkumiseen ja energiaa arkeen. Halusin antaa teille mahdollisuuden samaan. Siitä syntyi SUMMER SHAPE, joka tähtää kesäkuntoon, mutta joka on paljon enemmän kuin kesäkunto. Se opettaa sinulle uudet, terveelliset elämäntavat ja valmennuksen aikana opit syömään viisi kertaa päivässä ja polttamaan rasvaa ruokavalion avulla. Jokaiselle aterialle on vaihtoehtoja ja syöt niitä, mitä milloinkin tekee mieli. Kaikki ruoat ovat terveellistä kotiruokaa eikä ravintolisillä tai viherjuomilla kikkailua. Asiakkaani jotka ovat noudattaneet SUMMER SHAPEN kaltaista ruokavaliota, ovat raportoineet paitsi upeista tuloksista, myös kertoneet yllättyneensä kuinka edulliseksi terveellinen syöminen on tullut.

SUMMER SHAPE tähtää rasvanpolttoon ja painonpudotukseen reippailla miinuskaloreilla. Valmennuksen päättämiseen annetaan selkeät ohjeet ja dieetti lopetetaan asteittain. Näin pudotetut kilot eivät palaa takaisin. Valmennuksen kesto on 10 viikkoa ja materiaalit ovat näkyvillä jopa 100 päivän ajan valmennuksen ostosta. Voit siis rauhassa tutustua valmennukseen, suunnitella sen soveltamista omaan arkeesi ja aloittaa. Jos tulee taukoja, esimerkiksi sairastumisen takia, jatka vain siitä mihin jäit kun olet taas valmis menemään eteenpäin. Kun sitoudut valmennukseen sataprosenttisesti, saat takuulla upeita tuloksia.

Tästä valmennuksesta löydät neljän eri painoluokan ruokavaliot, sillä eihän mitenkään ole mahdollista antaa kaikille sopivia yhteisiä ohjeita. Mukana on myös liikuntasuositus ja koska kyseessä on dieetti ja rasvanpolttoon tähtäävä valmennus, suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan liikuntasuosituksen sisällön vaikka se onkin vapaaehtoinen. Valmennukseen voit yhdistää hyvin myös omat lempilajisi ja harrastuksesi. Ravintovalmentajana olen suunnitellut dieetin turvalliseksi ja monipuoliseksi. Ravintoarvot ovat optimaaliset rasvanpolton ja yleisen jaksamisen kannalta ja kuidunsaanti on riittävää. Mikäli sinulla on kysyttävää tai jokin asia muuten vain mietityttää, vastailen aina saman päivän aikana viesteihinne joko valmennuksen kommenttiosiossa, sähköpostilla mirvaannamarian@gmail.com tai Instagramissa @mirvaannamarian. Jos mietit sopiiko valmennus sinulle, laita viestiä niin jutellaan yhdessä vaihtoehdoista. Lähtökohtaisesti SUMMER SHAPE sopii kuitenkin kaikille perusterveille, jotka haluavat tiputtaa ne viimeisetkin rasvat vyötäröltä tai aloittaa elämäntapamuutoksen todella tehokkaalla tavalla.

Lupaan, että hämmästyt kuinka tehokas SUMMER SHAPE on. Tällä valmennuksella olet paremmassa kesäkunnossa kuin koskaan aiemmin!

Jaa ystävällesi