Unelma kartta

Tee oma Unelma-karttasi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
27
Aloitetaan

JA LAITA SE TOIMIMAAN 4 VIIKOSSA

Anna itsellesi lupa unelmoida! Tutustut tällä kurssilla visualisoinnin ja manifestoinnin voimaan, selvität itsellesi mitä todella haluat ja mikä tärkeintä, alat todella toteuttaa unelmiasi- ilman rajoittavien uskomusten painolastia. Opastan sinua tekemään oman, suoraan alitajuntaasi vaikuttavan Unelmakarttasi, ja seuraamalla kurssin 4 viikon ohjelmaa muokkaat tapojasi, ajatuksiasi ja rutiinejasi niin, että ne tukevat unelmiesi toteutumista jatkossakin.

Mitä saat tältä kurssilta:

  • Opit tekemään toimivan Unelmakartan
  • Saat käytännön vinkkejä visualisointiin ja unelmiesi manifestointiin
  • Opit asettamaan tavoitteita ja tekemään toimintasuunnitelman, joka varmistaa niiden saavuttamisen
  • Opit muuttamaan tapojasi, ajankäyttöäsi ja rutiinejasi niin, että ne vievät sinua kohti unelmaelämääsi
  • Tunnistat rajoittavat uskomukset, hidasteet ja esteet, jotka pitävät sinut jumissa vanhassa, ja opi miten voit purkaa niitä
  • Saat itseluottamusta, selkeyttä ja varmuutta, joita tarvitset kun astut epämukavuusalueellesi, rakentamaan uutta tulevaisuuttasi

Kuka minä olen:

Hei, olen Tiia, olen hyvinvoinnin valmentaja ja life ja business coach. Kohderyhmääni ovat erityisesti herkät: erityisherkät, empaattiset, kiltit, jotka aina laittavat muut omien unelmiensa edelle. He, jotka syvällä sisimmässään tietävät, että heillä on jokin suurempi merkitys, elämäntehtävä, mutta he ovat niin muiden tunteiden ja tarpeiden uuvuttamia, että eivät löydä energiaa ja jaksamista tehdä asialle mitään.

Minun tehtäväni on auttaa heitä, ja sinua, jos tunnistat itsesi kuvauksesta, löytämään oma voimansa. Tiedostamalla omat tarpeesi, omat tunteesi ja ottamalla niistä täysi vastuu, sekä jättämällä vastuu muiden tunteista heille itselleen, voit muuttaa koko elämäsi. Sinä olet tärkeä. Sinä olet oman elämäsi tärkein prioriteetti. Sinun ei tarvitse kantaa koko maailmaa harteillasi, voit vapauttaa itsesi niistä taakoista, joita olet kantanut liian kauan. Kun opit tekemään tämän, sinä voit paitsi täyttää omat energiavarastosi, myös auttaa muita aidosti, puhtaasti sydämestä käsin. Ei niin että olet aivan näännyksissä ja silti vuodatat kaikki voimavarasi muille.

Tämän kaiken olen itsekin joutunut opettelemaan, kantapään kautta. Kun olin 13-vuotias, vanhempani erosivat ja minusta tuli arjen pyörittäjä ja muista huolehtija. Olen vanhin neljästä lapsesta, ja kannoin vastuuta pienemmistä. Opin, että arvoni oli riippuvainen siitä, kuinka paljon tein muiden hyväksi- ja kuinka vähän vaivaa minusta oli muille. Kun pääsin peruskoulusta, olin niin stressaantunut, etten malttanut odottaa että pääsen opiskelemaan ja muuttamaan pois kotoa, 15-vuotiaana.

Nämä uskomukset kulkivat mukanani läpi elämäni, kunnes olin käynyt niin pohjalla suorittamisen, uupumuksen, ja itseni unohtamisen kanssa, etten voinut enää jatkaa. Oli pakko opetella uusi tapa. Kun lopetin juoksemasta itseäni karkuun, ja kohtasin kaiken, hyvän, pahan ja ruman, alkoi muutos. Onnistuin muuttamaan yritystoimintani, tapani olla ja elää, kaiken suhtautumiseni asioihin rauhallisemmaksi, tyynemmäksi. Ja pystyin asettamaan rajat, energeettiset ja konkreettiset, jotta kykenin pitämään huolta ensin itsestäni. Sitten vasta pystyin löytämään oman voimani, merkitykseni ja elämäntehtäväni.

Tätä minä nyt työkseni opetan muille, ja nautin joka hetkestä! Entisestä kampaaja-yrittäjästä, joka yritti olla kaikkea kaikille, alihinnoitteli ja uuvutti itsensä ja taisteli uupumuksen kanssa yksinhuoltajana ja ylisuorittajana, tuli paikasta ja ajasta vapaa valmentaja, joka tekee töitä vain muutaman tunnin viikossa ja silti yritykseni voi paremmin kuin koskaan. Olen 1-vuotiaan pojan äiti, ja pystyn sekä tekemään töitä, että pitämään hänet kotihoidossa. Muutos niihin aikoihin, kun esikoiseni oli pieni, on aivan valtava. Olen todella löytänyt tavan purkaa menneisyyden painolasti ja tehdä unelmistani totta, ja haluan, että sinä opit saman.

Mitä asiakkaani sanovat:

“Kävin jokunen aikaa sitten Tiia Ojala, Valmennus-ja hyvinvointipalvelut järjestämän Unelmakartta-kurssin. Onneksi kävin, koska sain sieltä sellaista peilipintaa omille ajatuksille ja ongelmille, että uskalsin alkaa unelmoida.Tai noh, unelmoida ja unelmoida, enemmänkin pohtimaan sitä, että kuinka paljon kannan mukanani sukurasitteina uskomuksia, asenteita ja käytösmalleja. Havahduin tuskaisesti siihen, että oon jotenkin hukannut sen, mitä minä olen ja mitä minä haluan. Mikä mua kiinnostaa itseni vuoksi, eikö toisten miellyttämisen takia. Pientä paniikkia meinasikin nousta, kun tajusin, että oon aivan ulapalla. Onneksi mua ohjattiin takaisin raiteille lempeästi ja tajusin, että tää onkin ihana mahdollisuus, jossa voin rakentaa oman elämäni sellaiseksi, kuin haluan. “

“Kiitollinen mieli taas tämänkin päiväisestä valmennuksesta!💖 Se loi toivoa. Ehkä tämä munki yritys tästä ja pääsen toteuttaan omia unelmiani..🌱💕 Ihana, että mut johdatettiin sun valmennukseen”

“Tykkäsin valmennuksesta ja se auttoi minua tsemppaamaan itseäni sekä
saavuttamaan haluamiani tavotteita. Olen jo aiemmin itsetutkiskellut
itseäni ja osa asioista tuttuja, mutta sain silti Tiian valmennuksenna
uusia näkökantoja ja vahvistettua omaa näkemystäni ja sitä mitä haluan.
Olen erittäin tyytyväinen, että lähdin mukaan.”

Jaa ystävällesi