Työstä tunnelukkojasi- työpaja netissä

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa
Pink Peach Minimalist elegant Big Sale Collection Discount Facebook Post 1

Tämä työpaja on sinulle, jos haluat tehdä syvällisemmän muutoksen ja työstää omia tunnelukkojasi. Emme toimi tahdonvoiman tai itsekurin avulla, vaan teemme syvemmän muutoksen alitajunnan ja kehollisuuden kautta. Vapautamme esteitä, rajoittavia uskomuksia, tunnelukkoja, jolloin muutos on paljon, paljon helpompaa tehdä. Päivässä on läsnä hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri. Tämä on itselleni ohjaajana ykkösasia, että olet turvassa kokoajan, vaikka voimme käsitellä vaikeita asioita.

Työpajassa yhdistän kaikkea osaamaani NLP:tä, tunnetyöskentelyä, EFT-tappingia, kehollista työskentelyä, syvähengitystä, mielikuvaharjoituksia, tunnelukkoterapiaopintojani sekä sosionomin taitojani auttaakseni sinua.

Käytettävät menetelmät valmennuksessa:

  • Teoria tunteista, tunnelukoista sekä tunnetyöskentelystä
  • Tietoinen läsnäolo
  • EFT-tapping vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja vapauttamiseen
  • Mielikuvaharjoitukset alitajunnan kanssa työskentelyyn, jonka avulla vahvistetaan omaa turvaa, hyväksyntää tai rakkautta itseä kohtaan
  • NLP – voimauttavien tunteiden lisäämiseen

Ohjelma:

klo 8.30-11

Mitä tunnelukot ovat ja miten ne vaikuttavat tunteisiin, ajatuksiin ja käyttäytymiseen? Tutustumme tapaasi toimia, kun tunnelukko aktivoituu ja luomme uusia, paljon tarkoituksenmukaisempia tapoja toimia Opit miten kohdata vaikeita tunteita rakentavasti. Harjoituksia oman sisäisen puheen tiedostamiseen sekä muuttamiseen.

klo 12- 15

Alamme vapauttamaan ensimmäisiä esteitä, tunnemuistoja ja rajoittavia uskomuksia. Tämä vapauttaa sinussa lisää tilaa ja energiaa.

Luomme uudenlaisia ja paljon tarkoituksen mukaisia tunteita ja ajatuksia. Opit miten luoda voimauttavia tunteita ja miten ohjata itseäsi oman tunnemaailman kanssa.

Päivään sisältyy teoriaa, kuin kokemuksellista oppimista ja erilaisia harjoituksia, joiden avulla vapautat omia tunnelukkojasi ja tapaasi tuntea ja käyttäytyä. Ennen tilaisuutta saa ennakkotehtäviä omien tunnelukkojen ja niistä johtuvan käyttäytymisen tiedostamiseen.