Vahvasti keho & mieli -verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
39,90
Aloitetaan

Tervetuloa Vahvasti keho & mieli -kurssille! Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne. Mukaan voit lähteä vielä 27.03.2022 asti.

Tällä kurssilla saat paljon apuja läsnäolon löytämiseen sekä arjessa palautumiseen. Kurssilla keskitytään myös lempeämpään itsensä kanssa olemiseen ja kehoyhteyden löytämiseen. Kurssi aloitetaan yksinkertaisilla harjoituksilla, joten aikaisempaa kokemusta tai tietämystä et tarvitse.

Kesto: 4 viikkoa. Kurssi materiaalit ovat käytettävissäsi 22. toukokuuta asti.

Kurssin eteneminen: Kurssia voit käydä omaan tahtiin. Materiaalit avautuvat yksi viikko kerrallaan eteenpäin. Suosittelen kuitenkin etenemään harjoituksissa niiden järjestyksessä. Aikaisemmin tehtyihin harjoituksiin voit aina palata uudestaan.

Sisältö: Yhteensä 16 erilaista läsnäoloon keskittyvää harjoitusta. Joka viikko avautuu kaksi uutta lempeän liikkeen harjoitusta sekä kaksi läsnäoloharjoitusta.

Lempeän liikkeen harjoitukset: Kurssin lempeän liikkeen harjoitukset on luotu vahvasti lisäämään läsnäolon lisäksi myös kehoyhteyttä. Usein teemme asioita kehollamme, mutta harvoin pysähdymme todella tuntemaan kehoamme. Jokainen kehomme osa kaipaa välillä huomiota. Jokaisessa harjoituksessa on selkeä teema tai kehonalue, jonka ympärillä liikutaan tietoisesti. Aiheita harjoituksissa on mm. niska-hartiaseutu sekä iltaharjoitus ennen nukkumaanmenoa. Olen tällä hetkellä kouluttautumassa yinjooga ohjaajaksi, joten lempeän liikkeen harjoitteissa on vaikutteita sieltä suunnalta. Kuitenkaan näissä harjoituksissa ei ole kyse varsinaisesti yinjoogasta.

Läsnäoloharjoitukset: Kurssi sisältää hengitys- ja mielikuvaharjoituksista. Jokaiselle viikolle on yksi pidempi läsnäoloharjoitus sekä yksi lyhyempi harjoitus. Lyhyemmillä harjoituksilla pyritään luomaan läsnäoloa myös arkisempiin hetkiin kuten kahvi/teehetkeen ja työpäivien lyhyille tauoille.

Kirjoitusharjoitukset: Jokaisen harjoituksen loppuun olen kirjoittanut sinulle muutaman kysymyksen harjoituksen aiheeseen liittyen. Näihin voit halutessasi kirjoitella vapaamuotoisesti vastauksia tai vapaasti kirjoittaa harjoituksesta esiin nousseita aiheista. Pyri kirjoittamaan mahdollisimman avoimesti ja miettimättä enempää sitä, mitä kysymyksiin kuuluisi vastata. Kaikki mitä kirjoitat on oikein. Voit myös halutessasi vain pohtia näitä kysymyksiä mielessäsi, mutta suosittelen edes kokeilemaan virtaavaa kirjoittamista.

Alta löytyy kurssin aloitusvideo:

Pyrin kannattelemaan sinua koko tämän matkan ajan. Minulle saa myös laittaa viestiä, mikäli jokin mietityttää tai haluat jakaa oivalluksiasi kanssani. Kurssialustalla jokaisen harjoituksen lopuksi on myös chat -osio, johon saa vapaasti jakaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa.

Toivon sinulle läsnäolevia ja lempeitä hetkiä!

<3:llä Sanna