Vapaudu tunnelukoista syksy 2022

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan
Tätä kurssia ei voi tällä hetkellä ostaa

Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Oletko väsynyt aineiseen suorittamiseen? Oletko yrittänyt pitää itsestäsi huolta, mutta ajautunut aina samaan lähtöpisteeseen? Onko sinun vaikea kuulla mikä oikeasti haluat ja tarvitset elämässäsi? Miellytätkö usein muita ja sinun on vaikea pitää omista arvoistasi ja rajoistasi huolta? Tiedät, että jokin toimintatapa ei ole sinulle hyväksi, mutta et silti pysty muuttamaan omaa käyttäytymistäsi. Haluatko tutustua paremmin omaan tunnelukkoihisi ja vapautua niistä?

 

Tämä valmennus on sinulle, jos haluat tehdä pysyvän muutoksen. Emme toimi tahdonvoiman tai itsekurin avulla, vaan teemme syvemmän muutoksen alitajunnan ja kehollisuuden kautta. Vapautamme esteitä, rajoittavia uskomuksia, tunnelukkoja, jolloin muutos on paljon, paljon helpompaa tehdä ja pysyvää. Tämän valmennuksen keskiössä on myös lisätä turvallisuuden tunnetta itseesi ja valmennustapaamisessa on läsnä hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri. Tämä on itselleni valmentajana ykkösasia, että olet turvassa kokoajan, vaikka voimme käsitellä vaikeita asioita.

Valmennuksessa yhdistän kaikkea osaamaani NLP:tä, tunnetyöskentelyä, EFT-tappingia, kehollista työskentelyä, syvähengitystä, meditaatiota, tunnelukkoterapiaopintojani sekä sosionomin taitojani auttaakseni sinua.

Käytettävät menetelmät valmennuksessa:

  • Teoria tunteista, tunnelukoista sekä tunnetyöskentelystä
  • Tietoinen läsnäolo
  • EFT-tapping vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja vapauttamiseen
  • Mielikuvaharjoitukset
  • Syvähengitys tunteiden vapauttamiseen. Syvähengityksen avulla pääsemme käsiksi
  • Meditaatiot alitajunnan kanssa työskentelyyn, jonka avulla vahvistetaan omaa turvaa, hyväksyntää tai rakkautta itseä kohtaan
  • NLP voimauttavien tunteiden lisäämiseen

Mitä ovat tunnelukot?

Tunnelukko on haitallinen varhainen skeema, joka on lapsuudessa opittu malli ja tapa reagoida, kokea, tuntea, ajatella ja käyttäytyä. Tunnelukko on voinut syntyä voimakkaassa tunnekokemuksessa ja ne ovat lapsuudessa auttaneet sopeutumaan ympäröiviin olosuhteisiin. Aikuisuudessa ne vaikeuttavat sopeutumista ympäröiviin olosuhteisiin, elämäntilanteisiin ja erilaisiin muutoksiin. Tunnelukko ilmenee, niin että ikäänkuin “triggeröityy” jostain tapahtumasta ja asioista todella voimakkaasti.

Tunnelukot ohjaavat meitä tukahduttamaan, väheksymään tai korostamaan tarpeitamme. Jäämme lopulta vaille tarvitsemaamme oman toimintamme seurauksena, kun toimimme passiivisesti, hyökkäävästi tai välttelevästi. Valmennuksessa opit tunnistamaan omat tunnelukkosi, tiedostamaan ne, käsittelemään tunteita ja käyttäytymään uudella tavalla.

vapaudu?format=1500w

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus sopii sinulle, jos kaipaat syvää muutosta elämääsi ja haluat löytää sisäisen voiman, jolla pystyt käyttäytymään uudella tavalla. Muutos voi olla esimerkiksi painonpudotus, paremmat elämäntavat, stressistä vapautuminen, vapautuminen tukahdutetuista tunteista tai positiivisemman mielialan rakentaminen.

Tutkimme valmennuksessa 18 tunnelukkoa, tutustut omiin tunnelukkoihisi ja tapaasi toimia. Voit käydä tekemässä tunnelukkotestin täältä.

 Kenelle valmennus ei sovi?

Tämä valmennus ei sovi sinulle, jos et halua tehdä syvällistä muutosta, et näe omia muutoskohteitasi, etkä ole valmis työstämään näitä. Tämä ei myöskään sovi sinulle, jos haluat mieluiten prosessoida yksin näitä asioita.. Jos kärsit vakavista mielenterveyden haasteista, tämä valmennus ei myöskään ole tällä hetkellä sinulle.

MITEN VALMENNUS TOTEUTETAAN JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

Valmennus toteutetaan etänä, Zoomissa. Valmennukseen kuuluu seitsemän ryhmämuotoista tapaamista etänä, verkkokurssialusta, josta löytyvät lisäharjoitukset muutoksen tueksi sekä yhteinen suljettu valmennusryhmä, jossa pääset jakamaan kokemuksiasi koko matkan aikana. .

Zoom- valmennustapaamiset

Zoomissa tapahtumat kaikki yhteiset valmennustapaamiset. Valmennustapaamisessa opit tunnelukoista ja teemme paljon yhdessä erilaisia harjoituksia, joiden avulla purat esteitä muutoksen tieltä, tullen tietoiseksi omista uskomuksista, purkaen jotain vanhaa. Työstämme käyttäytymismallejamme alitajunnan kautta ja luoden sinulle parempia tapoja toimia.

Valmennukseen voit osallistua siis joko tietokoneeltasi tai puhelimeltasi.

Jos et jostain syystä pääsisi mukaan valmennustapaamiseen voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Verkkovalmentajat- kurssialusta

Verkkovalmentajat- kurssialustalle tulee lisäksi paljon erilaisia työkaluja, joiden avulla pystyt myös omassa arjessasi saamaan apua ja prosessoimaan muutosmatkaasi ja itseäsi. Työkalut ovat erilaisia meditaatioharjoituksia ja hypnooseja vahvistamaan aivojesi toimintaa kohti uudenlaista toimintaa ja rajoittavista uskomuksistasi vapautumista. Harjoitukset ovat kevyitä tehdä, eikä ne vaadi suorittamista vaan enemmänkin saat niistä voimaa, rauhaa ja yhteyttä itseesi.

Yhteinen suljettu ryhmä

Ryhmälla on myös yhteinen facebook-ryhmä, jonne voit jakaa kokemuksia matkasta ja kysyä vinkkejä toisilta. Ryhmä tulee olemaan positiivishenkinen ja tarkoituksena lisätä iloa, voimaa ja voimaantumista.


unsplash image

“Olisiko aika voida hyvin? Työstää omia uskomuksia ja vapauttaa sinut kokemaan juuri sellaista elämää, jota olet aina halunnut. ”

VALMENNUSTAPAAMISET

1.      tapaaminen keskiviikkona 28.9. klo 18.00-20.00

Matka alkaa.. Tule tietoiseksi omista rajoittamista uskomuksista ja tunnelukoista

Kartoitamme omia tunnelukkoja ja rajoittavia uskomuksia, jotka estävät sinua elämään haluamaasi elämää, haluamallasi tavalla. Harjoittelemme olemaan läsnä itselle ja omille ajatuksille ja tunteille.  Teemme myös suunnitelmaa tulevaisuuteen, mitä haluat tavoitella tällä valmennuksella.

2.      tapaaminen keskiviikkona 12.10. klo 18.00-20.00

Tapa toimia

Tutustumme tapaasi toimia, kun tunnelukko aktivoituu ja luomme uusia, paljon tarkoituksenmukaisempia tapoja toimia. Valmennustapaaminen päättyy aina hyvään olotilaan.

3.      tapaaminen keskiviikkona 26.10. klo 18.00-20.00

Vapaudu

Miten kohdata vaikeita tunteita. Alamme vapauttamaan ensimmäisiä esteitä, tunnemuistoja ja rajoittavia uskomuksia. Tämä vapauttaa sinussa tilaa ja lisää energiaa. Valmennustapaaminen päättyy aina hyvään olotilaan.

4.      tapaaminen keskiviikkona 9.11. klo 18.00-20.00

Vahvistu

Lapsuuden aikajanatyöskentely ja turvallisuuden luonti lapsuuteen. Oman sisäisen lapsen kohtaaminen ja aikuisuuden vahvistaminen.

 

5.      tapaaminen keskiviikkona 23.11. klo 18.00-20.00

Tutustu moodeihisi

Moodikartan luominen ja omiin toistuviin tunnetiloihin tutustuminen. Aikuisuudessa tunnelukkojen aktivoitumisen tiedostaminen ja niistä vapautuminen.

6.      tapaaminen keskiviikkona 7.12. klo 18.00-20.00.

Luo uutta

Luo uudenlaisia ja paljon tarkoituksen mukaisia tunteita ja ajatuksia. Opit miten luoda voimauttavia tunteita ja miten ohjata itseäsi oman tunnemaailman kanssa.

7. tapaaminen keskiviikkona 14.12.2022 klo 18-20.00

Loppuseremonia

Vahvistamme sisäistä voimaa ja rakkautta itseä kohtaan, luomme turvaa sisäiselle lapselle.

Hinta?

65 euroa/ Kuukausi. Valmennuksen kesto 3 kuukautta. Voit maksaa kurssin kokonaan heti 198e.

Laskutus alkaa syyskuusta- marraskuuhun, jolloin saat sähköpostiisi laskun 65e/kk x 3.

Valmennuksen valmentaa Essi Määttä, jolla on tuhansien asiakkaiden valmennuskokemus niin henkilökohtaisesti, ryhmässä kuin netissäkin. Lue lisää täältä.