Yhden Tunnelin Taktiikka – markkinointimetodi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
45
Aloitetaan

Sosiaalinen media ja online markkina ovat erittäin tärkeitä asiakashankintakanavia lähes kaikille yrittäjille sekä verkostomarkkinoijille. Ja sen hallitseminen on nykypäivänä lähes yhtä tärkeä osaamisalue kuin oma ammattitaito. Silti suuri osa yrittäjistä sekä verkostomarkkinoijista pelkää somea sekä ahdistuu sen opettelusta, koska se koetaan liian stressaavaksi ja monimutkaiseksi. Ja siihen on ihan pätevät perustelut…

tutustuminen (1)

Online bisneksen rakentamiseen liitetään hurja määrä erilaisia odotuksia. Pitäisi päivittää monta kertaa päivässä Instagramia, postailla ryhmiin, tehdä podcasteja, you tube videoita sekä piipahtaa livenä vähintään kaikissa kanavissa sekä kerätä meililistaa ilmaisten oppaiden ja blogikirjoitusten avulla. Ja kaiken tämän keskellä pitäisi vielä hoitaa asiakassuhteitakin ja elää elämääkin!

Syy miksi kaikki vaikuttaa sekavalta ja monimutkaiselta on se, että harva yrittäjä, olit sitten aloitteleva tai jo konkari, niin on missään vaiheessa saanut edes alkeellista markkinointikoulutusta somen saloista. Olisi todella tärkeää oppia ymmärtämään eri somekanavien tarkoitus, miten niitä hyödynnetään tehokkaasti ja mikä on Sinun bisnekseesi sopiva kanavacombo. Opettelemalla ihan perusmarkkinoinnin taitoja moni yrittäjä saisi huomattavasti lisää liikevaihtoa vähemmällä stressillä.

Yhden Tunnelin Taktiikka -markkinointimetodi on suunniteltu Sinulle joka toimit wellness bisneksessä ja olet kenties vasta osa-aikainen tekijä tai jo yrittäjä pidemmällä kokemuksella ja haluat oppia yksinkertaisen tavan markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi somessa simppelin markkinointitunnelin avulla. Tämän metodin oppimiseen Sinun ei tarvitse olla teknisesti taitava, Sinun ei tarvitse roikkua somessa 24/7 tai ryhtyä bloggaajaksi tai tubettajaksi.

Tässä valmennuksessa opit mm:

– Kirkastamaan omaa sanomaasi ja missiotasi.
– Luot juuri oikean kohderyhmän kenelle kohdistat kaiken markkinointiviestintäsi.
– Markkinointitunnelin avulla siirrät somesta uusia liidejä fb-ryhmääsi, joissa hyvin suunnitellun sisällön avulla saat prospektit tutustumaan sinuun paremmin, luottamus kasvaa ja tehokkailla myyntitoimilla muutat heidät maksaviksi asiakkaiksi.
– Opit simppelin tavan tuottaa sisältöä ja kierrättämään sitä kaikkiin somekanaviisi viikosta toiseen.
– Jokaisen moduulin päätteeksi on somevinkki osuus, joista saat ko. aiheeseen liittyviä sometyökaluja + bonus-osiosta löydät oppaita sisällön luomiseen.

Lisää tietoa kurssista saat TÄÄLTÄ tai sähköpostitse [email protected]

Jaa ystävällesi