Yrittäjän syke – askeleeni kohti yrittäjyyttä

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
59
Aloitetaan

Tervetuloa mukaan valmennukseen !

Hienoa, että päätit ottaa askeleita kohti yrittäjyyden unelmaasi. Tämä valmennus ohjaa Sinua etsimään itsestäsi ne arvokkaat yrittäjyyden tekijät ja mahdolliset sudenkuoppasi tulevalla yrittäjyyden taipaleellasi.  Hyvä itsetuntemus ja oman elämän kokonaisuuden hahmottaminen ovat keskeisiä menestystekijöitä onnistuneelle yrittäjyydelle. Tämä valmennus ei keskity liiketoimintasuunnitelmiin tai numeroihin. Monesti suurin este yrittäjyyteen on oma mielesi ja Sinä itse olet se suurin potentiaali. 

-Sinä olet yrittäjyyttä suunnittelevana pääroolissa, sillä yrittäjä on yrityksen sydän

yrittäjä + yritys = yrittäjyys

Pohjatyö antaa Sinulle uskoa mennä askel askeleelta kohti unelmaasi. Joskus voi käydä niinkin, että huomaat, että viisautta onkin siirtää unelmaa reilusti eri elämänvaiheeseen. Oikea ajoitus on merkittävä osa onnistunutta toteutusta. Yrittäjyys toteutuu hyvistä suunnitelmista ja valmistautumisesta koskien sekä yritystä, että yrittäjää.

Verkkovalmennus koostuu kolmesta eri osiosta. Suosittelen etenemistä järjestyksessä, sillä edellinen osio toimii seuraavan pohjana. Koko valmennus on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Sovita siis tekeminen omaan arkeesi sopiviin kohtiin. Tämän valmennuksen olen tehnyt juuri Sinulle, avuksi unelmasi toteuttamiseen. Lähdetään siis matkaan!

– Katja Rajala, yritysvalmentaja

VALMENNUKSEN TAVOITE

  • Valmennus ohjaa Sinua pohtimaan yrittäjyyttä edesauttavia tekijöitä loistavan liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman rinnalle.
  • Valmennus auttaa Sinua tunnistamaan oman mielesi esteitä yrittäjyydelle, sillä tunnistaminen mahdollistaa esteiden selättämisen. Ohjattu pohdiskelu vie ajatusta eteenpäin kohti toteutusta.

KESTO

Tämä valmennus koostuu kolmesta eri osiosta. Aikaa Sinun tulee varata valmennukseen 1 ½ – 2 tuntia osiota kohden. Tarkoitus ei ole nopeasti suorittaminen, vaan oikeasti pysähtyä pohtimaan antaen asioille aikaa. Tämä on Sinua itseäsi varten. Voit käydä valmennuksen oman aikataulusi mukaan. Tekemisen voi jakaa pienempiin hetkiin, mutta suositeltavaa olisi, että yhteen osioon keskittyy yhtäjaksoisesti. Taukoja voi pitää ja aina voi palata täydentämään, mikäli mieleesi tulee uusi näkökulma.

SISÄLTÖ

Valmennuskokonaisuus sisältää videomateriaalia, sekä työpohjia, joiden avulla työstät omia suunnitelmiasi.

OPETUSSUUNNITELMA

  1. Valmennusosio

Yritys yrittäjän pelikenttänä

Tarkastellaan muistilistan omaisesti yrityksen perustamiseen liittyvät oleellisimmat asiat läpi. Näin pääset selvyyteen siitä, mitä asioita Sinun tulee kokonaisuudessaan vielä työstää ja mitä Sinulla on jo valmiina.

Tavoite: Tämä osio antaa Sinulle yleiskatsauksen asioista, joita tulee suunnitella itse yritystä koskien. 

  1. Valmennusosio

Yrittäjä yrityksen sykkeen ylläpitäjänä

Sinua ohjataan tunnistamaan vahvuutesi ja osaamisesi yrittäjyyttä ajatellen. Otamme tarkasteluun myös ne oman mielen asenteet ja pelot, jotka saattavat olla esteenä yrittäjyydelle.

Tavoite: Tämä osio auttaa Sinua tunnistamaan elämäsi arvot ja löytämään itsestäsi sen potentiaalin, jonka varaan voit yrittäjyyttä lähteä toteuttamaan.

  1. Valmennusosio

Tähtäimessä yrittäjyys

Kartoitetaan oman elämänvaiheen sopivuutta ja ajoitusta yrittäjyydelle markkinatilanne huomioiden.

Tavoite: Sinulla on valmis To do – lista siitä, millaisia seuraavia askeleita on otettava kohti yrittäjyyttä.

Valmennuksen jälkeen Sinulla on:

  • Itsetuntemuksesi on terävöitynyt yrittäjänä toimimisen näkökulmasta.
  • Hahmotat selkeämmin kokonaistilanteesi unelman toteuttamiseen.
  • Sinulla on selkeä suunnitelma konkreettisena työkaluna siitä, miten etenet kohti unelmaasi, kohti yrittäjyyttä. 

KOKONAISTAVOITE

Yrittäjyyden itsetuntemuksesi syvenee ja kykenet tekemään Sinulle sopivia arvoihisi pohjautuvia valintoja. Rakennat yrittäjyyttä vahvuuksien varaan tunnistaen sudenkuoppasi ja näin ennakoit riskejäsi. Yrityksen osalta tiedät, mitä Sinun vielä tulisi selvittää ja toteuttaa onnistuneen yrittäjyyden aloittamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennukseen!

Materiaali on käytettävissä 2 kk ostohetkestä laskettuna.

Jaa ystävällesi