Kirkas visio vai epämääräinen haave

kirkasvisio

Kirkas visio vai epämääräinen haave?

Kumpana näet omat unelmasi? Onko sinulla selkeä mielikuva siitä, mitä kohti olet kulkemassa, ja mitä elämässä tavoittelet? Kun me haluamme jotain oikein kovasti, meille tulee vastustamaton tarve puhua siitä, jakaa ajatuksia, olla ikään kuin samalla aaltopituudella unelmamme kanssa. Me innostumme. Se on aivan valtava voimavara unelmien ja tavoitteiden toteuttamisessa. Innostunut energia saa meidät toimimaan ja asioita tapahtumaan. 

Mutta innostuminen vaatii sen, että meillä on tarpeeksi selkeänä mielessä, mikä meidän unelma on. Epämääräiset haavekuvat eivät herätä innostusta. Ne tuntuvat saavuttamattomilta ja epärealistisilta- sellaisilta, joiden eteen ei tarvitse tehdä mitään, koska ne ovat vain haaveita. Jotain erillistä tästä elämästä. Jos kuitenkin kaipaat muutosta, mikä se muutos on, jollei unelmiesi toteuttaminen?

Mitä järkeä on lähteä muuttamaan mitään, jos päämäärä ei ole unelmiesi elämä? Sehän on vain epämukavasta tilanteesta siirtyminen uuteen, mahdollisesti toisella tavalla epämukavaan tilanteeseen, jossa edelleen haaveilet unelmistasi, eläessäsi elämää, jota et todella halua. Unelmien toteuttaminen, ja ensinnäkin vision kirkastaminen, vaatii kuitenkin rohkeutta. Se se onkin usein syynä siihen, miksi niitä on helpompi lykätä, sysätä syrjään, vaikka syvällä sisimmässämme tiedämme, että sitä me juuri haluamme. Unelman tiedostaminen merkitsee omien epävarmuuksien hyväksymistä: olenko tarpeeksi hyvä tekemään tämän? Uskallanko ottaa ensimmäisen askeleen? Mitä jos tämä ei toimi?

Mutta minä kysyn sinulta, mitä jos se toimiikin? 

Mitä jos päätät lähteä matkalle kohti omaa unelmaelämääsi, pienentämättä sitä yhtään, avoimesti ja uskoen, että kyllä se tulee toteutumaan tavalla tai toisella? Jos uskallat ottaa sen pienen askeleen joka päivä, näkemättä koko polkua, mutta tietäen, että kun otat seuraavan askeleen, tie kyllä löytyy? Miltä se sinusta tuntuisi? Mitä jos jonain päivänä voit katsoa taaksepäin ja ajatella, että onneksi uskalsin?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, kun päätät lakata tyytymästä vähempään ja todella alkaa elää unelmaasi, on kirkastaa visiosi. Sinun täytyy tietää mitä todella haluat elämältä, että sinulla on jokin määränpää, jota kohti kulkea. Unelmasi täytyy olla sinun omasi! Et voi olla todella onnellinen, jos toteutat vain jonkun muun odotuksia.

Yksi todella hyvä työkalu tähän vision kirkastamiseen on Unelmakartta. Tunnetaan myös nimillä aarrekartta, visiotaulu jne. Unelmakarttaa tehdessä pääset todella käyttämään luovuutta, ja kun luovuuden hanat aukeavat, se on suora reitti myös intuition, oman äänen ja sisäisen viisauden kuunteluun. Ne kaikki löytyvät samasta lähteestä. Kun teemme Unelmakarttaa, pääsemme yhteyteen sen kanssa, miltä unelmaelämämme näyttää ja tuntuu, mitä me koemme ja tunnemme, kun unelmamme alkaa aueta silmiemme edessä, kirkkaana ja selkeänä. Ja kun kartta on valmis, voimme palata sen äärelle joka päivä, nähdä unelmamme kuvina, ja niin se voimistaa uskoamme ja lähettää viestiä alitajunnallemme, että “hei, tätä kohti haluan nyt kulkea”. 

Olen rakentanut sinulle kokonaisen kurssin avuksi visiosi kirkastamiseen ja oman Unelmakarttasi tekemiseen. Pääset paitsi toteuttamaan oman Unelmakarttasi helppojen käytännön ohjeiden kanssa, myös seuraamaan 4 viikon ohjelmaa, joka varmistaa, että karttasi tulee toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja kuljet vääjäämättä kohti omaa unelmaasi. 

Tee oma Unelma-karttasi- ja laita se toimimaan 4 viikossa on nyt julkaistu ja se on avajaistarjouksessa, vain 27€ vielä heinäkuun loppuun asti! 

kirkas visio

Jos sinä haluat opetella tekemään Unelmakartan, joka toimii, eikä jää unohtuneena kaapin pohjalle, kun elämä jatkaa kulkuaan entisiä uomia pitkin, ilmoittaudu kurssille nyt. Pääset heti aloittamaan, ja tämän jälkeen sinulle on varmasti kirkastunut, että mikä on visiosi, mitä haluat ja mitä et halua, ja miten pääset alkuun unelmasi toteuttamisessa!

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

Lähde nyt matkalle kohti unelmaasi, äläkä anna sen enää odottaa! 

Lempeästi johdatellen, valmentajasi Tiia

Kommentit