Ominaisuudet

Verkkokurssialustan
ominaisuudet

Luo ja myy verkkokursseja niin kotimaiselle kuin ulkomaisellekin yleisölle helposti, pidä tietokilpailuja, palkitse todistuksilla, lataa raportteja ja paljon muuta! Alustallamme pääset luomaan vahvoja oppimiskokemuksia verkko-oppimisen uusinta osaamista hyödyntäen.

verkkokurssialustan ominaisuudet

Luo verkkokurssi

Verkkovalmentajat-kursseista saat helposti tehtyä dynaamisia ja osallistuttavia. Käytössäsi on uusin ja halutuin verkkokurssialusta-teknologia.

verkkokurssialustan ominaisuudet

Markkinoi verkkokurssi

Luo halutessasi kotisivut. Voit ohjata asiakkaita hakukoneoptimoiduille Verkkovalmentajat-sivuille esim. sähköpostin, sosiaalisen median ja Googlen kautta. Voit myös hyödyntää Google Analyticsia ja Facebook-pikselia.

verkkokurssialustan ominaisuudet

Myy verkkokurssi

Sinulla on ikioma verkkokauppa palvelussamme. Asetat vain kurssisi myyntiin. Asiakkaillasi on valittavanaan runsaasti eri maksuvaihtoehtoja ja maksujen välitys hoituu automaattisesti.

LUO VERKKOKURSSI

Luo asiakkaillesi dynaamisia ja kiinnostavia verkkokursseja. Käytössäsi on verkko-oppimisen uusin osaaminen ja henkilökohtainen help desk.

Tehokas kurssin rakentaja

Alan paras verkkokurssin rakentaja (pohjana edistyksellinen LearnDash suomenkielisenä) tekee kurssien luomisesta helpon. Voit lisätä verkkokurssille mitä tahansa haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, upottaa interaktiivista sisältöä jne. Voit jäsennellä kurssin mm. opintojaksojen, oppituntien ja aiheiden avulla.

Videopalvelu

Kurssivideosi ladataan alustalta suoraan Vimeo-palveluumme, jossa ne pysyvät suojattuna.

Ajasta kurssin sisältö

Aloita verkkokurssi haluamanasi ajankohtana, toimita sisältö automaattisesti ennalta määritetyn aikataulun mukaisesti tai anna opiskelijan edetä omassa tahdissaan. Opiskelija saa sähköpostiinsa viestin, kun lisää kurssimateriaalia on saatavilla.

TODISTUKSET & Kunniamerkit

Myönnä räätälöityjä todistuksia ja kunniamerkkejä kurssitoiminnoista.

Paranna oppimisen tehokkuutta suunnitelluilla asetteluilla

Tee kursseista houkuttelevampia opiskelijoillesi kauniilla ja lukijaystävällisillä asetteluilla. Paranna huomiota saumattomilla näytöillä, jotka esittävät kurssisi ja tietovisat kauniilla tavalla.

Paranna luettavuutta opiskelija ystävällisillä asetteluilla

Häiriötön kurssitila mahdollistaa opiskelijalle oppimisrauhan. Tee opiskelijoillesi helpoksi tarkastella kurssin sisältöä haluamallaan tavalla.

Tehtävien HALLINTA

Hyväksy, kommentoi ja jaa pisteitä toimitetuista tehtävistä.

Edistynyt tietovisa

Varmista opiskelijoiden osaaminen ja oppiminen kysymyksillä. Kahdeksan kyselytyyppiä, mukautetut viestit, kysymyspankit ja PALJON muuta.

nopea kurssin lataus

Nopein sivulatauskokemus nopeasti ladattavilla asetteluilla ja kokoontaitetulla sivupalkilla. Näytä tietoja paremmin hyödyntämällä optimaalisesti näyttöruutua, poistamalla häiriötekijät ja luomalla oppijakeskeisempi ympäristö.

mobiili yhteensopiva

Verkkovalmentajilla luodut kurssit voidaan suorittaa "liikkeellä" tableteissa, älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa.

SÄHKÖPOSTI-ILMOITUKSET

Automaattiset sähköpostit opiskelijan aktitiviteetin mukaan lisäävät oppijoiden sitoutumista.

YKSITYISKOHTAINEN RAPORTOINTI

Raportit käyttäjän ilmoittautumisesta, etenemisestä ja tietokilpailujen menestyksestä.

Keskustelufoorumi

Mahdollisuus ylläpitää keskustelufoorumia kurssisivullasi.

MARKKINOI VERKKOKURSSI

Kun verkkokurssi on valmis, on aika aloittaa markkinointi. Markkinoinnissa voit hyödyntää mm. Google Analyticsia ja Facebook-pikselia. Hakukoneoptimoidut sivumme auttavat kurssisi hakukonenäkyvyydessä.

Laskeutumis- / Myyntisivu

Paranna myyntiäsi tekemällä verkkokurssille omannäköiset laskeutumis- / myynti- / verkkosivut palvelussamme. Nämä sivut toimivat kotisivuinasi. Sivujen pohjana toimii WordPress.

Palautejärjestelmä kurssin parantamiseksi

Tyytyväinen asiakas on paras tae menestykseen. Saat aitoa palautetta opiskelijoilta ja voit muokata kurssiasi vastaavasti.

Arvostelujärjestelmä

Nosta verkkokurssi valokeilaan näyttämällä arvosanat arvostelu sivulla. Sinulla on täydellinen hallinta luokitusten näyttämiseen.

hakukoneoptimointi

Verkkovalmentajien sivut ovat erittäin hakukoneystävällisiä. Tämän lisäksi voit lisätä erikseen juuri sinun verkkokurssiin liittyviä avainsanoja, mikä lisää kurssisi hakukonenäkyvyyttä entisestään.

Sosiaalinen media

Voit käyttää sosiaalista mediaa käyttäjien sitoutumisen lisäämiseen ja uusien käyttäjien tuomiseen sivullesi. Yksinkertaisin tapa tehdä tämä on jo tehty puolestasi - Verkkovalmentajat lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet sivuillesi automaattisesti.

Facebook -pikseli

Jos käytät Facebook-mainoksia, Facebook-pikselin lisääminen auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn sosiaalisen median mainosbudjetistasi.

Kurssiarvostelu uskottavuuden lisäämiseksi

Voit sallia julkiset kurssiarvostelut. Hyvät arvostelut lisäävät myyntiäsi. Voit käyttää ehdollisia asetuksia myös salliaksesi arvostelujen suorittamisen tietyn kurssin vaiheen jälkeen.

Seuraajat

Kuka tahansa käyttäjä voi seurata myyjää ja saada ilmoituksen myyjän toiminnasta, kuten uusista kursseista.

Kupongit

Luo asiakkaillesi alennuskuponkeja. Kupongit voivat olla hyvä tapa säilyttää uskolliset asiakkaasi ja hankkia uusia asiakkaita.

Ristiinmyynti

Tuotteiden ristiinmyynnillä markkinoidaan yhteensopivia ja täydentäviä tuotteita sekä tarjotaan vaihtoehtoisia tuotteita valitun tilalle. Linkitykset myyvät muitakin, kuin niitä tuotteita, joita asiakas on tullut ostamaan ja nostavat tilauksen keskihintaa.

Google Analytics

Kasvata myyntiäsi ymmärtämällä paremmin asiakkaitaisi. Google Analyticsin lisääminen auttaa sinua seuraamaan sivujesi liikennettä ja antaa arvokkaita tietoja kävijöistäsi.

Webinaarit

Voit myydä webinaarin avulla verkkokurssien lisäksi valmennus- tai konsultointia, live-tapahtumia, ohjelmistoja ja jopa fyysisten tuotteita.

MYY VERKKOKURSSI

Myy verkkokurssi omassa kaupassasi, jossa on tarjolla monipuoliset maksuvaihtoehdot asiakkaallesi.

Kauppa

Jokaiselle Verkkovalmentajat.fi-asiakkaallemme perustetaan ikioma kauppa!

Maksunvälitys

Checkout Finland hoitaa maksunvälityksen luotettavasti kaupassasi. Sisältää mm. kotimaisten pankkien maksupainikkeet ja luottokorttimaksut, joka mahdollistaa myös ulkomaanmaksut.

Kysymykset asiakkailta

Asiakkaasi voivat kysyä verkkokurssista suoraan sinulta. Saat jokaisen kurssiin liittyvän tiedustelun heti.

Asiakastuki asiakkaillesi

Tukipyyntöjärjestelmän avulla asiakkaasi voivat lähettää sinulle kysymyksiä. Heille ilmoitetaan, kun lähetät vastauksen.

Lahjakortit

Lahjakortit ovat käteviä ja lisäävät myyntiä orgaanisesti. Verkkovalmentajat palvelussa on helppo myydä lahjakortteja.

Analytiikka

Analysoi kauppasi tehokkuutta ja tuotteidesi myyntiä.

Lomamoodi

Voit huoletta pitää myös lomaa. Verkkovalmentajat pitävät huolen, että kurssisi pyörivät automaattisesti, mutta voit myös ilmoittaa asiakkaillesi olevasi lomalla.

ostoskärry

Ota helposti käyttöön ostoskori kurssien myyntiin.

Kausimyynti

Onko sinulla kurssi, joka myy vain kausiluonteisesti. Ei hätää, voit laittaa tilisi tauolle.

live-chat

Kaupassa on mahdollisuus live-chattiin helpottamaan asiakkaidesi ostopäätöstä (Basic-ja Pro-paketeissa).

LISÄKSI

E-kirja / Äänikirja

Myy e-kirjoja, äänikirjoja tai muita ladattavia tuotteita verkossa kauttamme.

Blogi

Unelmoitko oman blogin julkaisemisesta? Verkkovalmentajien alustalla voit helposti perustaa oman blogin. Et tarvitse teknistä tietoa ja voit keskittyä siihen mistä todella nautit - bloggaamiseen. Aloita blogi vaikka heti!

Oheistuotteet

Kasvata myyntiäsi oheistuotteiden myynnillä.

TULOSSA...

Lisää ominaisuuksia tulossa lähiaikoina, kuten

Toistuvaisveloitus

Myy verkkokursseja, videoblogia tai muuta tuottamaasi sisältöä toistuvaisveloituksella. Tällöin asiakastasi laskutetaan määrittelemäsi laskutusjakson mukaan.

TOIVOMUSKAIVO

verkkokurssialustan ominaisuudet

Kerro meille toiveesi.
Saatamme toteuttaa sen!