Yrittäjän syke – Yrittäjänä elämisen taito tietokirja

Kirja yrittäjyydestä

”Kannustan jokaista yrittäjää tarttumaan Katjan kirjaan avoimin ja rohkein mielin. Kirjan kanssa on hyvä katsoa peiliin ja miettiä omaa yrittäjyyden matkaa. Kun ajatus ja visio kirkastuu, matkaa on helpompi tehdä ja tavoite voi muuttua saavutukseksi.”

MIKAEL PENTIKÄINEN

SUOMEN YRITTÄJIEN TOIMITUSJOHTAJA

Yrittäjyys on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Mitä on yrittäjyys pitkäjänteisestä näkökulmasta? Mistä tekijöistä muodostuu yrittäjänä elämisen taito?  Tämä teos purkaa täysin uudella tavalla yrittäjyyden kokonaisuuden osiin ja avaa yrittäjänä elämisen taitoa ja luonnetta.  

Yrittäjän syke– mallin on luonut kokenut, pitkän linjan sarjayrittäjä, yritysvalmentaja ja yrittäjävaikuttaja Katja Rajala. Kirja toimii kehittämisen työkaluna, jonka avulla etsitään tukea yrittäjänä kehittymiseen ja työssä jaksamiseen, elämän kokonaisuus huomioiden. Tavoitteena on pitkäkestoinen yrittäjyys, jossa yrittäjä ja hänen läheisensä voivat hyvin ja yritys menestyy.

Menestynyt yrittäjä on tasapainossa kaikkien eri rooliensa suhteessa. Vain siten menestys tuo mukanaan onnellisuuden, rauhan ja uutta luovan voiman elää ja jaksaa yrittäjänä vuodesta toiseen. Yrittäjyyden tuntojaan kirjassa avaavat myös tunnetut yrittäjät; Hjallis Harkimo, Kape Aihinen, Anu Pentik ja Linda Saukko-Rauta. Yrittäjyyskasvatuksen roolista yhteiskunnassamme kertoo Inger Aaltonen. Tämä teos toimii yrittäjän voimakirjana ja kehittämisen välineenä tai yrittäjyyttä suunnittelevan pohdintojen tukena. Ajattelun aihetta omaan työhönsä saavat myös yrittäjiä työssään kohtaavat tai muuten aihealueesta kiinnostuneet.

Tilaa oma kirjasi: Tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *