1631030955199

Oma tarinani

On aika aloittaa myös Susahuu blogin pito. 

Aluksi voisin tässä esitellä itseni kaikille niille, jotka eivät minua entuudestaan tunne.

Olen siis Susanna Huuhtanen, yrittäjä, taiteilija, perheen äiti ja jo mummukin.

Työurani olen tehnyt floristina ja laitoshuoltajana, nyt hoiva-avustajana vanhusten parissa.

Tällä hetkellä opiskelen Lapin yliopistossa Kuvataiteen aineopintoja sekä NLP:tä Sami Minkkisen akatemiassa.Valmistuin juuri NPL Practitioneriksi, ja opinnot jatkuvat Mater-tason kursseilla parhaillaan. 

Lisänä on vielä Oxford Learning Schoolin Oxford Art therapy Diploma opinnot verkon kautta. 

Sivutoimisena yrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2008. Aluksi perustin verkkkokaupan, jossa myin kukkasidontatarvikkeita ja sisustusjuttuja. Silloin se oli ihan uutta, eikä vastaavaa verkkokauppaa ollut muilla. Muistan, kun oli jotenkin niin ihanaa, kun yrittäjänä sain itse päättää tuotteet, joita myin 🙂 Työssäni floristina esimiehet hoitivat ostot, ja minä vain sitten myin mitä muut päättivät. Nyt oli mahdollista myydä juuri sitä mikä itseä resonoi. Mikä riemu!

Aika pian vuosien varrella isot toimijat perustivatkin omat verkkokauppansa, eikä niiden  rinnalla enää ollut pienellä mahdollisuuksia kilpailla. Niinpä yritykseni siirtyi pikkuhiljaa käsityöyritykseksi. Jo verkkokauppa-aikoina innostuin huovuttamisesta ja huovan muokkaamisesta käyttöesineiksi. Aluksi oli nuno-huovutetut huivit ja korut. Sitten tulivat akryylihuopakassit, joihin neulahuovutin erilaisia kuvia asiakkaiden toiveiden mukaan. Ne ovat suosittuja edelleen. 

Huopakassien rinnalle piti saada myös muuta. Niinpä ideoin armeijan mantteleista kierrätetyt kukkarot ja pussukat. Niihin teen myös tilauksesta esimerkiksi valokuvista personoituja kuvia.

Näitä löytyy minulta Facebookista ja varsinkin joulun alla valikoiduista markkinatapahtumista. 

Opiskelujeni myötä mukaan tulivat myös kolmiulotteiset eläinkuvat. Ne ovat pääasiassa tilaustuotteita asiakkaiden omista lemmikeistä.

Nyt olen taas uuden edessä, sillä olen lanseeraamassa uutta taideterapeuttista valmennusta, jossa voin hyödyntää nykyisiä opintojani. Alkuun kurssit ovat verkossa, mutta toivon hartaasti, että pian pääsisimme myös lähikursseja pitämään. Haaveeni on, että jo ensi kesänä voisimme tavata ihanissa retriiteissä intuitiivisen taiteen parissa. 

Tällä hetkellä myytävä kurssini on saatavana VAIN JOULUKUUN AJAN. Toimi siis pian, jos tahdot mukaan! Seuraava kurssi alkaa vasta joskus keväällä, ehkä maalis-huhtikuussa. 

Lue kurssista lisää täältä

Tässä tällainen alkuesittely minusta ja työstäni. Käy katsomassa myös fb-sivuni Susahuu ja Susahuu Art sekä IG@susahuu ja laita seurantaan. Saat sitten heti tietoa, kun taas jotain tapahtuu 🙂 

Jaa ystävällesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *