Tukea yrityksille

Verkkovalmentajat auttaa koronaviruksen aiheuttamasta asiakaskadosta kärsiviä yrityksiä tarjoamalla palvelujaan ilman jäsenmaksua usean kuukauden ajan

Kivijalkakauppiaiden ja palveluyrittäjien kärsiessä asiakaskadosta etsitään vaihtoehtoisia tapoja ansaita toimeentuloa. Katseet suuntautuvat luonnollisesti verkossa tapahtuvaan myyntiin, jota koronaepidemia ei häiritse. Me Verkkovalmentajissa haluamme osaltamme helpottaa muiden yrittäjien tilannetta ja päätimme tarjota palveluamme ilman jäsenmaksua 4-6 kuukauden ajaksi.

Verkkokauppa

Verkkokaupan saa käyttöönsä 6 kuukauden ajaksi ilman jäsenmaksua. Verkkokaupassa voi myydä sekä fyysisiä (postitettavia) että digitaalisia (ladattavia) tuotteita ja palvelutuotteita, kuten neuvontapalveluita, nettikonsultaatioita, osallistumisoikeuksia verkkotapahtumiin jne.

Kivijalkakauppiaat voivat myydä omia tuotteitaan verkkokaupassa.

Digitaalisia tuotteita ovat esim. e-kirjat, äänikirjat ja muut digitaaliset tallenteet.

Henkilökohtaisen tapaamisen sisältävät palvelut voi maksaa verkkokaupassa ja toteuttaa haluamallaan tavalla esim. puhelimitse tai videotapaamisen muodossa. Huomioithan, että tällaisen tapaamisen käytännön toteutus on yrittäjän järjestettävä itse eli se ei sisälly palveluumme.

Esimerkki verkkokaupasta sivustollamme: Valostamo parisuhdevalmennus

Saadaksesi edun verkkokaupassamme, käytä alennuskoodia VERKKOKAUPALLA NOUSUUN

Verkkokurssialusta

Verkkovalmentajat tarjoaa verkkokurssialustan Basic-jäsenyyden ilmaiseksi 4 kuukauden ajaksi. Omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan voi hyödyntää ja jakaa myös verkkokurssin muodossa. Verkkokurssin avulla voit hankkia lisätuloja ja erityisesti passiivista tuloa, kun ensin teet pohjatyön eli luot ja jäsennät kurssimateriaalin virtuaaliselle kurssialustalle.

Saadaksesi edun verkkokaupassamme, käytä alennuskoodia VERKKOKURSSILLA NOUSUUN

Tarjouksen voimassaolo

Tämä tarjous on voimassa huhtikuun 2020 loppuun asti ja koskee uusia jäsenyyksiä.