Sanojen ja ajatusten voima

SANOJEN JA AJATUSTEN VOIMA

Ymmärrätkö itseäsi?

Tosiasiassa on mahdollista hyvinkin ymmärtää itseään. Mitä se sitten auttaa?  Se mihin huomionsa kohdistaa, se lisääntyy. Siksipä omien ajatusten ymmärtäminen on tärkeää, että voi tietoisesti lisätä sen ajattelua, mitä haluaa lisätä elämässään.

Melkein jokaista toimintaa edeltää  jokin ajatus. Ennen kuin tunnet jotakin tunnetta, mielessäsi liikahtaa jokin ajatus. Yleensä sanot itsellesi mielessäsi jotakin hiljaa tai ääneen. Minkä laatuista tuo sisäinen puhe on? Kannustavaa vai moittivaa tai jotakin muuta?

Voin kertoa omasta kokemuksestani, että omiin ajatusrakenteisiin tutustuminen on hyödyllistä. Kun tunnistaa omaa reagointia, voi suunnata sitä toivomallaan tavalla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kun elämässä tapahtuu monenlaisia asioita, voi tietoisesti ohjata omaa tunnetilaa ja käyttäytymistä niin, että mielen tasapaino palaa pian hyvälle tasolle. Olen kokenut muiden muassa ei toivotun avioeron ja lisäksi vakavan sairastumisen. Elämänhaluni on palautunut näistä tapahtumista hyvin korkealle. Innolla elän jokaista hetkeä ja toivotan tervetulleeksi jokaisen tulevan. Elämä on ihmeitä täynnä!

En voi vaikuttaa läheskään kaikkiin asioihin, mitä elämässäni tapahtuu, mutta voin vaikuttaa siihen, miten kaikkeen suhtaudun ja reagoin ja minkälaisessa tunneilmastossa elelen.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.