Luo rahaa valmennus

Luo rahaa! -verkkovalmennus

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
253 €
Aloitetaan

Luo rahaa! –verkkovalmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -verkkovalmennus sisältää 12 valmennusta ja kestää 12 viikkoa eli 3 kuukautta.

Saat uuden valmennusmateriaalin käyttöösi kerran viikossa 12 viikon ajan ja voit perehtyä siihen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin ilmoittamalla siitä minulle kahden viikon kuluessa eikä sinun tarvitse perustella peruutustasi mitenkään.

Valmennuksen materiaali koostuu videotallenteista sekä kirjallisista osioista, jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita. Vastaan myös kaikkiin valmennuksen aikana herääviin kysymyksiisi sähköpostitse.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien, ohjattujen meditaatioiden avulla.

Tilauksen jälkeen pääset kurssille verkkovalmentajat.fi-sivustolta kohdasta “Omat tilaukset” kirjauduttuasi ensin sisään tilauksen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella. Saat ohjeet myös sähköpostiisi tilauksen jälkeen.

Lisätiedot verkkovalmennuksesta tästä tai info@tuulialaine.com