Luo rahaa verkkovalmennus

Luo rahaa! -verkkovalmennus

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
235 €
Aloitetaan

Luo rahaa! –verkkovalmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -verkkovalmennus sisältää 12 valmennusta ja kestää 12 viikkoa eli 3 kuukautta.

Saat uuden valmennusmateriaalin käyttöösi kerran viikossa 12 viikon ajan ja voit perehtyä siihen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin ilmoittamalla siitä minulle kahden viikon kuluessa eikä sinun tarvitse perustella peruutustasi mitenkään.

Valmennuksen materiaali koostuu audio-tallenteista sekä kirjallisista osioista, jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita. Vastaan myös kaikkiin valmennuksen aikana herääviin kysymyksiisi sähköpostitse.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien, ohjattujen meditaatioiden avulla.

Tilauksen jälkeen pääset kurssille verkkovalmentajat.fi-sivustolta kohdasta “Omat tilaukset” kirjauduttuasi ensin sisään tilauksen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella. Saat ohjeet myös sähköpostiisi tilauksen jälkeen.

Lisätiedot verkkovalmennuksesta tästä tai [email protected]

Arviot ja arvostelut

5.0
Keskim. luokitus
1 Arviointia
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä on kokemuksesi? Haluaisimme tietää
Avatar Milla Makkonen
Lähetetty 6 kuukautta sitten
Upea kurssi! Kiitos! Suosittelen lämpimästi.

Olen todella kiitollinen tämän kurssin käymisestä, sillä se on muuttanut elämääni niin paljon paremmaksi, monella tavalla. Ainoastaan rahaan liittyvät asiat eivät ole muuttuneet paremmiksi vaan myös ihmissuhteet ovat parantuneet ja luotan nyt itseeni ja elämään vahvemmin. Olen rohkeampi ja vahvempi. Uskon, että kaikki järjestyy. Näen enemmän mahdollisuuksia ja uskallan tavoitella unelmiani.

Show more reviews
Mikä on kokemuksesi? Haluaisimme tietää