Ihmissuhteet

Ihmissuhteet

Sanotaan, että ihmissuhteiden laatu määrittää onnellisuutemme tason. Ihmissuhteet ovat siis valtavan tärkeä asia onnellisuutemme kannalta. Uskon, että meillä monella on kokemusta tästä. Jos ihmissuhteissa hiertää, niin onnellisuutta on vaikea tuntea, vaikka asiat olisivatkin muuten hyvin.

Kun ihmissuhteemme kukoistavat, mekin kukoistamme. Hyvät ja tasapainoiset ihmissuhteet saavat meissä parhaat puolemme esiin ja pystymme silloin antamaan parastamme myös yhteiseen hyvään.

Anteeksiannon eheyttävä voima

Mieltä painavat asiat on hyvä selvittää, mikäli mahdollista, tai vähintään antaa anteeksi niille, joiden koet kohdelleen sinua väärin. Anteeksianto vapauttaa meidät itsemme kaunan taakasta, jota on raskas kantaa ja joka sairastuttaa kehomme pitkään jatkuessaan.

Mielessään on hyvä käydä läpi ja selvittää myös menneisyyden ihmissuhteet, jotka ovat jääneet vaivaamaan. Anteeksiannolla on suuri parantava voima. Se vapauttaa energiaamme tärkeämpään käyttöön.

Itsensä rakastaminen

Terve itsensä rakastaminen ja arvostaminen on onnellisten ihmissuhteiden perusta. Kun sinä rakastat ja arvostat itseäsi, pystyt myös ottamaan vastaan todellista rakkautta ja arvostusta muilta ja sinulla on sitä runsaasti annettavanasi myös muille.

Sellaisista ihmissuhteista on hyvä luopua, joissa sinua käytetään jollain tavalla hyväksi, jotka kuluttavat voimiasi tai joissa olet jatkuvasti antavana osapuolena. Se on tervettä itsestään huolehtimista ja omien rajojen asettamista. Miten sinä sallit itseäsi kohdeltavan?

Entä miten itse kohtelet itseäsi? Suotko itsellesi asioita, joista nautit? Hemmotteletko itseäsi hyvällä omalla tunnolla? Puhutko itsellesi rakastavaan ja lempeään sävyyn mielessäsi?

“Itsensä rakastaminen” -meditaatio

Jos huomaat, että sinulla olisi itsesi rakastamisessa parantamisen varaa, niin suosittelen liittymään sähköpostilistalleni, jolloin saat liittymislahjaksi “Itsensä rakastaminen” -meditaatioäänitteen (arvo 12€).

Meditaatio ohjaa sinut lempeästi näkemään arvosi ja tuntemaan tervettä rakkautta suurenmoista itseäsi kohtaan. Meditaation kesto on noin 19 minuuttia. Voit ladata meditaation myös omalle laitteellesi.

Ihmissuhteet
Julkaise kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono