Terveys

Terveys

Oman kehon kuuntelu on tärkeintä mitä voit terveytesi hyväksi tehdä. Yleiset terveyttä koskevat suositukset eivät sovi kaikille sellaisenaan. Meistä jokainen on erilainen yksilöllisine tarpeineen.

  • Mitä ruokia kehosi tarvitsee? Kuinka paljon?
  • Haluaako kehosi paastota aika ajoin?
  • Saatko tarpeeksi ravintoaineita ruuasta vai olisiko laadukas ravintolisä tarpeen?
  • Juotko riittävästi vettä?
  • Miten kehosi haluaa liikkua? Liikunta on tärkeää ja liikkumisen tapoja on monia. Mikä sopii juuri sinulle? Jooga vai vuorikiipeily?
  • Paljonko kehosi tarvitse lepoa?

Puhdas ruoka ja vesi

Kehon ravitseminen mahdollisimman puhtaalla ruualla ja vedellä on terveysteko. Luonnonmukaisesti tuotettu ruoka sisältää vähemmän kehoamme rasittavia haitallisia aineita kuin tehotuotettu ruoka. Luomuruuassa on myös parempi ravintosisältö.

Puhdas vesi on elämän edellytys. Vaikka hanavesi Suomessa onkin juomakelpoista, se ei tarkoita, että se olisi kehomme terveyden kannalta parasta mahdollista. Juomaveden laatua voi parantaa suodattamalla hanavettä. Suodatinvaihtoehtoja on paljon: suodatinkannuista suoraan vesijohtoon asennettaviin suodattimiin. Lähdeveden hankkiminen luonnonlähteestä on vielä tätäkin parempi vaihtoehto.

Kehon puhdistaminen

Altistumme elämämme aikana valtavalle määrälle kehoamme rasittavia ja sille haitallisia aineita, jotka kerääntyvät vuosien mittaan kehoon ja aiheuttavat sairautta. Niitä tulee mm. ruuasta, lääkkeistä ja eri lähteistä tulevista kemikaaleista. Puhdistuskuurit tai paastot auttavat kehoasi vapautumaan myrkyistä. On myös luontaisvalmisteita ja yrttiteitä, jotka tukevat kehon puhdistumista.

Sähkömagneettiset kentät

Sähkömagneettiset kentät häiritsevät meidän kehomme hienojakoista energiakenttää, joten niiden vaikutuspiirissä oleilua on syytä välttää, niin paljon kuin se vain nykypäivänä on mahdollista. Mitä pienemmästä aallonpituudesta on kyse, sitä haitallisempaa se on terveydelle (vrt. radioaallot (suuri aallonpituus) ja röntgensäteily (pieni aallonpituus)).

Vältä sähkömagneettisia kenttiä (tietokone, televisio yms.) erityisesti makuuhuoneissa, älä nuku kännykän kanssa. Laita myös kodin wi-fi pois päältä yön ajaksi. Asuinpaikka kannattaa valita kauas säteilylähteistä, kuten lähetinmastot (erityisesti 5g) ja sähkölinjat.

Terveysongelmat

Jos sinulla on terveyden kanssa ongelmia, on erityisen tärkeä kiinnittää huomiota edellä mainittuihin seikkoihin. Sairauksiin liittyy aina myös henkisiä syitä, joiden tiedostaminen ja tarvittavien muutosten tekeminen auttaa paranemista.

Keholla on uskomaton kyky parantaa itse itsensä, kunhan sille annetaan siihen mahdollisuus eli poistetaan paranemista estävät tekijät.

Luonnonmukaiset hoidot tukevat kehon paranemista (kuten homeopatia, vyöhyketerapia jne.).

On myös hyvä huomioida se, mikä kehossasi toimii hyvin ja terveellä tavalla ja tuntea kiitollisuutta siitä. Keskittymällä terveyteen, terveytesi lisääntyy.

Terveys
Julkaise kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Chattaa nyt
Chattaa nyt
Kysymyksiä, epäilyjä, ongelmia? Olemme täällä auttamassa sinua!
Yhdistää...
Kukaan asiakaspalvelijamme ei ole tällä hetkellä saatavana. Yritä uudelleen myöhemmin tai voit lähettää tästä viestin ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Operaattorimme ovat kiireisiä. Yritä uudelleen myöhemmin
:
:
:
Onko sinulla kysyttävää? Kirjoita meille!
:
:
Tämä chat istunto on päättynyt
Oliko tästä keskustelusta hyötyä? Äänestä tästä chat-istunnosta.
Hyvä Huono