videokurssi scaled

Opetellaan videokurssien tekoa

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Ilmainen
Aloitetaan

Minikurssi esittelee perusteet kuinka luodaan videokurssi

4

Oppituntia

4

Videota

Kaikki

Taitotaso

30 min

Kesto

Suomi

Kieli

Kaikki oppitunnit ovat näyteoppitunteja, joten voit napsauttaa mitä tahansa oppituntia nähdäksesi sisällön ilman sisäänkirjautumista.

Löydät meidät myös

Onko sinulla blogi? Entä videoita? Sitten voit tehdä videokurssin vain viidessä minuutissa!

Nettisivujen omistamisessa on helppo unohtaa käytettävissä olevat yksinkertaiset mahdollisuudet, etenkin jos sinulla on myös koulutusvideoita.

Verkkovalmentajien avulla voit luoda videokurssin muutamassa minuutissa hyödyntämällä sisältöä, jonka luomiseen olet jo käyttänyt aikaa.

Miksi luoda videokurssi?

Ensinnäkin ihmiset todella nauttivat videoiden avulla oppimisesta. Se on yksi syy, miksi YouTube on tullut yhdeksi suosituimmista sivustoista, joita ihmiset käyttävät nykyään.

Mutta videopohjaisen oppimisen ilmeisen suosimisen lisäksi toinen syy on se, että videokurssit voivat olla varsin arvokkaita sinulle ja yrityksellesi. Voit päättää myydä kurssin tai käyttää kurssia sähköpostiosoitteiden (ns. Liidien) sieppaamiseen. Videot ovat erittäin houkuttelevia potentiaalisille asiakkaillesi. Ne tarjoavat myös täydellisen tripwire-tarjouksen. Tripwire on vastustamaton ja edullinen tarjous, jonka ainoana tarkoituksena on muuntaa yleisö asiakkaiksi. Tämä pieni tarjous auttaa nopeuttamaan ostajan matkaa antamalla asiakkaiden kastaa varpaansa ilman, että heidän tarvitsee heti tehdä suuria ostoksia.

Jos verkkosivustosi tavoitteena on tuottaa liiketoimintaa palveluillesi ja tuotteillesi, nykyisen omaisuuden hyödyntäminen on hyvä idea.

Esimerkiksi voit käyttää YouTube-kanavasi videoita nopean videokurssin järjestämiseen ja tarjota sen ilmaiseksi sivustollesi vastineeksi sähköpostiosoitteesta. Kyllä, videot ovat ilmaisia YouTubessa, mutta kaikki eivät ole YouTubessa etsimässä niitä. Jaat näkemyksiäsi tällä menetelmällä ja sieppaat myös liidit – ja teit kaiken tämän joutumatta luomaan mitään uudestaan!

Luonnollisesti, jos aiot veloittaa kurssistasi, et todennäköisesti halua, että käyttämäsi videot ovat YouTubessa, vaan sen sijaan alustalla, jolla on enemmän turvallisuusohjauksia. Sinun on myös täydennettävä videoita lisätekstillä ja latauksilla lisätäksesi niiden arvoa.

Käytetystä strategiasta riippumatta Verkkovalmentajat antaa sinulle mahdollisuuden luoda nopeita ja tehokkaita videokursseja ”lennossa”.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Tämä on esimerkkikurssi. Kurssin johdantovideo näyttää kuinka helppoa on tehdä videokursseja Verkkovalmentajien kurssialustalla. 

Oppituntien videoilla esitellään kurssialustaa, joten kurssi toimii myös opetusvideona kuinka kursseja tehdään.

Oppimispolku

Kurssin johdantovideo näyttää kuinka helppoa on tehdä videokursseja Verkkovalmentajien kurssialustalla. 

Kurssinrakentajan yleiskatsaus Verkkovalmentajat-verkkokurssialustalla

Video 06:40 Min

Tällä oppitunnilla perehdytään verkkokurssin sisällön lisäämiseen käyttäen “Oppitunteja” ja “Aiheita” Verkkovalmentajat-verkkokurssialustalla.

Video 06:37 Min

Tällä oppitunnilla käydään läpi Tietovisaan liittyvät asetukset.

Video 06:15 Min

Lopuksi käymme tarkemmin läpi kuinka aloitat kurssin myynnin, jonka olet jo luonut edellisissä vaiheissa.

Video 06:41 Min

Mitä ihmiset sanovat kurssisista

Oletko valmis?

Lisää kursseja

Saatat olla kiinnostunut näistä kursseista

Luo rahaa valmennus

Luo rahaa! -verkkovalmennus

Onnellinen elämä -verkkokurssi

Onnellinen elämä