Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa sinua?

Onko sinulla kysyttävää meidän palveluistamme tai tuotteistamme? Autamme mielellämme.

Ota meihin yhteyttä!

Usein kysyttyä

Alustalle (“Kurssit”, “Oppitunnit”, “Aiheet”, “Tietovisat”) voit lisätä sisältöä. Lisää tekstiä, kuvia, upota videoita tai muuta multimediasisältöä, linkki PDF-tiedostoihin tai äänitiedostoihin … mahdollisuudet ovat rajattomat. Hallitset täysin käyttäjillesi annettavaa oppimiskokemusta. Myös opiskelijasi voivat ladata alustalle tiedostoja jos haluat varmistaa heidän oppimista erilaisten kysymysten ja tehtävien kautta.

Osallistujat voivat suorittaa kurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Kurssin jaksot voi myös ajastaa näkymään kurssilaiselle halutusti, esim. viikon välein. Opettajan ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että kurssin tekee valmiiksi ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kurssin ostanut ohjataan kurssille automaattisesti ja hän voi aloittaa kurssin heti.

Kyllä, voit itse määrittää haluatko kurssisi näkyvän kaikkien kurssien valikoimassa.

Kyllä, voit aloittaa myymisen heti. Oppitunnin aikataulun avulla voit määrittää oppitunnin saataville tiettyyn aikaan. Oppitunti voi olla käytettävissä heti tai jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:
  • Heti (oletus) Oppitunti on saatavilla heti, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
  • Ilmoittautumispohjainen Oppitunti on käytettävissä X päivää sen jälkeen, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
  • Tietty päivämäärä Oppitunti on käytettävissä tiettynä päivänä
Näin voit myydä kurssia vaikka se ei olikaan vielä valmis.