Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Verkkovalmentajat
Y-tunnus: 3019948-7
Osoite: Vihnuskallionkatu 29, 37150 Nokia
Sähköpostiosoite: info@verkkovalmentajat.fi

2. Rekisterin vastuuhenkilö

Nimi: Tuulia Laine
Osoite: Vihnuskallionkatu 29, 37150 Nokia
Sähköpostiosoite: info@verkkovalmentajat.fi

3. Rekisterin nimi

Verkkovalmentajien tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkovalmentajien tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Verkkovalmentajien tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

5. Rekisterin tietoryhmistä

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

8. Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä tehdäksemme vierailuistasi sujuvampia ja helpottaaksemme asiointiasi. Verkkovalmentajat.fi käyttää evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimen paikallista varastoa (“local storage”). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivustoamme ylläpitävä palvelin sijoittaa tietokoneesi muistiin vierailusi yhteydessä. Evästeitä ei käytetä ohjelmien suorittamiseen tai virusten siirtämiseen tietokoneellesi. Evästeet ovat vierailijakohtaisia ja niitä voi lukea ainoastaan sen verkkosivuston palvelin, joka on evästeen luonut ja sijoittanut tietokoneellesi.

Yksi tärkeimmistä syistä evästeiden käytölle on halu säästää aikaasi ja tehdä vierailuistasi miellyttävämpiä. Evästeen tehtävänä on kertoa sivustoamme ylläpitävälle palvelimelle, että olet tullut uudestaan vierailemaan sivustolla. Esimerkiksi, jos olet edellisen käyntisi yhteydessä muuttanut vierailijoiden muokattavissa olevia asetuksia sinulle mieleisiksi, nämä asetukset säilyvät tallessa ja ne palautetaan seuraavan käyntisi yhteydessä.

Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta evästeitä tietokoneellesi. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit useimmiten muokata selaimesi asetuksia siten, että niiden vastaanottaminen estetään. Jos päätät kieltäytyä vastaanottamasta evästeitä, et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivustomme vuorovaikutusmahdollisuuksia täysipainoisesti. Verkkovalmentajat.fi tallentaa evästeiden avulla tiedot sivuista, joita katsellaan eniten saadakseen tietää, mitkä osat verkkosivustollamme ovat suosituimpia. Tätä tietoa voidaan käyttää myös verkkosivuston sisällön personoinnissa siten, että voimme näyttää sivustolla eri sisältöjä eri vierailijoille sen perusteella, mistä he aikaisempien vierailujensa perusteella ovat eniten kiinnostuneita.

Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Palvelimen asettamat toiminnalliset evästeet ja paikallisen varaston muuttujat säilyvät selaimessa 15min-24kk, ellei niitä erikseen poisteta selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet ja paikallisen varaston muuttujat uudelleen selaimen sen salliessa.

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käyttämämme yhteistyökumppanit ja tekniikat, kuten kuvapistetunnisteet ja evästeet, auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme käyttäytymistä ja kertovat meille mitkä tuotteet, toiminnot ja palvelut asiakkaitamme kiinnostavat. Käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka voidaan yhdistää asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona. Tunnisteiden voimassaoloaika on 30s-24kk.

Hyödynnämme Google Analyticsia, Google Tag Manageria, Google AdWordsia, Google Display Networkia ja Google DoubleClickiä sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin sekä myyntiin liittyvässä analytiikassa ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamisessa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

10. Rekisteriselosteen saatavuus

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus vaatia kaikkien itseään koskevien tietojen poistamista rekisteristä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Tuulia Laine, Vihnuskallionkatu 29, 37150 Nokia.