Blogit

verkkokurssialusta-blogi

Verkkovalmentajat vinkit

Tässä blogissa jaamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Verkkovalmentajat-palvelua parhaalla mahdollisella tavalla edistämään omaa liiketoimintaasi.
Lue lisää
Valjasta tunteidesi viisaus blogikuva

Valjasta tunteidesi viisaus

Kerron havaintojani oman elämäni käännekohdista sekä myös oivalluksiani , jotka ovat syntyneet kohtaamisissa satojen asiakkaiden kanssa NLP-kursseilla, yksilöohjauksissa ja työnohjauksissa. Katselen maailmaa NLP-silmälasien läpi. Ihmetellään yhdessä.
Lue lisää
Päivikki Malm

Terapeutti & tunnelukkotäti tuumailee

Tämä voi olla alku mielenkiintoiselle matkalle, jossa voit ottaa mukaasi ikään kuin suurennuslasin tai silmälasit. Suunnata niillä hyväksyviä ja mielenkiintoisia tutkimuskatseita sisäiseen maailmaasi, itseesi ja elämääsi. Voit oppia oivaltamaan, miten suhtaudut näihin asioihin. Tämä on alkua elämäsi mielenkiintoiselle matkalle. Ehkä tärkein matka, mitä voit tehdä. Olethan elämäsi tärkein henkilö!
Lue lisää
Kehonkieli

Kohti hyvinvointia

Tervetuloa hyvinvointi -blogiini. Käsittelen blogissani arkisia, helppolukuisia aiheita hyvään oloon ja terveyteen liittyen. Aiheet pyörivät pitkälti liikunnan, ravinnon ja arjen hallinnan ympärillä.
Lue lisää
Vegetables 5033281 1920 (1)

Elämäntavat Remonttiin

Omia elämäntapojaan remontoiva, ravintoneuvojan opintoja suorittava ikuinen opiskelija kirjoittelee tässä blogissa ravitsemukseen, hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyvistä mielenkiintoisista aiheista. Tervetuloa seuraamaan Elämäntavat remonttiin-blogiani!
Lue lisää

Jaa ystävällesi