Suomalainen verkkokurssialusta

Tee verkkokurssi ja hanki passiviista tuloa

Verkkovalmentajat on enemmän kuin verkkokurssialusta. Se on moderni ja monipuolinen oppimisympäristö. Verkkovalmentajilla sinulla on mahdollisuus luoda dynaamisia ja kiinnostavia kursseja hyödyntäen verkko-oppimisen uusinta osaamista (pohjana edistyksellinen LearnDash).

tee verkkokurssi

Meillä teet vaivattomasti ja ilman teknistä erityisosaamista verkkokurssit aiheestasi ja myyt sen.

Hoidamme myös maksuliikenteen. Voisiko olla helpompaa tapaa hankkia passiivista tuloa?

Verkkokurssialusta palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset verkkokurssin myymiseen ja toteuttamiseen. Joustavan hinnoittelun ansiosta myös aloittelijalla on varaa tähän.

Mikä on sinun erityistaitosi tai vahvuutesi?

Sinullekin on varmasti kokemuksen kautta karttunut erityistä osaamista jollain alalla tai jossain asiassa. Olet saattanut hankkia taitosi työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta. Tietosi ja taitosi ovat ehkä keskitasoa paremmat ja pystyisit hyvin opettamaan asiassa muita, jotka eivät ole yhtä pitkällä kuin sinä. Tee aiheestasi verkkokurssi! Sinun ei tarvitse olla alan Suomen mestari. Kurssilaisten kannalta on vain parempi, ettet ole liian paljon pidemmällä, koska näin pystyt paremmin samaistumaan heidän haasteisiinsa nykyisessä oppimisen vaiheessa.


Tee verkkokurssi – osaamisesi on rahanarvoista!

Sinun taitosi ovat sinun pääomaasi ja sinä voit tienata osaamisellasi. Hyödyntämällä tietosi, taitosi, osaamisesi ja kokemuksesi verkkokurssin muodossa, voit tienata niillä jatkuvaa passiivista tuloa sivutoimisena tai päätoimisena yrittäjänä.

Verkkokurssilla osallistujat suorittavat kurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Automaatio hoitaa ostotapahtuman verkkokaupassasi ja samoin verkkokurssin etenemisen kunkin kurssilaisen kohdalla sinun ennalta määräämäsi aikataulun mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että teet verkkokurssin ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kun asiakkaasi ostaa verkkokurssisi, verkkokaupan automaatio ohjaa hänet kurssillesi. Hän voi aloittaa verkkokurssin heti.

Oletko ehkä pohtinutkin verkkokurssin tekemistä, mutta sen tietotekninen toteutus, myynti ja jakelu on tuntunut liian isolta palalta haukattavaksi, jotta olisit lähtenyt toteuttamaan ideaasi? Tai et vain ole löytänyt sopivan edullista, helppokäyttöistä, suomenkielistä, visuaaliset vaatimuksesi täyttävää ja kattavaa valmista verkkokurssialustaa?

Vastasitko kyllä? Saatat ehkä ihmetellä, miten tiedämme tämän.

Ymmärrämme tilanteesi, koska olemme olleet täsmälleen samassa asemassa kuin sinä nyt. Tiedämme omasta ja todella monen muun aloittavan yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan tuskallisesta kokemuksesta, että helppokäyttöistä, intuitiivista, edullista, monipuolista ja modernia suomenkielistä verkkokurssialustaa ei ole ollut saatavilla ja että sille on kysyntää. Juuri tähän ruohonjuuritason kysyntään me vastaamme. Me haluamme, että jokaisella on mahdollisuus tienata rahaa ja passiivista tuloa omalla osaamisellaan. Me haluamme auttaa myös sinua onnistumaan ja menestymään. Meillä on yhteinen tavoite – kun sinä menestyt, mekin menestymme!

tee verkkokurssi 3 resized

1. Verkkokurssin luominen ja verkkokurssialustan ominaisuudet

tee verkkokurssi 2

2. Verkkokurssin markkinointi

Hyödynnä verkkokurssin etusivua myyntisivuna. Kohdenna markkinointia Google Analyticns tai Facebook pikselin avulla. Sivusi ovat jo valmiiksi teknisesti hakukoneoptimoidut.

tee verkkokurssi 1

3. Oma verkkokauppa ja maksunvälitys

Jokaisella Verkkovalmentajalla on ikioma verkkokauppa, jonka voit muokata omannäköiseksi. Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä verkkokaupan kautta.

1. Verkkokurssin luominen ja verkkokurssialustan ominaisuudet

Verkkovalmentajat on enemmän kuin verkkokurssialusta. Se on moderni ja monipuolinen oppimisympäristö. Verkkovalmentajilla sinulla on mahdollisuus luoda dynaamisia ja kiinnostavia kursseja hyödyntäen verkko-oppimisen uusinta osaamista (pohjana edistyksellinen LearnDash):

 • helppokäyttöinen kurssinrakentaja
 • mahdollisuus lisätä kurssille mitä tahansa haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, audioita, upottaa interaktiivista sisältöä jne.
 • integroitu videopalvelu: voit ladata kurssivideosi alustan kautta Verkkovalmentajien suojattuun Vimeo-palveluun
 • monipuoliset mahdollisuudet järjestellä oppimateriaalia erilaisiin kokonaisuuksiin (mm. “oppitunnit”, “aiheet”, “lisämateriaalit”)
 • mahdollisuus luoda visuaalinen ja kaunis kurssi
 • nopeasti latautuvat kurssisivut
 • monipuoliset kurssin ajastusmahdollisuudet (opiskelija saa viestin sähköpostiinsa, kun lisää materiaalia on ilmestynyt opiskeltavaksi)
 • mobiiliyhteensopivuus (suurin osa oppijoista käy kursseja mobiililaitteiden välityksellä)
 • vuorovaikutus oppijoiden kanssa
 • mahdollisuus hyväksyä, kommentoida ja jakaa pisteitä oppijoiden tehtäviin liittyen
 • mahdollisuus varmistaa oppimistulos testien avulla
 • mahdollisuus jakaa todistuksia ja kunniamerkkejä oppijoille
 • mahdollisuus laittaa kurssi tauolle
 • suomenkielinen tuki
 • ja paljon muuta

Käytä palveluamme jo muualle maksamasi kauden loppuun ilman jäsenmaksua

Mikäli sinulla on jo verkkokurssi tai verkkokursseja toisessa maksullisessa palvelussa, autamme siirtämään ne veloituksetta palveluumme. Saat käyttää palveluamme ilman jäsenmaksua jo muualle maksamasi kauden loppuun asti (tarjous on voimasssa rajoitetun ajan). Voit myös tuoda nykyisen kurssisi asiakkaat ilmaiseksi palveluumme. (Koskee Basic- ja Pro-paketteja.)

Verkkokurssit löytyvät helposti

Hakukoneoptimoinnin ansiosta kurssisi löytyy helpommin hauissa. Verkkokurssit näkyy myös Verkkovalmentajat.fi:n kaikkien kurssien hakemistossa, jossa verkkokursseista kiinnostuneet voivat hakea kursseja erilaisilla hakusanoilla. Jos jostain syystä et halua sinun verkkokurssia näkyville kaikkien verkkokurssien hakemistoon, voit piilottaa verkkokurssin yleisestä hakemistosta ja jakaa verkkokurssin ostolinkkiä valitsemissasi kanavissa.

2. Verkkokurssin markkinointi

Verkkokurssin etusivulle on kaikilla pääsy riippumatta siitä ovatko he ostaneet kurssin, joten voit käyttää tämän mahdollisuuden hyväksesi ja kertoa kurssista potentiaalisille asiakkaillesi. Voit siis hyödyntää verkkokurssin etusivua myös myyntisivuna.

Voit markkinoida verkkokursseja kaikissa omissa kanavissasi ja hyödyntää näkyvyyden Verkkovalmentajat.fi-sivustolla.

Verkkovalmentajien sivut ovat hakukoneoptimoidut. Voit lisätä kurssiisi liittyviä hakusanoja, jotka nostavat kurssin näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin ansiosta verkkokurssi näkyy korkeammalla hakukonetuloksissa eli kiinnostuneet kävijät löytävät palvelusi helpommin. 

Voit käyttää omaa Google Analyticsia ja Facebook-pikselia. Asennamme seurantakoodit sivuillesi puolestasi, joiden avulla voit seurata liikennettä sivuillasi.

Palaute- ja arvostelujärjestelmän kautta saat materiaalia ja uskottavuutta, jota voit hyödyntää markkinoinnissa.

Voit palkita uskollisia asiakkaitasi – tai houkutella uusia – luomalla alennuskuponkeja.

3. Oma verkkokauppa ja maksunvälitys

Jokaisella Verkkovalmentajalla on ikioma verkkokauppa, jonka voit muokata omannäköiseksi. Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä verkkokauppasi kautta.

Voit asettaa kauppasi lomamoodiin ja siten kertoa asiakkaillesi, että olet lomalla ja vastaat tiedusteluihin lomasi jälkeen. Kurssisi pyörii palvelussamme automaattisesti myös lomasi aikana.

Mikäli kurssisi liittyy vahvasti johonkin sesonkiin (esim. Pilkki-kurssi tai Juhannustaiat-kurssi), voit laittaa tilisi tauolle.

Lisämaksusta sinun on mahdollista myydä verkkokaupassasi kurssien lisäksi myös muita tuotteita, kuten e-kirjat tai muut ladattavat tuotteet, fyysiset tuotteet tai palvelut.

Kotimainen maksunvälitys

Maksunvälityksestä huolehtii luotettava maksunvälityspalvelu Paytrail. Maksutapavalikoima on kattava. Maksupainikkeista löytyy mm. kaikki suomalaiset pankit. Lisäksi tarjolla on laajasti luottokortti- ja mobiilimaksutapoja sekä lasku- ja osamaksupalveluja.

Joustava hinnoittelumme taipuu myös aloittelijan tarpeisiin

Tiedämme omasta ja monen muun kokemuksesta myös sen, että aloittava yrittäjä haluaa päästä edullisesti ja helposti kokeilemaan onko omalle idealle kysyntää sitoutumatta kalliisiin kuukausimaksuihin pitkäksi aikaa. Tämä on ymmärrettävää ja viisasta.

Meillä on tähän mahdollisuus joustavan hinnoittelun avulla. Meidän sydäntä lähellä oleva missiomme on antaa ihan jokaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan omaa ideaansa. Hinnoittelumme koostuu kuukausi-/vuosimaksusta sekä palvelumaksusta. Tämän lisäksi veloitetaan  maksunvälityspalvelu Paytrail hinnaston mukaiset kulut. 

Voit myös tienata itsellesi ilmaisia kuukausia hankkimalla lisää verkkovalmentajia palveluumme!

Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta ON sinulle, jos

 • sinulla osaamista jollain alalla työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta sen verran, että voit ja haluat opettaa sitä muille.
 • haluat tienata osaamisellasi.
 • haluat lisätä vapaa-aikaasi ryhtymällä digi-yrittäjäksi.
 • haluat tienata rahaa myös viettäessäsi vapaa-aikaa ja nauttiessasi elämästä (verkkokurssi mahdollistaa passiivisen tulon kertymisen).
 • et halua maksaa verkkokurssialustasta liikaa – Verkkovalmentajat on tutkitusti halpa verkkokurssialusta
 • omaat tietotekniset perustaidot eli osaat käyttää sujuvasti esim. sähköpostia, internet-selainta, Facebookia yms.
 • sinulla on pää- tai sivutoiminen suomalainen yritys tai olet kevytyrittäjä. 

Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta EI ole sinulle, jos

 • et osaa käyttää tietokonetta ollenkaan.
 • et ole valmis tekemään tarvittavaa pohjatyötä verkkokurssin luomiseksi.
 • ilmainen verkkokurssialusta on tärkein kriteerisi

Mitä kaikkea tästä voi seurata?

Jos ET lähde mukaan nyt:

 • Jatkat elämääsi samaan malliin kuin tähänkin asti tutussa oravanpyörässä.
 • Mikään ei muutu.
 • Menetät upean tilaisuuden tienata lisäansioita helposti.
 • Et pääse oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi digimaailmassa, jonka merkitys kasvaa jatkuvasti.
 • Menetät mahdollisuuden hypätä uudelle tasolle elämässäsi; kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää.

Jos lähdet mukaan nyt:

 • Mitä pikemmin luot kurssisi, sitä nopeammin pääset nauttimaan tuloksista.
 • Pääset mukaan suomenkielisille verkkokurssimarkkinoille nyt, kun niillä on vielä reilusti tilaa.
 • Pääset vaikuttamaan kehittyvän verkkokurssialustan ominaisuuksiin antamalla palautetta.
 • Otat merkittävän askeleen kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää oman elämäsi kapteenina.

Yhteinen päämäärä

Me haluamme auttaa sinua. Kun sinä menestyt, mekin menestymme!

Tee verkkokurssi – Aloita verkkovalmentajana nyt!

Autamme sinut henkilökohtaisesti alkuun ja olemme tukenasi koko kurssisi toteutuksen ajan. Voit olla varma, että meillä et jää unelmasi kanssa yksin.

P.S. Pääset tienaamaan osaamisellasi passiivista tuloa helposti ja pitkäksi aikaa pienellä alkuvaivannäöllä.

P.P.S. Kaiken kattava, helppokäyttöinen ja edullinen verkkokurssi alusta suomenkielisellä tuella mahdollistaa verkkokurssien tekemisen ihan jokaiselle. Lähde mukaan etujoukoissa!

Asiakaspalautteet

Mitä asiakkaamme sanovat

Kattavat ohjeet!

Käytän Verkkovalmentajien verkkoalustaa ja verkkokauppaa, sillä se on monipuolinen ja selkeä. Alustan käyttöön on myös kattavat ohjeet, jonka vuoksi aloittaminen on helppoa.
Laura Heinonen
KehonKieli

Iso suositus!

Verkkokurssin tekemisestä minulla ei ollut aiempaa kokemusta, mutta kaikki kävi mutkattoman helposti, sillä Verkkovalmentajilla on ensinnäkin todella hyvä ja lämminhenkinen asiakaspalvelu. He kuuntelevat aidosti asiakkaan tarpeita ja aina sai apua nopeasti, kun sitä tarvitsi. Kurssia oli helppo alkaa rakentamaan selkeiden ohjevideoiden kautta ja kurssialusta on ollut tekniikaltaan muutenkin toimiva, sekä hyvin selkeän näköinen ja tuntuinen myös asiakkaan näkökulmasta.
Eliisa Saarinen
Valostamo

Ihan loistava asiakastuki!

Vastaukset niihin tyhmiinkin kysymyksiin saat todella nopeasti ja ystävällisellä sävyllä.
Jenna Naskali
JennasDream

Aloita jo tänään osaamisesi jakaminen

Säästä jopa 30% vuosijäsenyydellä

Starter

29 €/kk

+ alv 24 %

1 kurssi

Erittäin alhainen kuukausi hinta verkkokurssi-idean testaamiseen

Starter sisältää:

 • 10.8 % palvelumaksu myynnistä + maksunvälitys*
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Basic

59 €/kk

+ alv 24 %

3 kurssia

Kaikki mitä verkkokurssien myymiseen tarvitset

Basic sisältää:

 • 6.8 % palvelumaksu myynnistä + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Lisäkurssit 19 €/kk + alv

Pro

95 €/kk

+ alv 24 %

Rajaton määrä kursseja

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokurssikauppaan

Pro sisältää:

 • 4.8 % palvelumaksu myynnistä + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)
 • ePassi**

Lisäksi saat:

 • Verkkokauppa Maxi (arvo 25 €/kk)

Basic

49 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan vuosittain

3 kurssia

Kaikki mitä verkkokurssien tekemiseen tarvitset

Basic sisältää:

 • 4.8 % palvelumaksu myynnistä + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 192 €/vuosi)
 • Blogialusta (arvo 60 €/vuosi)

Pro

89 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan vuosittain

Rajaton määrä kursseja

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokurssikauppaan

Pro sisältää:

 • 3 % palvelumaksu myynnistä + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 192 €/vuosi)
 • Blogialusta (arvo 60 €/vuosi)
 • ePassi**

Lisäksi saat:

 • Verkkokauppa Maxi (arvo 300 €/vuosi)

Verkkovalmentajien maksuliikennekumppanina toimii luotetettava suomalainen Paytrail.

*Maksunvälitys Paytrail-hinnaston mukaan:

Paytrailin perimä tilimaksu 4,90 €/kk 1.3.2024 alkaen

0,50€/maksutapahtuma verkkomaksuissa

 • 0,50€/maksutapahtuma +2% korttimaksuissa, lasku- ja osamaksutavoissa
 • 0,60€/maksutapahtuma +2% mobiilimaksuissa

Huom! Jos haluat myydä lisäksi oheistuotteita, tarvitset verkkokauppapaketin

**ePassi maksunvälitys ePassi-hinnaston mukaisesti – Verkkovalmentajat ei peri palvelumaksua ePassilla maksetuista tuotteista (Pro ominaisuus).

Olemme lisänneet ePassi maksutavan verkkokauppaan (Pro ominaisuus). Jatkossa pystyt tarjoamaan asiakkaillesi mahdollisuutta hyödyntää verkossa työnantajan myöntämän ePassi edun.

Ottamalla ePassi ominaisuuden käyttöön, Epassi-maksunappi lisätään verkkokaupan kassalle. Ostosta tehdessään asiakas hoitaa maksun Epassin palvelussa ja palaa sitten verkkokauppaasi, samalla tavalla kuin esim. verkkopankin kautta maksettaessa.

Lue kuinka otat vastaan ePassi maksuja (Pro ominaisuus).

Oletko kevytyrittäjä? Tai kenties haluat oman verkkokurssialustan?

Kevytyrittäjä

29 €/kk

+ alv 24 %

1 kurssi

Vain kevytrittäjille

Kevytyrittäjä sisältää:

 • 0 % palvelumaksu + ei maksunvälitystä
 • Verkkokurssin ostajan maksunvälitys – vain laskulla
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Oma Learndash verkkokurssisivusto

alk. 1399 €

+ alv 24 %

Oma verkkokurssialusta sisältää:

 • Verkkokurssialusta omalle domainille

Usein kysyttyä

Otathan suoraan yhteyttä tuotteen myyneeseen kauppiaaseen. Kauppias osaa vastata omiin tuotteisiin ja niiden toimitukseen liittyviin kysymyksiin. Yhteystiedot löydät saamastasi kuitista tai kauppiaan kaupan sivuilta.

Verkkokurssi alustalle (“Kurssit”, “Oppitunnit”, “Aiheet”, “Tietovisat”) voit lisätä sisältöä. Lisää tekstiä, kuvia, upota videoita tai muuta multimediasisältöä, linkki PDF-tiedostoihin tai äänitiedostoihin … mahdollisuudet ovat rajattomat. Hallitset täysin käyttäjillesi annettavaa oppimiskokemusta. Myös opiskelijasi voivat ladata alustalle tiedostoja jos haluat varmistaa heidän oppimista erilaisten kysymysten ja tehtävien kautta.

Osallistujat voivat suorittaa verkkokurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Kurssin jaksot voi myös ajastaa näkymään kurssilaiselle halutusti, esim. viikon välein. Opettajan ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että kurssin tekee valmiiksi ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kurssin ostanut ohjataan kurssille automaattisesti ja hän voi aloittaa kurssin heti.

Kyllä, voit itse määrittää haluatko verkkokurssisi näkyvän kaikkien kurssien valikoimassa.

Kyllä, voit aloittaa myymisen heti.

Oppitunnin aikataulun avulla voit määrittää oppitunnin saataville tiettyyn aikaan. Oppitunti voi olla käytettävissä heti tai jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Heti (oletus)
  Oppitunti on saatavilla heti, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
 • Ilmoittautumispohjainen
  Oppitunti on käytettävissä X päivää sen jälkeen, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
 • Tietty päivämäärä
  Oppitunti on käytettävissä tiettynä päivänä

Näin voit myydä verkkokurssia vaikka se ei olisikaan vielä valmis.

Voit irtisanoa jäsenyyden milloin tahansa Oma Tili -sivun kautta. Sopimus on voimassa aina kunkin laskutuskauden kerrallaan. Sopimus jatkuu automaattisesti aina seuraavan laskutuskauden kerrallaan, ellei sitä ole irtisanottu. Irtisanominen tulee tehdä viimeistään yhtä (1) päivää ennen kuluvan laskutuskauden päättymistä. Lisätietoja löydät palvelumme Käyttöehdoista.

Verkkovalmentajat.fi-jäsenyys maksetaan Stripe:lla.

Stripe on turvallinen kolmannen osapuolen maksuratkaisu, jonka avulla voi hyväksyä luottokortti- ja pankkikorttimaksuja verkkokaupassa.

Tarvitset vain voimassa olevan luottokortin tai pankkikortin Visa- tai Mastercard-logolla.

Lue lisää Stripesta osoitteessa Stripe

Jäsenyyden aloituspäivä määrittää maksupäivän. Seuraava maksupäivä on kuukauden/vuoden kuluttua liittymisestä. Esimerkki: jos tilaat Basic-jäsenyyden kk-maksulla 15.1.2020, seuraava maksupäivä on 15.2.2020.

Käytämme maksuliikenteen hoitamiseen luotettavaa suomalaista Paytrail maksunvälityspalvelua. 
– Luomme uudelle Verkkovalmentajalle alakauppiastilin suoraan Paytrailin järjestelmään
– Uusi Verkkovalmentaja tekee sopimuksen Paytrailin kanssa sähköisesti. 
– Huom. Paytrail perii kuluja 4,90 €/kk (1.3.2024 alkaen) alakuppiastilistäsi.

Paytrail maksunvälityspalvelu tilittää automaattisesti rahat jokaisesta ostoksesta oikeille alakauppiastileille.

Prosessi maksulle:

1) Ostaja (sinun asiakas) siirtyy maksamaan valitsemallaan tavalla.
2) Kun ostaja palaa takaisin verkkopalveluun, Paytrail veloittaa Verkkovalmentajat.fi asettaman palvelumaksun ja Paytrail veloittaa tapahtumakohtaisen maksun maksutapahtumasta. 
3) Paytrail tilittää saatavasi tilillesi automaattisesti.

Sinun tarvitsee tehdä sopimus Paytrailin kanssa. Verkkovalmentajien maksuliikennekumppanina saat Paytrailin käyttöösi hintaan 4,90 €/kk 1.3.2024 alkaen, jonka Paytrail perii,

Paytrail ei peri sinulta kuluja alikauppiastilien perustamisesta tai lakkauttamisesta.  Kulut, jotka Paytrail perii alikauppiaalta, on maksutapahtumakohtainen kulu ja alakauppiaan kk-maksu.  Mikäli tarvitset lisätietoja heidän sopimuksestaan, voit olla yhteydessä Paytrailiin joko sähköpostitse tai puhelimitse:

Kyllä voit. Normaalisti maksuliikenne menee Paytrailin kautta, mutta Kevytyrittäjän verkkokurssit:

 • Kurssit ovat verkkokaupassa myynnissä kuten muidenkin yrittäjien kurssit.
 • Kassalla kurssin ostavalle asiakkaalle tarjotaan maksuvaihtoehdoksi ainoastaan laskua.
 • Kassalla kurssin ostavalta asiakkaalta pyydetään laskutustiedot, jotka toimitetaan kevytyrittäjän sähköpostiin.
 • Kevytyrittäjä huolehtii laskutuksen parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • Kurssin ostaja saa pääsyn kurssille heti.

Kurssin voi rakentaa niin, että kurssin ostaneen asiakkaan ensimmäinen oppitunti ajastetaan alkamaan xx päivää sisäänpääsystä eli siitä, kun asiakas on ostanut kurssin verkkokaupassa ja antanut laskutustietonsa. Esim. ensimmäinen oppitunti alkaa 14 päivän kuluttua, jona aikana asiakas on ehtinyt maksaa kurssin kevytyrittäjän laskutuspalvelun kautta.  
Mahdolliset maksunpalautukset kevytyrittäjä hoitaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ei tarvitse. Verkkokurssipaketti sisältää verkkokaupan verkkokurssien myyntiä varten. Jos kuitenkin haluat myydä muitakin tuotteita kuten postitettavia fyysisiä tuotteita niin tarvitset verkkokauppapaketin.

Kyllä. Asennamme seurantakoodit sivuillesi puolestasi ja voit aloittaa sivujesi liikenteen seuraamisen.

Kurssivideot ladataan Verkkovalmentajien suojattuun Vimeo-palveluun, josta niitä ei voi kopioida eikä jakaa verkkokurssialustan ulkopuolelle.

Live-chatin avulla asiakkaat voivat kommunikoida asiakaspalvelun edustajien kanssa reaaliajassa. Sen sijaan, että heidän tarvitsisi puhua edustajan kanssa puhelimessa, verkkosivuston kävijät voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa selaimen keskusteluruudun edustajien kanssa.

Verkkovalmentaja voi hyödyntää Live Chattia verkkokaupassa parantaakseen asiakastyytyväisyyttä.

Kaikille Verkkokurssi-paketin (Starter, Basic ja Pro) ostaneille perustetaan oma valmis kauppa, jossa voit myydä verkkokurssejasi. 

Jos haluat verkkokurssien lisäksi myydä muitakin tuotteita, kuten esimerkiksi postitettavia, e-kirjoja tai vaikkapa aikaasi, niin tarvitset Verkkokauppa-paketin. 

Käyttäjä (kuten opettaja tai yrityksen johtaja) voi ostaa useita lisenssejä yhdelle kurssille. Ryhmäosto tarkoittaa, että yksi henkilö voi rekisteröidä koko ryhmän kerralla ja jokaisesta tulee erillinen osallistuja.

Tämän ominaisuuden avulla voit myydä verkkokurssin organisaatiolle ja sen sijaan, että he saavat vain yhden käyttäjätilin, he voivat ostaa ja määrittää tilejä kaikille työntekijöilleen.

Lue lisää

Mene https://www.verkkovalmentajat.fi ja napsauta ‘Kirjaudu’-painiketta oikeassa yläkulmassa. Sisäänkirjautumissivulla napsauta alhaalla oleva ‘Salasana hukassa?’ – nappia.