Suomalainen verkkokurssialusta

Tee verkkokurssi ja hanki passiviista tuloa

Verkkovalmentajat on enemmän kuin verkkokurssialusta. Se on moderni ja monipuolinen oppimisympäristö. Verkkovalmentajilla sinulla on mahdollisuus luoda dynaamisia ja kiinnostavia kursseja hyödyntäen verkko-oppimisen uusinta osaamista (pohjana edistyksellinen LearnDash).

Meillä teet vaivattomasti ja ilman teknistä erityisosaamista verkkokurssin aiheestasi ja myyt sen. Hoidamme myös maksuliikenteen. Voisiko olla helpompaa tapaa hankkia passiivista tuloa?

Verkkokurssialusta palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset verkkokurssin myymiseen ja toteuttamiseen. Joustavan hinnoittelun ansiosta myös aloittelijalla on varaa tähän.

Mikä on sinun erityistaitosi tai vahvuutesi?

Sinullekin on varmasti kokemuksen kautta karttunut erityistä osaamista jollain alalla tai jossain asiassa. Olet saattanut hankkia taitosi työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta. Tietosi ja taitosi ovat ehkä keskitasoa paremmat ja pystyisit hyvin opettamaan asiassa muita, jotka eivät ole yhtä pitkällä kuin sinä. Tee aiheestasi verkkokurssi! Sinun ei tarvitse olla alan Suomen mestari. Kurssilaisten kannalta on vain parempi, ettet ole liian paljon pidemmällä, koska näin pystyt paremmin samaistumaan heidän haasteisiinsa nykyisessä oppimisen vaiheessa.


Tee verkkokurssi – osaamisesi on rahanarvoista!

Sinun taitosi ovat sinun pääomaasi ja sinä voit tienata osaamisellasi. Hyödyntämällä tietosi, taitosi, osaamisesi ja kokemuksesi verkkokurssin muodossa, voit tienata niillä jatkuvaa passiivista tuloa sivutoimisena tai päätoimisena yrittäjänä.

Verkkokurssilla osallistujat suorittavat kurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Automaatio hoitaa ostotapahtuman verkkokaupassasi ja samoin verkkokurssin etenemisen kunkin kurssilaisen kohdalla sinun ennalta määräämäsi aikataulun mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että teet verkkokurssin ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kun asiakkaasi ostaa verkkokurssisi, verkkokaupan automaatio ohjaa hänet kurssillesi. Hän voi aloittaa verkkokurssin heti.

Oletko ehkä pohtinutkin verkkokurssin tekemistä, mutta sen tietotekninen toteutus, myynti ja jakelu on tuntunut liian isolta palalta haukattavaksi, jotta olisit lähtenyt toteuttamaan ideaasi? Tai et vain ole löytänyt sopivan edullista, helppokäyttöistä, suomenkielistä, visuaaliset vaatimuksesi täyttävää ja kattavaa valmista verkkokurssialustaa?

Vastasitko kyllä? Saatat ehkä ihmetellä, miten tiedämme tämän.

Ymmärrämme tilanteesi, koska olemme olleet täsmälleen samassa asemassa kuin sinä nyt. Tiedämme omasta ja todella monen muun aloittavan yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan tuskallisesta kokemuksesta, että helppokäyttöistä, intuitiivista, edullista, monipuolista ja modernia suomenkielistä verkkokurssialustaa ei ole ollut saatavilla ja että sille on kysyntää. Juuri tähän ruohonjuuritason kysyntään me vastaamme. Me haluamme, että jokaisella on mahdollisuus tienata rahaa ja passiivista tuloa omalla osaamisellaan. Me haluamme auttaa myös sinua onnistumaan ja menestymään. Meillä on yhteinen tavoite: kun sinä menestyt, mekin menestymme!

1. Verkkokurssin luominen ja verkkokurssialustan ominaisuudet

Verkkovalmentajat on enemmän kuin verkkokurssialusta. Se on moderni ja monipuolinen oppimisympäristö. Verkkovalmentajilla sinulla on mahdollisuus luoda dynaamisia ja kiinnostavia kursseja hyödyntäen verkko-oppimisen uusinta osaamista (pohjana edistyksellinen LearnDash):

 • helppokäyttöinen kurssinrakentaja
 • mahdollisuus lisätä kurssille mitä tahansa haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, audioita, upottaa interaktiivista sisältöä jne.
 • integroitu videopalvelu: voit ladata kurssivideosi alustan kautta verkkovalmentajien suojattuun Vimeo-palveluun
 • monipuoliset mahdollisuudet järjestellä oppimateriaalia erilaisiin kokonaisuuksiin (mm. “oppitunnit”, “aiheet”, “lisämateriaalit”)
 • mahdollisuus luoda visuaalinen ja kaunis kurssi
 • nopeasti latautuvat kurssisivut
 • monipuoliset kurssin ajastusmahdollisuudet (opiskelija saa viestin sähköpostiinsa, kun lisää materiaalia on ilmestynyt opiskeltavaksi)
 • mobiiliyhteensopivuus (suurin osa oppijoista käy kursseja mobiililaitteiden välityksellä)
 • vuorovaikutus oppijoiden kanssa
 • mahdollisuus hyväksyä, kommentoida ja jakaa pisteitä oppijoiden tehtäviin liittyen
 • mahdollisuus varmistaa oppimistulos testien avulla
 • mahdollisuus jakaa todistuksia ja kunniamerkkejä oppijoille
 • käyttömukavuus: näytön päivä-/yömoodi ja muokattava kirjasinkoko
 • mahdollisuus laittaa kurssi tauolle
 • suomenkielinen tuki
 • ja paljon muuta

Käytä palveluamme jo muualle maksamasi kauden loppuun ilman jäsenmaksua

Mikäli sinulla on jo verkkokurssi tai verkkokursseja toisessa maksullisessa palvelussa, autamme siirtämään ne veloituksetta palveluumme. Saat käyttää palveluamme ilman jäsenmaksua jo muualle maksamasi kauden loppuun asti (tarjous on voimasssa rajoitetun ajan). Voit myös tuoda nykyisen kurssisi asiakkaat ilmaiseksi palveluumme. (Koskee Basic- ja Pro-paketteja.)

Verkkokurssit löytyvät helposti

Hakukoneoptimoinnin ansiosta kurssisi löytyy helpommin hauissa. Verkkokurssit näkyy myös Verkkovalmentajat.fi:n kaikkien kurssien hakemistossa, jossa verkkokursseista kiinnostuneet voivat hakea kursseja erilaisilla hakusanoilla. Jos jostain syystä et halua sinun verkkokurssia näkyville kaikkien verkkokurssien hakemistoon, voit piilottaa verkkokurssin yleisestä hakemistosta ja jakaa verkkokurssin ostolinkkiä valitsemissasi kanavissa.

2. Verkkokurssin markkinointi

Verkkokurssin etusivulle on kaikilla pääsy riippumatta siitä ovatko he ostaneet kurssin, joten voit käyttää tämän mahdollisuuden hyväksesi ja kertoa kurssista potentiaalisille asiakkaillesi. Voit siis hyödyntää verkkokurssin etusivua myös myyntisivuna.

Voit markkinoida verkkokursseja kaikissa omissa kanavissasi ja hyödyntää näkyvyyden Verkkovalmentajat.fi-sivustolla.

Verkkovalmentajien sivut ovat hakukoneoptimoidut. Voit lisätä kurssiisi liittyviä hakusanoja, jotka nostavat kurssin näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin ansiosta verkkokurssi näkyy korkeammalla hakukonetuloksissa eli kiinnostuneet kävijät löytävät palvelusi helpommin. 

Voit käyttää omaa Google Analyticsia ja Facebook-pikselia. Asennamme seurantakoodit sivuillesi puolestasi, joiden avulla voit seurata liikennettä sivuillasi.

Palaute- ja arvostelujärjestelmän kautta saat materiaalia ja uskottavuutta, jota voit hyödyntää markkinoinnissa.

Voit palkita uskollisia asiakkaitasi – tai houkutella uusia – luomalla alennuskuponkeja.

3. Oma verkkokauppa ja maksunvälitys

Sinulla on Verkkovalmentajilla ikioma verkkokauppa, jonka voit muokata omannäköiseksi. Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä verkkokauppasi kautta.

Voit asettaa kauppasi lomamoodiin ja siten kertoa asiakkaillesi, että olet lomalla ja vastaat tiedusteluihin lomasi jälkeen. Kurssisi pyörii palvelussamme automaattisesti myös lomasi aikana.

Mikäli kurssisi liittyy vahvasti johonkin sesonkiin (esim. Pilkki-kurssi tai Juhannustaiat-kurssi), voit laittaa tilisi tauolle.

Lisämaksusta sinun on mahdollista myydä verkkokaupassasi kurssien lisäksi myös muita tuotteita, kuten e-kirjat tai muut ladattavat tuotteet, fyysiset tuotteet tai palvelut. Verkkokaupan hinnaston löydät täältä.

Kotimainen maksunvälitys

Maksunvälityksestä huolehtii luotettava suomalainen maksunvälitys palvelu Paytrail. Maksutapavalikoima on kattava. Maksupainikkeista löytyy mm. kaikki suomalaiset pankit. Lisäksi tarjolla on laajasti luottokortti- ja mobiilimaksutapoja sekä lasku- ja osamaksupalveluja.

Joustava hinnoittelumme taipuu myös aloittelijan tarpeisiin

Tiedämme omasta ja monen muun kokemuksesta myös sen, että aloittava yrittäjä haluaa päästä edullisesti ja helposti kokeilemaan onko omalle idealle kysyntää sitoutumatta kalliisiin kuukausimaksuihin pitkäksi aikaa. Tämä on ymmärrettävää ja viisasta.

Meillä on tähän mahdollisuus joustavan hinnoittelun avulla. Meidän sydäntä lähellä oleva missiomme on antaa ihan jokaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan omaa ideaansa. Hinnoittelumme koostuu kuukausi-/vuosimaksusta sekä palvelumaksusta. Tämän lisäksi veloitetaan  maksunvälityspalvelu Paytrail hinnaston mukaiset kulut. 

Haluamme, että voit luottaa meihin täysin. Voit kokeilla palveluamme rauhassa ja päättää vasta sitten. Meillä on 30 päivän “Rahat takaisin” -takuu.

Voit myös tienata itsellesi ilmaisia kuukausia hankkimalla lisää verkkovalmentajia palveluumme!

Starter-paketti

Teetkö ensimmäistä verkkokurssia? Voit valita yhden kurssin sisältävän aloittelijan paketin, jossa kuukausimaksu on alhainen ja myynnistä maksettava palvelumaksu vastaavasti isompi. Tämä mahdollistaa sen, että mikäli myyntiä ei jostain syystä tulekaan toivotusti, kulut pysyvät kuitenkin kurissa ja voit keskittyä tehostamaan markkinointiasi tai kehittää ideaasi edelleen. Katso paketit.

Basic-paketti

Kun myynti alkaa sujua mukavasti, on aika siirtyä seuraavaan ja kannattavampaan pakettiin. Tässä paketissa myynnin mukaan maksettava palvelumaksu on alempi ja kuukausimaksu puolestaan korkeampi. Basic-paketti sisältää kolme kurssia ja mahdollisuuden lisäominaisuuksiin, joista osa on lisämaksullisia. Valitsemalla vuosimaksun, hinta putoaa mukavasti alaspäin. Katso paketit.

Pro-paketti

Todelliselle verkkokurssien kuninkaalle/kuningattarelle on tarjolla oma paketti runsailla lisäominaisuuksilla (mm. Verkkokauppa Maxi ja Blogi) ja rajattomalla verkkokurssien lukumäärällä. Valitsemalla vuosimaksun, hinta putoaa mukavasti alaspäin. Katso paketit.

Kevytyrittäjä-paketti

Meiltä löytyy nyt vaihtoehto myös kevytyrittäjälle. Katso paketit.

Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta ON sinulle, jos

 • sinulla osaamista jollain alalla työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta sen verran, että voit ja haluat opettaa sitä muille.
 • haluat tienata osaamisellasi.
 • haluat lisätä vapaa-aikaasi ryhtymällä digi-yrittäjäksi.
 • haluat tienata rahaa myös viettäessäsi vapaa-aikaa ja nauttiessasi elämästä (verkkokurssi mahdollistaa passiivisen tulon kertymisen).
 • et halua maksaa verkkokurssialustasta liikaa – Verkkovalmentajat on tutkitusti halpa verkkokurssialusta
 • omaat tietotekniset perustaidot eli osaat käyttää sujuvasti esim. sähköpostia, internet-selainta, Facebookia yms.
 • sinulla on pää- tai sivutoiminen suomalainen yritys tai olet kevytyrittäjä. 

Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta EI ole sinulle, jos

 • et osaa käyttää tietokonetta ollenkaan.
 • et ole valmis tekemään tarvittavaa pohjatyötä verkkokurssin luomiseksi.
 • ilmainen verkkokurssi alusta on tärkein kriteerisi

Mitä kaikkea tästä voi seurata?

Jos ET lähde mukaan nyt:

 • Jatkat elämääsi samaan malliin kuin tähänkin asti tutussa oravanpyörässä.
 • Mikään ei muutu.
 • Menetät upean tilaisuuden tienata lisäansioita helposti.
 • Et pääse oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi digimaailmassa, jonka merkitys kasvaa jatkuvasti.
 • Menetät mahdollisuuden hypätä uudelle tasolle elämässäsi; kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää.

Jos lähdet mukaan nyt:

 • Mitä pikemmin luot kurssisi, sitä nopeammin pääset nauttimaan tuloksista.
 • Pääset mukaan suomenkielisille verkkokurssimarkkinoille nyt, kun niillä on vielä reilusti tilaa.
 • Pääset vaikuttamaan kehittyvän verkkokurssialustan ominaisuuksiin antamalla palautetta.
 • Otat merkittävän askeleen kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää oman elämäsi kapteenina.

Yhteinen päämäärä

Me haluamme auttaa sinua. Kun sinä menestyt, mekin menestymme!

Tee verkkokurssi – Aloita verkkovalmentajana nyt!

Autamme sinut henkilökohtaisesti alkuun ja olemme tukenasi koko kurssisi toteutuksen ajan. Voit olla varma, että meillä et jää unelmasi kanssa yksin.

P.S. Pääset tienaamaan osaamisellasi passiivista tuloa helposti ja pitkäksi aikaa pienellä alkuvaivannäöllä.

P.P.S. Kaiken kattava, helppokäyttöinen ja edullinen verkkokurssi alusta suomenkielisellä tuella mahdollistaa verkkokurssien tekemisen ihan jokaiselle. Lähde mukaan etujoukoissa!

P.P.P.S. Et voi hävitä mitään: 30 päivän “Rahat takaisin” -takuu. Voit irtisanoa jäsenyytesi koska tahansa, jolloin se päättyy jo maksetun kauden (kk tai vuosi) loppuun.

Asiakaspalautteet

Mitä asiakkaamme sanovat

Kattavat ohjeet!

Käytän Verkkovalmentajien verkkoalustaa ja verkkokauppaa, sillä se on monipuolinen ja selkeä. Alustan käyttöön on myös kattavat ohjeet, jonka vuoksi aloittaminen on helppoa.
Laura Heinonen
KehonKieli

Iso suositus!

Verkkokurssin tekemisestä minulla ei ollut aiempaa kokemusta, mutta kaikki kävi mutkattoman helposti, sillä Verkkovalmentajilla on ensinnäkin todella hyvä ja lämminhenkinen asiakaspalvelu. He kuuntelevat aidosti asiakkaan tarpeita ja aina sai apua nopeasti, kun sitä tarvitsi. Kurssia oli helppo alkaa rakentamaan selkeiden ohjevideoiden kautta ja kurssialusta on ollut tekniikaltaan muutenkin toimiva, sekä hyvin selkeän näköinen ja tuntuinen myös asiakkaan näkökulmasta.
Eliisa Saarinen
Valostamo

Ihan loistava asiakastuki!

Vastaukset niihin tyhmiinkin kysymyksiin saat todella nopeasti ja ystävällisellä sävyllä.
Jenna Naskali
JennasDream

Aloita jo tänään osaamisesi jakaminen

Säästä jopa 20% vuosijäsenyydellä

Starter

19 €/kk

+ alv 24 %

1 kurssi

Erittäin alhainen kuukausi hinta verkkokurssi-idean testaamiseen

Starter sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 14.8 % palvelumaksu + maksunvälitys*
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Basic

59 €/kk

+ alv 24 %

3 kurssia

Kaikki mitä verkkokurssien tekemiseen tarvitset

Basic sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 6.8 % palvelumaksu + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Lisäkurssit 19 €/kk + alv

Pro

119 €/kk

+ alv 24 %

Rajaton määrä kursseja

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokurssikauppaan

Pro sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 4.8 % palvelumaksu + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Lahjakortit
 • Alennuskupongit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Lisäksi saat:

 • Verkkokauppa Maxi (arvo 19 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Basic

49 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan vuosittain

3 kurssia

Kaikki mitä verkkokurssien tekemiseen tarvitset

Basic sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 6.8 % palvelumaksu + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 192 €/vuosi)
 • Blogialusta (arvo 60 €/vuosi)

Pro

99 €/kk

+ alv 24 %

Laskutetaan vuosittain

Rajaton määrä kursseja

Edistykselliset ominaisuudet kasvavaan verkkokurssikauppaan

Pro sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 4.8 % palvelumaksu + maksunvälitys*
 • Kurssifoorumi
 • Live Chat
 • Alennuskupongit
 • Lahjakortit
 • Webinaarit
 • Ryhmäosto
 • Vimeo videot (arvo 192 €/vuosi)
 • Blogialusta (arvo 60 €/vuosi)

Lisäksi saat:

 • Verkkokauppa Maxi (arvo 228 €/vuosi)
 • Blogialusta (arvo 60 €/vuosi)

Oletko kevytyrittäjä? Tai kenties haluat oman verkkokurssialustan?

Kevytyrittäjä

59 €/kk

+ alv 24 %

1 kurssi

Vain kevytrittäjille

Kevytyrittäjä sisältää:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 0 % palvelumaksu + ei maksunvälitystä
 • Verkkokurssin ostajan maksunvälitys – vain laskulla
 • Vimeo videot (arvo 16 €/kk)
 • Blogialusta (arvo 5 €/kk)

Oma Learndash verkkokurssisivusto

alk. 1399 €

+ alv 24 %

Oma verkkokurssialusta sisältää:

 • Verkkokurssialusta omalle domainille

30-päivän rahat takaisin takuu

Annamme verkkokurssipaketeille 30 päivän palautusoikeuden. Jos et jotenkin ole tyytyväinen ostokseesi, ilmoita siitä meille.

Usein kysyttyä

Otathan suoraan yhteyttä tuotteen myyneeseen kauppiaaseen. Kauppias osaa vastata omiin tuotteisiin ja niiden toimitukseen liittyviin kysymyksiin. Yhteystiedot löydät saamastasi kuitista tai kauppiaan kaupan sivuilta.

Verkkokurssi alustalle (“Kurssit”, “Oppitunnit”, “Aiheet”, “Tietovisat”) voit lisätä sisältöä. Lisää tekstiä, kuvia, upota videoita tai muuta multimediasisältöä, linkki PDF-tiedostoihin tai äänitiedostoihin … mahdollisuudet ovat rajattomat. Hallitset täysin käyttäjillesi annettavaa oppimiskokemusta. Myös opiskelijasi voivat ladata alustalle tiedostoja jos haluat varmistaa heidän oppimista erilaisten kysymysten ja tehtävien kautta.

Osallistujat voivat suorittaa verkkokurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Kurssin jaksot voi myös ajastaa näkymään kurssilaiselle halutusti, esim. viikon välein. Opettajan ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että kurssin tekee valmiiksi ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kurssin ostanut ohjataan kurssille automaattisesti ja hän voi aloittaa kurssin heti.

Kyllä, voit itse määrittää haluatko verkkokurssisi näkyvän kaikkien kurssien valikoimassa.

Kyllä, voit aloittaa myymisen heti.

Oppitunnin aikataulun avulla voit määrittää oppitunnin saataville tiettyyn aikaan. Oppitunti voi olla käytettävissä heti tai jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Heti (oletus)
  Oppitunti on saatavilla heti, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
 • Ilmoittautumispohjainen
  Oppitunti on käytettävissä X päivää sen jälkeen, kun käyttäjä on ilmoittautunut kurssille
 • Tietty päivämäärä
  Oppitunti on käytettävissä tiettynä päivänä

Näin voit myydä verkkokurssia vaikka se ei olikaan vielä valmis.

Voit irtisanoa jäsenyyden koska tahansa Oma Tili -sivun kautta. Sopimus on voimassa aina kunkin laskutuskauden kerrallaan. Sopimus jatkuu automaattisesti aina seuraavan laskutuskauden kerrallaan, ellei sitä ole irtisanottu. Irtisanominen tulee tehdä viimeistään yhtä (1) päivää ennen kuluvan laskutuskauden päättymistä. Lisätietoja löydät palvelumme Käyttöehdoista.

Verkkovalmentajat.fi-jäsenyys maksetaan Stripe:lla.

Stripe on turvallinen kolmannen osapuolen maksuratkaisu, jonka avulla voi hyväksyä luottokortti- ja pankkikorttimaksuja verkkokaupassa.

Tarvitset vain voimassa olevan luottokortin tai pankkikortin Visa- tai Mastercard-logolla.

Lue lisää Stripesta osoitteessa Stripe

Jäsenyyden aloituspäivä määrittää maksupäivän. Seuraava maksupäivä on kuukauden/vuoden kuluttua liittymisestä. Esimerkki: jos tilaat Basic-jäsenyyden kk-maksulla 15.1.2020, seuraava maksupäivä on 15.2.2020.

Käytämme maksuliikenteen hoitamiseen luotettavaa suomalaista Paytrail maksunvälityspalvelua. 
– Luomme uudelle Verkkovalmentajalle Kauppiastilin suoraan Paytrailin järjestelmään
– Uusi Verkkovalmentaja tekee sopimuksen Paytrailin kanssa sähköisesti. 
– Huom. Paytrail ei peri kuluja Kauppiastilien perustamisesta tai lakkauttamisesta.

Paytrail maksunvälityspalvelu tilittää automaattisesti rahat jokaisesta ostoksesta oikeille Kauppiastileille.

Prosessi maksulle:

1) Ostaja (sinun asiakas) siirtyy maksamaan valitsemallaan tavalla
2) Kun ostaja palaa takaisin verkkopalveluun, Paytrail veloittaa Verkkovalmentajat.fi asettaman palvelumaksun ja Paytrail veloittaa tapahtumakohtaisen maksun maksutapahtumasta. 
3) Paytrail tilittää saatavasi tilillesi automaattisesti

Sinun ei tarvitse tehdä lisämaksullista sopimusta Paytrailin kanssa. Paytrail ei peri kuluja kauppiastilien perustamisesta tai lakkauttamisesta.  Ainoa kulu, jonka Paytrail perii alikauppiaalta, on maksutapahtumakohtainen kulu.  Tällä hetkellä Paytrail tarjoaa samaa sopimuspohjaa kaikille asiakkailleen riippumatta siitä, ovatko he perustamassa omaa verkkokauppaa vai toimivatko he alikauppiaana jollain muulla sivustolla, kuten Verkkovalmentajat.fi – sivustolla. Samoin kauppiastili näyttää samalta riippumatta siitä, onko sinulla ihan oma verkkokauppa vai oletko alikauppias.  Mikäli tarvitset lisätietoja heidän sopimuksestaan, voit olla yhteydessä Paytrailiin joko sähköpostitse tai puhelimitse:

Kyllä voit. Normaalisti maksuliikenne menee Paytrailin kautta, mutta Kevytyrittäjän verkkokurssit:

 • Kurssit ovat verkkokaupassa myynnissä kuten muidenkin yrittäjien kurssit.
 • Kassalla kurssin ostavalle asiakkaalle tarjotaan maksuvaihtoehdoksi ainoastaan laskua.
 • Kassalla kurssin ostavalta asiakkaalta pyydetään laskutustiedot, jotka toimitetaan kevytyrittäjän sähköpostiin.
 • Kevytyrittäjä huolehtii laskutuksen parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • Kurssin ostaja saa pääsyn kurssille heti.

Kurssin voi rakentaa niin, että kurssin ostaneen asiakkaan ensimmäinen oppitunti ajastetaan alkamaan xx päivää sisäänpääsystä eli siitä, kun asiakas on ostanut kurssin verkkokaupassa ja antanut laskutustietonsa. Esim. ensimmäinen oppitunti alkaa 14 päivän kuluttua, jona aikana asiakas on ehtinyt maksaa kurssin kevytyrittäjän laskutuspalvelun kautta.  
Mahdolliset maksunpalautukset kevytyrittäjä hoitaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ei tarvitse. Verkkokurssipaketti sisältä verkkokaupan kurssien myyntiä varten.

Kyllä. Asennamme seurantakoodit sivuillesi puolestasi ja voit aloittaa sivujesi liikenteen seuraamisen.

Kurssivideot ladataan Verkkovalmentajien suojattuun Vimeo-palveluun, josta niitä ei voi kopioida eikä jakaa verkkokurssialustan ulkopuolelle.

Live-chatin avulla asiakkaat voivat kommunikoida asiakaspalvelun edustajien kanssa reaaliajassa. Sen sijaan, että heidän tarvitsisi puhua edustajan kanssa puhelimessa, verkkosivuston kävijät voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa selaimen keskusteluruudun edustajien kanssa.

Verkkovalmentaja voi hyödyntää Live Chattia verkkokaupassa parantaakseen asiakastyytyväisyyttä.

Kaikille Verkkokurssi-paketin (Starter, Basic ja Pro) ostaneille perustetaan oma valmis kauppa, jossa voit myydä verkkokurssejasi. 

Jos haluat verkkokurssien lisäksi myydä muitakin tuotteita, kuten esimerkiksi postitettavia, e-kirjoja tai vaikkapa aikaasi, niin tarvitset Verkkokauppa-paketin. 

Käyttäjä (kuten opettaja tai yrityksen johtaja) voi ostaa useita lisenssejä yhdelle kurssille. Ryhmäosto tarkoittaa, että yksi henkilö voi rekisteröidä koko ryhmän kerralla ja jokaisesta tulee erillinen osallistuja.

Tämän ominaisuuden avulla voit myydä verkkokurssin organisaatiolle ja sen sijaan, että he saavat vain yhden käyttäjätilin, he voivat ostaa ja määrittää tilejä kaikille työntekijöilleen.

Lue lisää

Mene https://www.verkkovalmentajat.fi ja napsauta ‘Kirjaudu’-painiketta oikeassa yläkulmassa. Sisäänkirjautumissivulla napsauta alhaalla oleva ‘Salasana hukassa?’ – nappia.