Tee verkkokurssi ja hanki passiivista tuloa suomalaisella verkkokurssi alustalla


Onpa upeaa tehdä sitä mitä rakastaa ja samalla tienata rahaa omalla osaamisellaan!

Meillä teet vaivattomasti ja ilman teknistä erityisosaamista verkkokurssin aiheestasi ja myyt sen. Me hoidamme myös maksuliikenteen. Voisiko olla helpompaa tapaa hankkia passiivista tuloa?

Verkkokurssialusta palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset verkkokurssin myymiseen ja toteuttamiseen. Joustavan hinnoittelun ansiosta myös aloittelijalla on varaa tähän.


Mikä on sinun erityistaitosi tai vahvuutesi?

Sinullekin on varmasti kokemuksen kautta karttunut erityistä osaamista jollain alalla tai jossain asiassa. Olet saattanut hankkia taitosi työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta. Tietosi ja taitosi ovat ehkä keskitasoa paremmat ja pystyisit hyvin opettamaan asiassa muita, jotka eivät ole yhtä pitkällä kuin sinä. Tee aiheestasi verkkokurssi! Sinun ei tarvitse olla alan Suomen mestari. Kurssilaisten kannalta on vain parempi, ettet ole liian paljon pidemmällä, koska näin pystyt paremmin samaistumaan heidän haasteisiinsa nykyisessä oppimisen vaiheessa.

Tee verkkokurssi – Osaamisesi on rahanarvoista!

Sinun taitosi ovat sinun pääomaasi ja sinä voit tienata osaamisellasi. Hyödyntämällä tietosi, taitosi, osaamisesi ja kokemuksesi verkkokurssin muodossa, voit tienata niillä jatkuvaa passiivista tuloa sivutoimisena tai päätoimisena yrittäjänä.

Verkkokurssilla osallistujat suorittavat kurssin omalla ajallaan ja omaan tahtiinsa, kuten ehtivät/haluavat. Automaatio hoitaa ostotapahtuman verkkokaupassasi ja samoin verkkokurssin etenemisen kunkin kurssilaisen kohdalla sinun ennalta määräämäsi aikataulun mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse olla paikalla. Riittää, että teet verkkokurssin ja sen jälkeen se pyörii alustalla itsestään ja automaattisesti. Kun asiakkaasi ostaa verkkokurssisi, verkkokaupan automaatio ohjaa hänet kurssillesi. Hän voi aloittaa verkkokurssin heti.

Oletko ehkä pohtinutkin verkkokurssin tekemistä, mutta sen tietotekninen toteutus, myynti ja jakelu on tuntunut liian isolta palalta haukattavaksi, jotta olisit lähtenyt toteuttamaan ideaasi? Tai et vain ole löytänyt sopivan edullista, helppokäyttöistä, suomenkielistä, visuaaliset vaatimuksesi täyttävää ja kattavaa valmista verkkokurssialustaa?

Vastasitko kyllä? Saatat ehkä ihmetellä, miten tiedämme tämän.

Ymmärrämme tilanteesi, koska olemme olleet täsmälleen samassa asemassa kuin sinä nyt. Tiedämme omasta ja todella monen muun aloittavan yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan tuskallisesta kokemuksesta, että helppokäyttöistä, intuitiivista, edullista, monipuolista ja modernia suomenkielistä verkkokurssialustaa ei ole ollut saatavilla ja että sille on kysyntää. Juuri tähän ruohonjuuritason kysyntään me vastaamme. Me haluamme, että jokaisella on mahdollisuus tienata rahaa ja passiivista tuloa omalla osaamisellaan. Me haluamme auttaa myös sinua onnistumaan ja menestymään. Meillä on yhteinen tavoite: kun sinä menestyt, mekin menestymme!


1. Verkkokurssin luominen ja verkkokurssi alustan ominaisuudet

Verkkovalmentajat on enemmän kuin verkkokurssialusta. Se on moderni ja monipuolinen oppimisympäristö. Verkkovalmentajilla sinulla on mahdollisuus luoda dynaamisia ja kiinnostavia kursseja hyödyntäen verkko-oppimisen uusinta osaamista (pohjana edistyksellinen LearnDash):

 • helppokäyttöinen kurssinrakentaja
 • mahdollisuus lisätä kurssille mitä tahansa haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, audioita, upottaa interaktiivista sisältöä jne.
 • integroitu videopalvelu: voit ladata kurssivideosi alustan kautta verkkovalmentajien suojattuun Vimeo-palveluun
 • monipuoliset mahdollisuudet järjestellä oppimateriaalia erilaisiin kokonaisuuksiin (mm. “oppitunnit”, “aiheet”, “lisämateriaalit”)
 • mahdollisuus luoda visuaalinen ja kaunis kurssi
 • nopeasti latautuvat kurssisivut
 • monipuoliset kurssin ajastusmahdollisuudet (opiskelija saa viestin sähköpostiinsa, kun lisää materiaalia on ilmestynyt opiskeltavaksi)
 • mobiiliyhteensopivuus (suurin osa oppijoista käy kursseja mobiililaitteiden välityksellä)
 • vuorovaikutus oppijoiden kanssa
 • mahdollisuus hyväksyä, kommentoida ja jakaa pisteitä oppijoiden tehtäviin liittyen
 • mahdollisuus varmistaa oppimistulos testien avulla
 • mahdollisuus jakaa todistuksia ja kunniamerkkejä oppijoille
 • käyttömukavuus: näytön päivä-/yömoodi ja muokattava kirjasinkoko
 • mahdollisuus laittaa kurssi tauolle
 • suomenkielinen tuki
 • ja paljon muuta

Tutustu verkkokurssialustan ominaisuuksiin tarkemmin tästä.

Käytä palveluamme jo muualle maksamasi kauden loppuun ilman jäsenmaksua

Mikäli sinulla on jo verkkokurssi tai verkkokursseja toisessa maksullisessa palvelussa, autamme siirtämään ne veloituksetta palveluumme. Saat käyttää palveluamme ilman jäsenmaksua jo muualle maksamasi kauden loppuun asti (tarjous on voimasssa rajoitetun ajan). Voit myös tuoda nykyisen kurssisi asiakkaat ilmaiseksi palveluumme. (Koskee Basic- ja Pro-paketteja.)

Verkkokurssit löytyvät helposti

Hakukoneoptimoinnin ansiosta kurssisi löytyy helpommin hauissa. Verkkokurssit näkyy myös Verkkovalmentajat.fi:n kaikkien kurssien hakemistossa, jossa verkkokursseista kiinnostuneet voivat hakea kursseja erilaisilla hakusanoilla. Jos jostain syystä et halua sinun verkkokurssia näkyville kaikkien verkkokurssien hakemistoon, voit piilottaa verkkokurssin yleisestä hakemistosta ja jakaa verkkokurssin ostolinkkiä valitsemissasi kanavissa.


2. Verkkokurssin markkinointi

Verkkokurssin etusivulle on kaikilla pääsy riippumatta siitä ovatko he ostaneet kurssin, joten voit käyttää tämän mahdollisuuden hyväksesi ja kertoa kurssista potentiaalisille asiakkaillesi. Voit siis hyödyntää verkkokurssin etusivua myös myyntisivuna.

Voit markkinoida verkkokursseja kaikissa omissa kanavissasi ja hyödyntää näkyvyyden Verkkovalmentajat.fi-sivustolla.

Sähköpostimarkkinointiohjelmien kuten MailChimp integrointi sivuillesi onnistuu.

Verkkovalmentajien sivut ovat hakukoneoptimoidut. Voit lisätä kurssiisi liittyviä hakusanoja, jotka nostavat kurssin näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnin ansiosta verkkokurssi näkyy korkeammalla hakukonetuloksissa eli kiinnostuneet kävijät löytävät palvelusi helpommin. 

Voit käyttää omaa Google Analyticsia ja Facebook-pikselia. Asennamme seurantakoodit sivuillesi puolestasi, joiden avulla voit seurata liikennettä sivuillasi.

Palaute- ja arvostelujärjestelmän kautta saat materiaalia ja uskottavuutta, jota voit hyödyntää markkinoinnissa.

Voit palkita uskollisia asiakkaitasi – tai houkutella uusia – luomalla alennuskuponkeja.

Tutustu markkinointiin tarkemmin tästä.


3. Oma verkkokauppa ja maksunvälitys

Sinulla on Verkkovalmentajilla ikioma verkkokauppa, jonka voit muokata omannäköiseksi. Asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä verkkokauppasi kautta.

Voit asettaa kauppasi lomamoodiin ja siten kertoa asiakkaillesi, että olet lomalla ja vastaat tiedusteluihin lomasi jälkeen. Kurssisi pyörii palvelussamme automaattisesti myös lomasi aikana.

Mikäli kurssisi liittyy vahvasti johonkin sesonkiin (esim. Pilkki-kurssi tai Juhannustaiat-kurssi), voit laittaa tilisi tauolle.

Lisämaksusta sinun on mahdollista myydä verkkokaupassasi kurssien lisäksi myös muita tuotteita, kuten e-kirjat tai muut ladattavat tuotteet, fyysiset tuotteet tai palvelut. Verkkokaupan hinnaston löydät täältä.

Tutustu verkkokauppaan tarkemmin tästä.

Kotimainen maksunvälitys

Maksunvälityksestä huolehtii luotettava suomalainen maksunvälitys palvelu Checkout Finland Oy (OP Maksupalvelu). Maksutapavalikoima on kattava. Maksupainikkeista löytyy mm. kaikki suomalaiset pankit. Lisäksi tarjolla on laajasti luottokortti- ja mobiilimaksutapoja sekä lasku- ja osamaksupalveluja.

Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Joustava hinnoittelumme taipuu myös aloittelijan tarpeisiin

Tiedämme omasta ja monen muun kokemuksesta myös sen, että aloittava yrittäjä haluaa päästä edullisesti ja helposti kokeilemaan onko omalle idealle kysyntää sitoutumatta kalliisiin kuukausimaksuihin pitkäksi aikaa. Tämä on ymmärrettävää ja viisasta.

Meillä on tähän mahdollisuus joustavan hinnoittelun avulla. Meidän sydäntä lähellä oleva missiomme on antaa ihan jokaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan omaa ideaansa. Hinnoittelumme koostuu kuukausi-/vuosimaksusta sekä palvelumaksusta. Tämän lisäksi veloitetaan  maksunvälityspalvelu Checkout Finland Oy:n hinnaston mukaiset kulut. 

Haluamme, että voit luottaa meihin täysin. Voit kokeilla palveluamme rauhassa ja päättää vasta sitten. Meillä on 30 päivän “Rahat takaisin” -takuu.

Voit myös tienata itsellesi ilmaisia kuukausia hankkimalla lisää verkkovalmentajia palveluumme! Liity kumppaniksemme tästä.

Starter-paketti

Teetkö ensimmäistä verkkokurssia? Voit valita yhden kurssin sisältävän aloittelijan paketin, jossa kuukausimaksu on alhainen ja myynnistä maksettava palvelumaksu vastaavasti isompi. Tämä mahdollistaa sen, että mikäli myyntiä ei jostain syystä tulekaan toivotusti, kulut pysyvät kuitenkin kurissa ja voit keskittyä tehostamaan markkinointiasi tai kehittää ideaasi edelleen. Katso paketit.

Basic-paketti

Kun myynti alkaa sujua mukavasti, on aika siirtyä seuraavaan ja kannattavampaan pakettiin. Tässä paketissa myynnin mukaan maksettava palvelumaksu on alempi ja kuukausimaksu puolestaan korkeampi. Basic-paketti sisältää kolme kurssia ja mahdollisuuden lisäominaisuuksiin, joista osa on lisämaksullisia. Valitsemalla vuosimaksun, hinta putoaa mukavasti alaspäin. Katso paketit.

Pro-paketti

Todelliselle verkkokurssien kuninkaalle/kuningattarelle on tarjolla oma paketti runsailla lisäominaisuuksilla (mm. Verkkokauppa Maxi ja Blogi) ja rajattomalla verkkokurssien lukumäärällä. Valitsemalla vuosimaksun, hinta putoaa mukavasti alaspäin. Katso paketit.

Kevytyrittäjä-paketti

Meiltä löytyy nyt vaihtoehto myös kevytyrittäjälle. Katso paketit.


Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta ON sinulle, jos

 • sinulla osaamista jollain alalla työn, harrastuksen tai elämänkokemuksen kautta sen verran, että voit ja haluat opettaa sitä muille.
 • haluat tienata osaamisellasi.
 • haluat lisätä vapaa-aikaasi ryhtymällä digi-yrittäjäksi.
 • haluat tienata rahaa myös viettäessäsi vapaa-aikaa ja nauttiessasi elämästä (verkkokurssi mahdollistaa passiivisen tulon kertymisen).
 • et halua maksaa verkkokurssialustasta liikaa – Verkkovalmentajat on tutkitusti halpa verkkokurssialusta
 • omaat tietotekniset perustaidot eli osaat käyttää sujuvasti esim. sähköpostia, internet-selainta, Facebookia yms.
 • sinulla on pää- tai sivutoiminen suomalainen yritys tai olet kevytyrittäjä. 

Verkkovalmentajat.fi verkkokoulutus alusta EI ole sinulle, jos

 • et osaa käyttää tietokonetta ollenkaan.
 • et ole valmis tekemään tarvittavaa pohjatyötä verkkokurssin luomiseksi.
 • ilmainen verkkokurssi alusta on tärkein kriteerisi

Mitä kaikkea tästä voi seurata?

Jos ET lähde mukaan nyt:

 • Jatkat elämääsi samaan malliin kuin tähänkin asti tutussa oravanpyörässä.
 • Mikään ei muutu.
 • Menetät upean tilaisuuden tienata lisäansioita helposti.
 • Et pääse oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi digimaailmassa, jonka merkitys kasvaa jatkuvasti.
 • Menetät mahdollisuuden hypätä uudelle tasolle elämässäsi; kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää.

Jos lähdet mukaan nyt:

 • Mitä pikemmin luot kurssisi, sitä nopeammin pääset nauttimaan tuloksista.
 • Pääset mukaan suomenkielisille verkkokurssimarkkinoille nyt, kun niillä on vielä reilusti tilaa.
 • Pääset vaikuttamaan kehittyvän verkkokurssialustan ominaisuuksiin antamalla palautetta.
 • Otat merkittävän askeleen kohti vapaampaa ja onnellisempaa elämää oman elämäsi kapteenina.

Yhteinen päämäärä

Me haluamme auttaa sinua. Kun sinä menestyt, mekin menestymme!

Tee verkkokurssi – Aloita verkkovalmentajana nyt!

Autamme sinut henkilökohtaisesti alkuun ja olemme tukenasi koko kurssisi toteutuksen ajan. Voit olla varma, että meillä et jää unelmasi kanssa yksin.

P.S. Pääset tienaamaan osaamisellasi passiivista tuloa helposti ja pitkäksi aikaa pienellä alkuvaivannäöllä.

P.P.S. Kaiken kattava, helppokäyttöinen ja edullinen verkkokurssi alusta suomenkielisellä tuella mahdollistaa verkkokurssien tekemisen ihan jokaiselle. Lähde mukaan etujoukoissa!

P.P.P.S. Et voi hävitä mitään: 30 päivän “Rahat takaisin” -takuu. Voit irtisanoa jäsenyytesi koska tahansa, jolloin se päättyy jo maksetun kauden (kk tai vuosi) loppuun.