Videokurssin luominen

Videokurssin luominen

Onko sinulla blogi? Entä videoita? Sitten voit tehdä videokurssin vain viidessä minuutissa!

Jos sinulla on nettisivut, saatat helposti unohtaa käytettävissä olevat, yksinkertaiset mahdollisuudet – etenkin, jos sinulla on myös koulutusvideoita.

Verkkovalmentajien avulla voit luoda videokurssin muutamassa minuutissa hyödyntämällä sisältöä, jonka luomiseen olet jo käyttänyt aikaa.

Miksi luoda videokurssi?

Ensinnäkin ihmiset nauttivat videoiden avulla oppimisesta. Se on yksi syy, miksi YouTube on tullut yhdeksi suosituimmista sivustoista, joita ihmiset käyttävät nykyään.

Mutta videopohjaisen oppimisen ilmeisen suosimisen lisäksi toinen syy on se, että videokurssit voivat olla varsin arvokkaita sinulle ja yrityksellesi. Voit päättää myydä kurssin tai käyttää kurssia sähköpostiosoitteiden (ns. Liidien) sieppaamiseen. Videot ovat erittäin houkuttelevia potentiaalisille asiakkaillesi. Ne tarjoavat myös täydellisen tripwire-tarjouksen. Tripwire on vastustamaton ja edullinen tarjous, jonka ainoana tarkoituksena on muuntaa yleisö asiakkaiksi. Tämä pieni tarjous auttaa nopeuttamaan ostajan matkaa antamalla asiakkaiden kastaa varpaansa ilman, että heidän tarvitsee heti tehdä suuria ostoksia.

Jos verkkosivustosi tavoitteena on tuottaa liiketoimintaa palveluillesi ja tuotteillesi, nykyisen omaisuuden hyödyntäminen on hyvä idea.

Esimerkiksi voit käyttää YouTube-kanavasi videoita nopean videokurssin järjestämiseen ja tarjota sen ilmaiseksi sivustollesi vastineeksi sähköpostiosoitteesta. Kyllä, videot ovat ilmaisia YouTubessa, mutta kaikki eivät ole YouTubessa etsimässä niitä. Lisäät näkemyksiäsi tällä menetelmällä ja sieppaat myös liidit – ja teit kaiken tämän joutumatta luomaan mitään uudestaan!

Luonnollisesti, jos aiot veloittaa kurssistasi, et todennäköisesti halua, että käyttämäsi videot ovat YouTubessa, vaan sen sijaan alustalla, jolla on enemmän turvallisuusohjauksia. Sinun on myös täydennettävä videoita lisätekstillä ja latauksilla lisätäksesi niiden arvoa.

Käytetystä strategiasta riippumatta Verkkovalmentajat antaa sinulle mahdollisuuden luoda nopeita ja tehokkaita videokursseja ”lennossa”.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan kuinka voit helposti tehdä videokursseja käyttäen hyväksi jo olemassa olevia videoita. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Live Chat verkkokaupassa ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

  • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
  • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
  • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
  • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita