Kumppanuusohjelma

Kumppanuusohjelma

Liity kumppanuusohjelmaan

Tienaa rahaa hankkimalla uusia verkkovalmentajia

Tunnetko sinä kenties ihmisiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita palvelustamme? Ihmisiä, joilla on merkityksellistä annettavaa muille? Ihmisiä, jotka haluaisivat hyödyntää ja jakaa osaamistaan verkkokurssin, e-kirjan tai äänikirjan muodossa ja hankkia sitä kautta passiivista tuloa?

Tässä kisassa on vain voittajia!

Auttamalla muita jakamaan omaa erityisosaamistaan ja ansaitsemaan lisätuloja, myös sinä hyödyt. 

Maksamme sinulle palkkion uuden verkkovalmentajan ensimmäisestä ostosta, joka on

  • 20 % ensimmäisestä kuukausijäsenyysostosta TAI 10 % vuosijäsenyysosotosta

JA

  • 5 % seuraavista toistuvista kuukausijäsenyysostosta ensimmäisen vuoden ajan!

Palkkio maksetaan verottomista hinnoista. Koskee jäsenyyksiä (Starter, Basic, Pro, Mini, Maxi ja Kevytyrittäjä).

Kuinka pääsen kumppanuusohjelmaan?

Pyydämme mahdollisia kumppaneita täyttämään lyhyen hakemuksen. Vaikka kuka tahansa voi hakea vapaasti kumppanuusohjelmaan, tarkastelemme erityisesti, onko sinulla jo tapa mainostaa meitä (esim. sähköpostilista, YouTube -kanava, suosittu verkkosivusto, jne.)

Huom! Käyttämämme kumppanuusohjelman ohjelmisto on osin englanninkielinen. Otathan tämän huomioon ennen kumppaniksi liittymistä.

Kumppanina toimiminen on helppoa

Rekisteröidy kumppaniksi oheisesta linkistä. Hyväksynnän jälkeen sinulle luodaan henkilökohtainen kumppanuustili Verkkovalmentajat.fi-sivustolle.

Voit helposti – ilman koodaustaitoja – luoda linkin, jota voit jakaa ja jonka kautta liittyneet jäsenet kasvattavat sinun palkkiotasi. Voit jakaa linkkiä haluamissasi kanavissa tai suoraan ihmisille, joita asia saattaisi kiinnostaa. 

Miten kumppaniohjelma toimii?

Kuten luultavasti tiedätkin, “kumppanuusohjelmaksi” tai “kumppaniohjelmaksi” kutsuttu suhde on suhde, jossa kauppias maksaa sinulle (“kumppani”) linkeistä sivustoltasi kauppiaan sivustolle. Kumppanille maksetaan yleensä vain, kun kauppias tekee todellisen myynnin linkkisi seurauksena.

Tällaista mainontaa kutsutaan Pay Per Actioniksi (PPA), koska kumppanille ei makseta kauppiaan mainoslinkin tai -grafiikan viemisestä sivustolleen, vaan vain vierailijan suorittaessa tietyn toiminnon (käynnit, täyttää lomakkeen, tekee ostoksen).

Esimerkki

Kun ilmoittaudut kumppaniksemme, sinulle annetaan yhteistyökumppanin tunnus. Se voi olla esimerkiksi ‘1’.

Oletetaan, että sinulla on sivustollasi blogikirjoitus Verkkovalmentajat.fi verkkokurssialustasta. Voit linkittää esimerkiksi otsikon tai yksinkertaisesti lisätä tekstiin linkki, jotta se vie vierailijat suoraan Verkkovalmentajat.fi sivuston verkkokurssialustan kuvaukseen. Tältä näyttää kumppanin blogikirjoituksella oleva kumppanilinkki:

‘https://www.verkkovalmentajat.fi/tee-verkkokurssi/?vv=1’

Huomaa elementit: kumppaninitunnus on viimeinen URL-osoitteessa.

Kyseissä esimerkissä sinulla oli kumppanilinkkisi blogikirjoituksessa. Aivan vastaavasti linkkiä voit käyttää missä tahansa: oman sivustosi sivu, blogi, sosiaalisen median kanava, printattu mainoslehti, jne.

Kun vierailija napsauttaa tätä linkkiä, vierailija ohjataan verkkokurssialustan sivulle. Samanaikaisesti kumppanitunnuksesi tallennetaan vierailijan istuntotunnuksen kanssa (satunnainen numero, joka annetaan kullekin vierailijalle aina, kun hän tulee sivustolle), joten jos vierailija tekee ostoksia kyseisellä istunnolla, sinulle maksetaan kumppanipalkkio hänen ostoksestaan.

Kumppanitilastot

Sinun linkkisi kautta mukaan liittyneiden uusien verkkovalmentajien lukumäärän ja palkkiosi näet kirjautumalla kumppanuustilillesi.

Tutustu ohjelman ehtoihin ennen hakemista kumppaniksi. Kumppanuusohjelman ehtojen voimassaolo alkaa, kun sinut hyväksytään kumppaanuusohjelmaan. Kumppanuusohjelman ehdot

Tietosuojaseloste

Kaikki voittavat

Yksi syy siihen, miksi kumppaniohjelmat ovat niin suosittuja, on se, että ne tarjoavat win-win-tilanteen sekä kauppiaille että kumppaneilla.

Kauppiaan etu

Kauppiaan kustannukset tietyn tuotteen mainonnasta rajoittuvat (suurelta osin) kumppanille maksettuun prosenttiosuuteen, ja kauppiaan on maksettava vain, kun osto on todella tehty. Tämä on paljon parempi kuin bannerimainonta, jossa kauppias maksaa ostoksesta riippumatta.

Kumppanin etu

Kumppani ansaitsee rahaa, kunhan tarpeeksi kävijöitä napsauttaa kumppanilinkkejä ja tekee ostoksia. Sinun ei tarvitse vaivata itseäsi verkkokauppatoimintojen määrittämisellä, verkkokurssialustan ylläpidolla, maksutapojen ottamisella tms. liityt vain kumppaniohjelmaan ja annat Verkkovalmentajien tehdä “likaisen työn”.

Huonot puolet

Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on sitä. Ollaksesi realistinen, sinun tulee nähdä kumppanuusohjelman tulot mukavana bonuksena päätulolähteellesi, ei itse päälähteeksi. Merkittävän tulon saamiseksi tarvitset paljon liikennettä. Totuus on, että harvat sivustot tuottavat tarpeeksi liikennettä ansaitakseen paljon rahaa kumppaniohjelmilla.

Tutustu ohjelman ehtoihin ennen hakemista kumppaniksi. Kumppanuusohjelman ehtojen voimassaolo alkaa, kun sinut hyväksytään kumppaanuusohjelmaan. Kumppanuusohjelman ehdot

Tietosuojaseloste

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään miten voit tienata rahaa kumppaanuusohjelmamme kautta. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

  • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
  • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
  • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
  • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Samankaltaisia ​​artikkeleita