Nyt rajaton määrä verkkokursseja

Nyt rajaton määrä verkkokursseja

“Oho!” – Uudistimme Pro-paketin sisällön

Pro-paketin sisältö muuttui siten, että yhdellä kk-hinnalla voit nyt tehdä rajattomasti verkkokursseja! Tämän lisäksi laajensimme Pro-paketin sisältämään myös Verkkokauppa -paketti Maxin ja blogialustan.

Eikä tässä vielä kaikki – Pro-pakettiin lisäsimme täysin uuden ominaisuuden, mikä mahdollistaa verkkokurssien myymisen yritysten sisäiseen koulutukseen kätevällä ja automatisoidulla tavalla.

Mitä uusi paketti pitää sisällään aiempaan verrattuna?

 • Rajaton määrä verkkokursseja
 • Verkkokauppa-paketti Maxi (arvo 19€/kk)
 • Blogialusta (arvo 5€/kk)
 • Ryhmärekisteröinti – UUSI OMINAISUUS

Miten hinnoittelu muuttuu?

Ei mitenkään – tarjoamme kaiken tämän samaan hintaan kuin aikaisemmin. Kts. hinnasto.

Uudet ominaisuudet esittelyssä

1. Rajaton määrä verkkokursseja

Pro-paketin avulla voit tehdä rajattoman määrän verkkokursseja samalla kk-maksulla. 

2. Verkkokauppa -paketti Maxi

Käytössäsi on heti valmis verkkokauppa, johon vain lisäät kauppasi tiedot, kuvat ja tuotekuvaukset. Laajasti käytetyn ja suositun verkkokaupan toiminta on varmaa, luotettavaa, helppoa ja vaivatonta. Saat verkkokauppasi heti ja voit aloittaa rakentaa omaa liiketoimintaa verkkoon.

I. Myy fyysisiä tuotteita

Verkkovalmentajien verkkokauppaa voit käyttää fyysisten tuotteiden myyntiin verkossa. Verkkokauppa auttaa sinua ylläpitämään tuoteluetteloa, hinnoittelemaan tuotteitasi ja hallitsemaan tilausten tilaa. Voit luoda alennuskuponkeja tarjoamaan asiakkaille kannustimen ostaa kaupastasi ja joilla voit palkita uskollisia asiakkaita ja seuraajia. Voit myös laittaa tuotteita alennukseen esim. kampanjan ajaksi. 

II. Myy digitaalisia tuotteita

Fyysisten tuotteiden lisäksi Verkkovalmentajien verkkokaupassa voit myydä digitaalisia tuotteita. Digitaalinen tuote on mikä tahansa, joka voidaan ladata – e-kirjasta videoihin.

Kun olet perustanut verkkokaupan, kaupankäynti sujuu automaattisesti. Kaupan automaatio käsittelee maksut ja tarjoaa asiakkaille pääsyn ostoksiin. Verkkokauppa suojaa myös latauslinkkisi ja varmistaa, että vain maksavat asiakkaat pääsevät digitaalisiin tuotteisiisi.

III. Myy aikaasi

Verkkovalmentajien verkkokauppa ei ole vain perinteisille verkkokauppiasyrityksille. Konsultit ja ammattilaiset voivat käyttää sitä myydäkseen palvelujaan verkossa.

Voit myydä aikaasi kahdella tavalla palvelussamme:

 • Voit myydä palvelusi tuotteena (esimerkiksi ”sisustussuunnittelu”), jolloin veloitat kiinteän hinnan tarjotusta palvelusta.
 • Tai voit myydä aikaasi tuntiveloituksella (”varaa 10 tuntia ajastani á 150 euroa / tunti”).

Katso esimerkki verkkokaupasta sivustollamme: KehonKieli

3. Blogialusta

Perusta oma blogi Verkkovalmentajat-alustalle. Bloggaamisen hyödyt:

 • bloggaamalla voit tuottaa seuraajillesi arvokasta ja kiinnostavaa materiaalia luettavaksi
 • voit olla vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa
 • blogit sopivat hyvin jaettavaksi sosiaalisessa mediassa ja voit hankkia lisää seuraajia niiden avulla
 • saat näkyvyyttä osaamisellesi, mikä herättää luottamusta seuraajissasi
 • blogi-kirjoituksesi pysyvät verkossa saatavilla ja hakukoneet löytävät ne myöhemminkin
 • bloggaaminen tukee upeasti verkkokurssiesi ja muiden verkkokaupan tuotteidesi markkinointia herättämällä kiinnostuksen aihettasi kohtaan
 • saat enemmän kävijöitä sivuillesi ja kauppaasi
 • myyt enemmän

4. Ryhmärekisteröinti

Ryhmärekisteröinti tarkoittaa, että yksi henkilö voi rekisteröidä koko ryhmän kerralla ja jokaisesta tulee erillinen osallistuja.

Tämän ominaisuuden avulla voit myydä verkkokurssin organisaatiolle ja sen sijaan, että he saavat vain yhden käyttäjätilin, he voivat ostaa ja määrittää tilejä kaikille työntekijöilleen.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos teet yritysten välistä myyntiä kätevällä ja automatisoidulla tavalla. Ominaisuus mahdollistaa “paikkojen” myymisen yritysten sisäiseen koulutukseen.

Kun yritys ostaa “paikkoja” sinun verkkokurssille vaikka kaikille työntekijöilleen kerralla, ryhmä luodaan automaattisesti ja kurssin ostaja asetetaan ryhmän johtajaksi. Ryhmän johtaja voi lisätä / poistaa opiskelijoita ryhmään ja seurata heidän kurssinsa edistymistä.

 • Joukkolisenssin osto – Käyttäjä (kuten opettaja tai yrityksen johtaja) voi ostaa useita lisenssejä (paikkoja) yhdelle kurssille.
 • Automaattinen ryhmän luominen – Oston jälkeen ryhmä luodaan automaattisesti ja ostaja nimetään ryhmänjohtajaksi.
 • Ilmoittautumisvaihtoehdot – Ryhmänjohtaja voi lisätä ja poistaa käyttäjiä ostettuihin kursseihin.

Kuinka tämä toimii käytännössä?

Asennuksen ja aktivoimisen jälkeen asiakkaallasi on mahdollisuus valita lisenssien (tai “paikkojen”) määrä, jonka he haluavat hankkia kurssille ostotapahtuman aikana (kassalla).  

Onnistuneen oston jälkeen ryhmä luodaan ja nyt asiakas (ryhmänjohtaja) voi aloittaa opiskelijoiden lisäämisen kurssillesi sivuston käyttöliittymän kautta.

Raportointitoiminto antaa ryhmäjohtajille kaivattua tietoa auttaakseen heitä tunnistamaan heikommat opiskelijat. Ryhmän johtajat voivat keskittyä opiskelijoihin, jotka ovat jäljessä eikä suorita kurssia odotetun edistymisasteen mukaisesti. Tämä tekee ryhmärekisteröinnistä täydellisen ryhmänluonti-, rekisteröinti-, hallinta- ja raportointilaajennuksen.

Toivomme, että tämä artikkeli sai sinut innostumaan Pro-paketin laajennetusta sisällöstä. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Kuinka myydä verkkokursseja käyttämällä live-webinaareja ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

 • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
 • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
 • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
 • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita