Kuinka myydä verkkokursseja käyttämällä live-webinaareja

Kuinka myydä lippuja Zoom webinaariin

Meiltä on kysytty lukuisia kertoja Verkkovalmentajat.fi perustamisesta lähtien, että “Onko verkkokurssialustalla webinaari mahdollisuutta?” Olemme tähän asti kategorisesti vastanneet, että emme tue webinaareja ja olemme ohjanneet kysyjät käyttämään GoToWebinaaria, Zoomia, Teams, jne. Ajattelimme että noita kolmannen osapuolen palveluja on niin paljon ja toimivia sellaisia, että miksi keksisimme pyörää uudestaan… Niinpä… “Never say never” 🙂

Valitettavasti COVID-19-pandemian takia monet fyysiset tapahtumat on ollut pakko lykätä tai siirtää verkkoon virtuaalitapahtumina. Useat haluavat myydä lippuja Zoom tapahtumiinsa. Olemme täysin sitoutuneita auttamaan tapahtumien järjestäjiä näillä vaikeilla hetkillä ja olemme tehneet ahkeraa työtä kehittääksemme turvallisen integraation Zoomin kanssa, mikä tekee virtuaalikonferensseihin, kokouksiin ja webinaareihin lippujen myymisestä vaivattoman prosessin. Verkkovalmentajissa voit nyt myydä lippuja virtuaalitapahtumiin tai voit luontevasti yhdistää verkkokurssille verkko-opetusta.

Mikä on Zoom?

Vaikka et työskentelisi kotoa käsin, olet todennäköisesti kuullut Zoomista.

COVID-19-kriisin vuoksi videoneuvottelusovelluksesta on tullut standardi yhteydenpitoon muiden kanssa kasvokkain käytännössä sekä yritys- että henkilökohtaisissa olosuhteissa.

Zoom on pilvipohjainen videoliikennesovellus, jonka avulla voit luoda virtuaalisia video- ja äänikokouksia, webinaareja, live-keskusteluja, näytönjakoa ja muita yhteistyöominaisuuksia.

Osallistuja ei tarvitse Zoom-tiliä osallistuakseen Zoom-webinaariin/kokouksiin ja alusta on yhteensopiva Macin, Windowsin, Linuxin, iOS: n ja Androidin kanssa eli melkein kuka tahansa voi käyttää sitä.

Miksi Zoom?

Zoom on yksi yksinkertaisimmista videoneuvottelu- / kokousympäristöistä, joka antaa interaktiivisen kokemuksen opettajalle ja opiskelijoille. Opiskelijat (osallistujat) napsauttavat vain lähettämääsi linkkiä, joka yhdistää hänet kokoukseen. Sinä isäntänä voit seurata, kuka liittyy ja miten he osallistuvat. Se mahdollistaa vuorovaikutuksen (visuaalisesti ja kuuluvasti) osallistujien kanssa. 

Kuinka isännöidä webinaareja verkkokurssien myymiseksi?

Webinaarit ovat erittäin tehokkaita. Riippumatta siitä, mitä toimialaa tai markkinarakoa palvelet, webinaarit voivat olla “game changer” markkinointikanava, jota tarvitset lisätäksesi liiketoimintaa dramaattisesti. Olet luultavasti itse osallistunut muutamiin verkkoseminaareihin, joten olet nähnyt omakohtaisesti kuinka tehokkaita ne voivat olla.

Verkkoseminaarit toimivat, sillä ne tarjoavat ympäristön, jossa voit ansaita nopeasti kohdeyleisösi luottamuksen ennen kuin aloitat myymisen.

Jakamalla ilmaiseksi osan parhaasta sisällöstäsi  – sisältöä, joka todella auttaa kohderyhmääsi – antaa sinulle mahdollisuuden luoda luottamusta ja asettaa sinut  aiheesi asiantuntijaksi. Saat kouluttaa ja olla vuorovaikutuksessa kohdeyleisösi kanssa, mikä tekee myymisestä heille paljon helpompaa. Jos teet sen oikein, huomaat, että verkkoseminaarisi loppuun mennessä monet osallistujat ovat todella kiitollisia mahdollisuudesta tulla asiakkaaksesi.

Verkkokurssit eivät ole ainoita myytäviä asioita webinaarin avulla. Webinaareja voidaan käyttää valmennus- tai konsultointiohjelmien, live-tapahtumien, ohjelmistojen ja jopa fyysisten tuotteiden myyntiin.

Verkkovalmentajien Zoom-ominaisuus tekee lippujen myynnistä ja virtuaalisten tapahtumien hallinnasta vaivatonta

Verkkovalmentajana voit hallita omia webinaareja suoraan Verkkovalmentajat hallintapaneelista ja lisätä webinaarin mihin tahansa haluamaasi kurssiin / oppituntiin / aiheeseen / tietovisaan. Lippujen ostajat tai verkkokurssien opiskelijat voivat liittyä suoraan napin painalluksella webinaariisi.

Lisää uusi webinaari
zoom-hallintapaneeli

Verkkovalmentajat voivat luoda ja hallita webinaareja suoraan hallintapaneelista. Webinaarin luomisen jälkeen luotu webinaari voidaan liittää myytävään tuotteeseen. 

linkita webinaari ja tuote

Kuinka luoda verkkokurssi käyttäen hyväksi Zoomia?

Verkkovalmentajissa voit nyt luoda verkkokurssin, johon opiskelija voi osallistua mistä tahansa maapallon kulmasta. Kurssimateriaalit toimitetaan verkossa ja jos opiskelijalla on epäilyksiä, hän voi puhua ohjaajien kanssa Zoom-oppitunnin aikana tai keskustella sen jälkeen.

Voit lisätä webinaarin mihin tahansa haluamaasi kurssiin / oppituntiin / aiheeseen / tietovisaan.

Zoom oppitunti

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan kuinka voit helposti hallita omia Zoom-webinaarejasi suoraan Verkkovalmentajat-hallintapaneelista ja lisätä webinaarin mihin tahansa haluamaasi kurssiin / oppituntiin / aiheeseen / tietovisaan. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Live Chat verkkokaupassa ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

  • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
  • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
  • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
  • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

Zoom-ominaisuus on saatavilla Verkkokaupan paketeissa Mini ja Maxi sekä Verkkokurssialustan Basic- ja Pro-jäsenyyksille. 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Luodaksesi Zoom kokouksia tai Webinaareja tarvitset tilin Zoomiin. Luomme ilmaisen Zoom tilin (Basic) puolestasi. Tämä Zoom tili ja Verkkovalmentajien tilisi linkitetään keskenään niin, että kaikki luomasi Zoom tapahtumat automaattisesti käyttävät Zoom tiliäsi.

Kyllä voit. Ilmaisessa tilissä on rajoituksena mm. enintään 100 henkilöä, kesto enintään 40 minuuttia ja et voi tallentaa pilveen. Maksullisella Zoom Pro tilillä saat enemmän. Lue asiasta lisää esimerkiksi täältä

Huom. jos haluat käyttää maksullista Zoom Pro -tiliä, Zoom Pro-tilin käyttö tällä tapaa edellyttää että me ostamme Pro-lisenssin puolestasi ja läpilaskutamme lisenssimaksun sinulta samaan tapaan kuin maksat verkkokurssialustan jäsenmaksun.

Katso lisää Zoom hinnastosta.

Eivät tarvitse. Kokouksen tai Webinaarin isäntä tarvitsee tilin. 

Webinaarille on  monia samanvivahteisia määriteltelmiä. Zoom palvelun määritelmät ja erovaisuudet löydät täältä. Huomaa, että toistaiseksi Verkkovalmentajissa luodut Webinaarit ovat teknisesti ottaen Zoom kokouksia. Voit kuitenkin esimerkiksi halutessasi mykistää osallistujien mikrofonit jo etukäteen suoraan hallintapaneelista.

Verkkokurssit eivät ole ainoita myytäviä asioita webinaarin avulla. Webinaareja voidaan käyttää valmennus- tai konsultointiohjelmien, live-tapahtumien, ohjelmistojen ja jopa fyysisten tuotteiden myyntiin.

Sinun Zoom tiliä ei ole vielä yhdistetty Verkkovalmentajien tiliin. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita