ryhmaosto

Ryhmäosto – myy lisenssejä suurelle määrälle opiskelijoita

Verkkovalmentajien ryhmäoston avulla voit antaa ryhmäalennuksia verkkokurssille ja myydä yrityksille ryhmälisenssejä alennettuun hintaan. Tällä alennushinnoittelustrategialla voit lisätä myyntiä.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos harjoitat yritysten välistä (B2B) liiketoimintaa – kätevää ja automatisoitua.

Käyttäjä (kuten opettaja tai yrityksen johtaja) voi ostaa useita lisenssejä yhdelle kurssille.

Mitä ryhmäosto tarkoittaa?

Tämän ominaisuuden avulla voit myydä verkkokurssin toiselle yritykselle tai organisaatiolle ja sen sijaan, että he saavat vain yhden käyttäjätilin, he voivat ostaa ja määrittää tilejä kaikille työntekijöilleen.

Ryhmäosto tarkoittaa, että yksi henkilö – ryhmänjohtaja (kuten opettaja tai yrityksen johtaja) – voi rekisteröidä koko ryhmän kerralla ja jokaisesta tulee erillinen osallistuja. Tämä säästää ryhmänjohtajilta aikaa ja vaivaa, sillä sen sijaan, että he joutuisivat tekemään ostoksen erikseen jokaiselle ryhmän opiskelijalle ja ostotietojen syöttämisen uudelleen ja uudelleen, ryhmäjohtajat voivat ostaa useita paikkoja yhdelle kurssille kerralla.

Ryhmärekisteröinti toimii käytännössä niin, että asetat kurssille yksikköhinnan, esimerkiksi 50 €/kpl ja yrityksen edustaja ostaa esimerkiksi 100 hengelle kurssin, jolloin hän maksaa kassalla 50 €/kpl * 100 kpl = 5000 €. Tämän jälkeen yrityksen edustaja voi itse määrittää käyttäjätilit kaikille 100:lle hengelle.

Voit myös antaa esimerkiksi 15% alennuksen, jos asiakas ostaa sinulta kerralla kurssin yli 20 hengelle. Annetut luvut ovat esimerkkejä, joita voit muuttaa tarpeittesi mukaan.

Kun kursseja ostetaan kerralla, ryhmä luodaan automaattisesti ja kurssin ostaja asetetaan ryhmänjohtajaksi. Ryhmänjohtaja voi lisätä/poistaa oppilaita ryhmästä ja seurata heidän kurssinsa etenemistä.

Ryhmänjohtaja voi hallita ryhmän oppilaita suoraan käyttöliittymästä, mikä tarkoittaa, että ryhmänjohtajan ei tarvitse perehtyä verkkokurssialustaan tai mihinkään muuhun. Tämä säästää heiltä vaivaa ja tekee ryhmäostolaajennuksesta käyttäjäystävällisen.

Seuraavaksi esittelemme ominaisuuksia yksityiskohtaisemmin.

Ryhmänjohtaja voi seurata edistymistä raporteilla

Raportointitoiminto antaa ryhmänjohtajille kaivattua tietoa heikkojen oppilaiden tunnistamiseksi. Ryhmäjohtajat voivat keskittyä opiskelijoihin, jotka ovat jäljessä eivätkä suorita kurssia odotetun edistymisprosentin mukaisesti. Tämä tekee Verkkovalmentajien ryhmäosto-ominaisuudesta erinomaisen ryhmän luomisen, rekisteröinnin, hallinnan ja raportoinnin laajennuksen.

Ryhmänjohtaja voi kutsua ryhmän jäseniä uudelleen

Ryhmänjohtaja voi kutsua uudelleen jäseniä, jotka on poistettu, unohtaneet salasanansa tai olleet poissa kurssilta pitkään. Hän voi lähettää kutsun sähköpostitse, joka sisältää käyttäjän/ryhmän/kurssin tiedot ja “Palauta salasana” -linkin.

Ryhmän koko on kuitenkin rajoitettu. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi jos ryhmänjohtaja on ostanut 10 paikkaa kurssille, hän ei voi “kierrättää” paikkoja poistamalla ryhmäläisiä ja sitten lisäämällä jonkun toisen tilalle. Hän voi rekisteröidä korkeintaan ostamansa määrän kurssilaisia – tässä tapauksessa 10.

Säästä aikaa rekisteröimällä useita opiskelijoita kerralla

Useita oppilaita voidaan rekisteröidä kerralla ostetulle kurssille CSV -tiedoston avulla, mikä säästää aikaa ja vaivaa, sen sijaan että ryhmänjohtaja joutuisi syöttämään opiskelijatiedot yksi kerrallaan ja samalla se vähentää virheiden mahdollisuutta.

Helppoa opiskelijoiden hallintaa

Ryhmänjohtajalla on mahdollisuus lisätä tai poistaa oppilaita ryhmästä ja siten ryhmään liittyvistä kursseista. Tämä tekee opiskelijoiden hallinnasta nopeaa ja helppoa.

Ryhmäosto käytännössä

ryhmaosto ostoskori

Ostaja voi ostaa kerralla useita lisenssejä yhdelle kurssille.

Kun ostaja valitsee Ryhmä -vaihtoehdon, hän voi lisätä määrän, joka on ryhmään lisättävien jäsenten kokonaismäärä.

Kun Yksilö -vaihtoehto on valittuna, käyttäjälle ei anneta mahdollisuutta muuttaa tuotteen määriä ja tämä osto tehdään yhdelle käyttäjälle.

Opiskelijoiden lisääminen

ryhmaosto rekisterointi

Ryhmänjohtajan on annettava opiskelijan nimi ja sähköpostiosoite, jotta hän voi ilmoittautua kurssille. Jos opiskelijalla ei ole Verkkovalmentajat-käyttäjätiliä, uusi käyttäjätili luodaan ja opiskelija rekisteröidään kurssille. Jos käyttäjätili on jo olemassa, hänet lisätään automaattisesti ryhmään ja ilmoitetaan kaikille ryhmän kursseille.

Oppilaiden kutsuminen uudelleen

ryhmaosto kutsu uudelleen

Jos äskettäin rekisteröitynyt käyttäjä menettää pääsyn tilitietoihinsa tai hän on unohtanut salasanansa, ryhmänjohtaja voi kutsua ryhmän käyttäjän uudelleen. Kun kutsu on lähetetty, käyttäjä saa sähköpostiviestin, joka sisältää ryhmän tiedot, käyttäjätunnuksen ja salasanan vaihtolinkin.

Oppilaiden poistaminen

Poista -toiminto on käytettävissä, jos ryhmänjohtaja haluaa peruuttaa opiskelijan rekisteröinnin.

Raportointi

ryhmaosto raportti

Ryhmänjohtaja näkee kurssin edistymisen, tietovisatilastot ja todistukset.

Ryhmänjohtaja voi tarkastella raportteja ryhmänjohtajan ostamasta kurssista. Alasvetovalikosta ryhmänjohtaja voi valita kurssin ja kurssin käyttäjien raportit näytetään.

Joukkoilmoittautumiset

ryhmaosto csv

CSV -mallitiedoston voi ladata ryhmärekisteröintisivulta.

Jos jäljellä olevien paikkojen määrä on pienempi kuin CSV -tiedoston käyttäjät, ryhmänjohtaja saa virheilmoituksen, että ryhmäraja on ylittynyt.

Ryhmänjohtajat voivat ladata CSV -tiedoston jäsenten rekisteröimiseksi ryhmään. CSV -tiedostomuodon on oltava seuraava: Etunimi, Sukunimi, Sähköpostiosoite.

Massapoisto

Ryhmänjohtaja voi myös poistaa useita käyttäjiä tietystä ryhmästä valitsemalla valintaruudun jokaisen käyttäjärivin alussa ja napsauttamalla Poista Joukko -painiketta.

Ryhmäalennukset

ryhmaosto ryhma alennus

Kurssin myyjänä voit määrittää ryhmäostotuotteille ryhmäalennuksen. Sinulla on mahdollisuus määrittää ryhmäalennuksia joko prosentteina tai kiinteänä summana.

Esimerkkikuvassa on kurssille asetettu ryhmäalennus, joka antaa 15%:n alennuksen, jos kurssia ostetaan 20 kpl kerralla.

Lähetä meille viesti, jossa kerrot mihin tuotteeseen haluat ryhmäoston käyttöön. Kerro samalla mahdollisen ryhmäalennuksen ehdot: vähimmäismäärä, alennustyyppi (prosentti/kiinteä) ja alennuksen määrä.

Ominaisuus on tuettuna Basic ja Pro-paketeissa.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään miten ryhmäosto-ominaisuus toimii ja sait enemmän ymmärrystä, miten voit myydä yrityksille ryhmälisenssejä kerralla. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme 4 syytä, miksi verkkokaupallasi pitäisi olla blogi?

Tilaa uutiskirje

Verkkovalmentajat

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita