epassi

Ota vastaan ePassi maksuja

Olemme lisänneet ePassi maksutavan verkkokauppaan (Pro ominaisuus). Jatkossa pystyt tarjoamaan asiakkaillesi mahdollisuutta hyödyntää verkossa työnantajan myöntämän ePassi edun.

Ottamalla ePassi ominaisuuden käyttöön, Epassi-maksunappi lisätään verkkokaupan kassalle. Ostosta tehdessään asiakas hoitaa maksun Epassin palvelussa ja palaa sitten verkkokauppaasi, samalla tavalla kuin esim. verkkopankin kautta maksettaessa.

Epassi tuo uutta buustia yrityksesi toimintaan

Saat uusia asiakkaita, sillä useat työnantajat tarjoavat ePassia etuna työntekijöilleen. Työntekijät, joilla on ePassi etu käytössään, käyttävät etua ja sinäkin voit hyötyä siitä tarjoamalla palveluita kuten verkkokursseja, joita voi maksaa ePassilla.

Kuinka otat ePassin käyttöön verkkokaupassasi

Lue tarkemmat ohjeet kuinka otat ePassin käyttöön täältä ja siitä, millaisia ​​tietoja pitäisi syöttää.

Jos yritykselläsi ei ole vielä ePassi sopimusta, tilaa ePassi ensin. Jos sinulla on kysyttävää ePassin käytöstä, olethan yhteydessä ePassin asiakastukeen.

Epassin voi ottaa käyttöön mikä tahansa yritys, joka tarjoaa henkilöstöetujen käyttöön soveltuvia palveluja tai tuotteita. 

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ottaa käyttöön kaikissa yrityksissä ja toimipaikoissa, jotka tarjoavat näiden etujen piiriin kuuluvia palveluja. Myös esimerkiksi urheiluseurat voivat ryhtyä palveluntarjoajiksi.

Tarjoamme asiakkaillemme maksutapaa, joita voi käyttää kaikkiaan kolmessa erilaisessa henkilöstöedussa:

  • Liikunta: Liikuntaetu on tarkoitettu henkilökohtaisten liikuntapalveluiden maksamiseen, esimerkiksi nettitreenit ja verkkovalmennukset.
  • Kulttuuri: Kulttuurietu on tarkoitettu henkilökohtaisten kulttuuripalveluiden maksamiseen. Edulla voi maksaa erilaisia jäsen- tai liittymismaksuja, jotka oikeuttavat palvelujen käyttöön.
  • Hyvinvointi: Hyvinvointietu on tarkoitettu erilaisten henkilökohtaisten työnantajien tarjoamien terveyspalvelujen maksamiseen (esim. jalkahoito, hammaslääkäri tai kehonkoostumusmittaus).

Täältä voit tutustua tarkemmin mitä kaikkea ePassilla voi maksaa.

Mitä ePassi maksaa?

Epassin kustannukset vaihtelevat etutyypin mukaan 3,0-4,5 %:iin. Lue lisää täältä. Tarkan erittelyn Epassi-maksuista ja kuluista näet yrityksesi Epassi-sivulla. Reaaliaikaiset raportit voidaan liittää päivän kassaan kirjanpitoa varten, ja tilitykset hoituvat automaattisesti ilman erillisiä kuluja. Liittymis-, vuosi- tai kuukausimaksuja ei ole.

Verkkovalmentajat ei peri palvelumaksua ePassilla maksetuista tuotteista (Pro ominaisuus).

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua saamaan lisätietoa kuinka voit tarjota ePassia maksutapana Verkkovalmentajien verkkokaupassasi. Jos pidit artikkelista, tilaa uutiskirjeemme saadaksesi ensimmäisenä kuulla lisää kuinka voit hyötyä Verkkovalmentajat-palvelusta. Löydät meidät myös Facebookista.

Joko luit artikkelimme Omat kotisivut yritykselle ?

5 TAPAA KASVATTAA SÄHKÖPOSTILISTAASI

kasvata sähköpostilistaasi

  • 16 sivuinen opas sähköpostilistan kasvattamiseksi
  • 1-2 krt kuukaudessa saat vinkkejä liiketoimintasi tehostamiseen
  • Saat ensimmäisenä tietää tarjouskampanjoistamme
  • Tiimimme päivitykset uusista ominaisuuksista ja parannuksista.

Emme lähetä sinulle roskapostia tai myy sähköpostiosoitettasi. Koskaan.

 

Jaa ystävällesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita