Kumppanuusohjelman ehdot

Verkkovalmentajien kumppanina (Kumppani) sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Lue ehdot huolellisesti, ennen kuin rekisteröidyt ja mainostat Verkkovalmentajat.fi-sivustoa.

Osallistuminen kumppanuusohjelmaan on tarkoitettu vain verkkosivustomme lailliseen mainostamiseen saadaksesi palkkioita jäsenyyksistä ja tuotteista, joita yksityishenkilöt tai yritykset ovat ostaneet Verkkovalmentajat.fi-sivustolta omalla verkkosivustollasi tai henkilökohtaisilla suosituksillasi.

Kirjautumalla Verkkovalmentajat.fi-kumppanuusohjelmaan ilmoitat hyväksyväsi nämä ehdot.

1. Hakemuksen hyväksyminen tai hylkääminen
Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä MINKÄ tahansa kumppaniohjelmahakemuksen yksinomaisella harkinnalla. Sinulla ei ole oikeussuojakeinoa Verkkovalmentajia (Juurtuma Oy) vastaan, jos hylkäämme kumppanuusohjelmahakemuksesi.

2. Palkkiot

Jäsenille hyvitään palkkio vastaavana jäsenmaksun alennuksena ja ei-jäsenille palkkio maksetaan laskua vastaan.

Jotta Kumppani saa palkkion, viitatun uuden tilin on oltava aktiivinen vähintään 30 päivää.

Et voi viitata itseesi etkä saa palkkioita omalta tililtäsi. Lisäksi on olemassa rajoitus yksi palkkio per viittattua uutta Verkkovalmentajaa kohden. Jos joku napsauttaa linkkiä sivustoltasi ja tilaa useita tilejä, saat palkkion vain ensimmäisestä jäsentilauksesta.

Maksut lähetetään vain tapahtumista, jotka on suoritettu onnistuneesti. Tapahtumia, joista johtuu takaisinperintää tai palautuksia, ei makseta.

3. Irtisanominen
Kumppanihakemuksesi ja tilisi kumppaniohjelmassa voidaan keskeyttää tai lopettaa jostakin seuraavista syistä:

  • Sopimattomat mainokset (vääriä väitteitä, harhaanjohtavia linkkejä jne.).
  • Roskapostit (joukkoviestit, joukkolähettäminen uutisryhmiin jne.).
  • Mainonta sivustoilla, jotka sisältävät tai edistävät laitonta toimintaa.
  • Immateriaalioikeuksien loukkaukset.
  • Tarjoat alennuksia, kuponkeja tai muunlaista kannustinta palkkiosi kannustimena. Bonusten lisääminen tai muiden tuotteiden niputtaminen Verkkovalmentajat.fi-palvelun markkinoinnissa on kuitenkin hyväksyttävää.
  • Itseensä viittaaminen, vilpilliset tapahtumat, epäillyt petokset.

Edellä esitetyn lisäksi Verkkovalmentajat.fi pidättää oikeuden lopettaa mikä tahansa Kumppanuustilin milloin tahansa tämän sopimuksen rikkomuksista tai ilman syytä.