Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnetta

Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnettasi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
69
Aloitetaan

Ulkoisen maailman herättämät tunteet kertovat sisäisestä turvan tai turvattomuuden tilasta. Usein syytämme ulkoisia tekijöitä, vaikka ratkaisun avaimet ovat meillä itsellämme. Näillä avaimilla voimme muuttaa ja vahvistaa sisäistä maailmaamme. Ja sitä kautta voimme vaikuttaa parhaiten siihen, miten suhtaudumme ulkoiseen maailmaan ja miten toimimme itse siinä.

Sen sijaan, että lähtisimme muokkaamaan ulkoisia olosuhteita tai muuttamaan muita ihmisiä, voimme kääntyä sisäänpäin ja alkaa vahvistaa omaa sisäistä turvan tilaa. Ulkoisia asioita kontrolloimalla emme rakenna kestävää turvan tunnetta. Ulkoiset asiat kun ovat aina muutoksessa. Sisäisestä turvan tilasta käsin pystyy kohtaamaan ulkoiset muutokset ja haasteetkin paremmin.

Ainoastaan omaan sisäiseen olotilaan voimme täydellä varmuudella vaikuttaa. Sisäisestä turvan tilasta käsin saamme myös enemmän ulkoisia muutoksia aikaan kuin pelosta ja turvattomuudesta käsin. Siksi kiinnitän huomiotani nykyään eniten siihen, miten voisin luoda itselleni enemmän sisäistä turvaa. Olen huomannut, että turvan tunteen vahvistuessa asiat linjautuvat ja järjestyvät elämässä paljon helpommalla. Ja joskus aivan kuin itsestään.

Miksi olen tehnyt kurssin sisäisen turvallisuuden tunteen vahvistamisesta?

Olen luonut tämän kurssin, koska sisäinen turvallisuuden tunne on kriittinen tarve ja pohja kaikelle kehitykselle. Tahdon antaa sinulle tämän kurssin avulla työkaluja ja oivalluksia, jotta voit ymmärtää paremmin itseäsi. Tämän kurssin kautta ymmärrät, miksi koet tietyissä tilanteissa stressiä, ja miten voit oppia kokemaan sisäistä turvaa elämässäsi. Opit myös tunnistamaan omat rajasi ja olemaan itsesi puolella, niin ihmissuhteissa kuin muussakin elämässä.

Tällä kurssilla opit tunnistamaan milloin olet turvan tilassa ja milloin turvattomuudessa. Opit käytännössä miten pidät itsesi turvassa ja vahvistat sisäistä turvan tunnetta.

Tämä kurssi ei ole terapiaa, vaan tarjoaa sinulle oivalluksia siihen, miten voit itse vahvistaa sisäistä turvan tunnettasi. Ja siten auttaa itseäsi omassa elämässäsi voimaan paremmin. Pienillä oivalluksilla, jotka muuttuvat konkreettiseksi toiminnaksi, voit muuttaa elämässäsi isoja asioita.

Tämä kurssi sopii kaikille ihmisille, jotka tunnistavat elävänsä jollain tavalla turvattomuudesta käsin. Ja kaikille, jotka ovat valmiita ja halukkaita luomaan vahvempaa pohjaa omalle hyvinvoinnilleen. Sisäisen turvallisuuden tunteen vahvistamisella voimme korjata niin paljon elämässämme. Turvan tai turvattomuuden kokeminen vaikuttaa ihmissuhteisiin, vaurauteen, hyvinvointiin työssä ja arjessa. Sisäinen turvan tunne liittyy olennaisesti hyvinvointiimme.

Sisäinen turvan tunne luo lopulta pohjan kaikelle hyvinvoinnille elämässäsi.

Tällä kurssilla opit ymmärtämään mikä yhteys kokemallasi stressillä on sisäisen turvattomuuden tunteen kanssa. Mielestäni on kestämätöntä, että opettelemme erilaisia tekniikoita joiden avulla voimme hallita ja sietää stressiä, mutta emme ymmärrä sitä aitoa juurisyytä, miksi koemme stressiä. Tahdon auttaa sinua luomaan pohjaa pysymään sisäisessä turvan tilassa, eli elämään stressittömämpää elämää. Se onnistuu, kun opit ymmärtämään itseäsi ja toimintamallejasi. Tämän tiedostamisen kautta opit muuttamaan toimintaasi hyvinvointiasi tukevammaksi.

Useimmat meistä elävät selviytymismoodissa. Monet sitä itse tunnistamatta. Selviytymismoodin tunnistaa monesti siitä, että olo on hermostunut ja pienet asiat saavat isot mittasuhteet. Päivän jälkeen on väsynyt, vaikka ei olisi edes tehnyt juuri mitään. Turvattomuus voi johtaa lopulta uupumukseen, koska se vie niin paljon resursseja. Selviytymismoodi kuluttaa energiaa sinun omassa kehossa, järjestelmässäsi, ja vie paljon energiaa. Kun opit elämään sisäisestä turvan tilassa, sinulla on paljon enemmän energiaa sinulle olennaisimpiin asioihin.

Tekeminen ei yleensä väsytä meitä, vaan sisäinen puhe ja olotila jota sisimmässämme kannamme. Mitä jos tuo sisäinen olotila muuttuu niin, että elämästäsi voisi tulla mielekkäämpää ja helpompaa? Sen sijaan, että päivän tekemiset kuluttaisivat akkusi täysin loppuun, saisitkin niistä lisää virtaa.

Sisäinen turvan tunne voi olla täysin irti konkreettisista olosuhteista, eli voimme kokea syvää turvattomuutta vaikka elämässämme olisi fyysisellä tasolla kaikki loistavasti. Jotkut ihmiset taas kokevat sisäistä turvaa haastavissakin olosuhteissa. Se on nimenomaan sisäiseen kokemusmaailmaamme liittyvä tunne.

Sisäisen turvallisuuden tunteen vahvistamiseen voi vaikuttaa itse ihan jokainen. Sisäinen turvan tunne vahvistuu automaattisesti kun alamme ymmärtää mitkä asiat siihen oikeasti vaikuttavat. Ja millä tavalla voimme itse tuoda itsemme turvaan, tässä hetkessä.

Kurssilla saat kaiken sen informaation käyttöösi minkä itse olen oppinut eheytyessäni vakavasta lapsuuden traumasta.

Kuka olen:

Olen Maiju Palin, Kultainen sulka -blogin kirjoittaja ja kokemusasiantuntija traumanhoidossa. Olen joutunut kuromaan ammottavan aukon sisäisessä turvan tunteessa umpeen aikuisiällä. Tuon aukon minuun jätti vakava lapsuuden trauma.

En ole ammatiltani terapeutti vaan olen kokemusasiantuntija traumasta eheytymisen matkalla. Olen läpikäynyt addiktiivisen päihderiippuvaisen elämänvaiheen, selvinnyt hyvin väkivaltaisesta ihmissuhteesta ja itsetuhoisesta elämänvaiheesta. Olen päässyt pois turvattomuutta luovista ihmissuhteista.

Oma matkani on edelleen kesken, mutta jo nyt todellisuuteni on kuin yö ja päivä entiseen verrattuna. Vuosien itsetutkiskelun ja henkisen kasvun kautta olen oppinut tulemaan itseni puolelle. Tällä kurssilla kokoan tiiviiksi paketiksi kaiken sen olennaisen tiedon, mikä on itselleni mahdollistanut sisäisen turvan tilan vahvistumisen.

Mahtavaa, että sinäkin olet tehnyt päätöksen vahvistaa sisäistä turvan tilaa! Uskon, että maailmasta voi tehdä paremman paikan yksi ihminen kerrallaan. Jokainen voi osallistua näihin talkoisiin omaa tietoisuuttaan lisäämällä. Kun sinä opit elämään vahvemmin turvan tilasta käsin, tuot ympäristöösikin lisää turvaa ja rauhaa. Kiitos, että otat siitä vastuun.