Kilot kuriin pysyvästi verkkovalmennus

Kilot kuriin pysyvästi verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan

“Kilot kuriin pysyvästi”– kurssilla saat tutkittuun tietoon ja vankkaan lääkärin ammattitaitoon ja kokemukseen perustuvan tiedon, ohjauksen ja konkreettiset neuvot, joiden avulla etenet kohti pysyvää elämäntapamuutosa. Muutoksen tukena käytetään myös kognitiivisen psykoterapian menetelmiä.

Kurssi koostuu 8+4 viikon jaksosta: 8 ensimmäisen viikon aikana saat päivittäin oppimateriaalin ja tehtävät kun taas viimeisten 4 viikon aikana tehtäviä ilmestyy viikoittain.

Kilot kuriin- kurssilla opit tekemään parempia valintoja, pysymään motivoituneena, ennakoimaan sekä muuttamaan käyttäytymis- ja ajattelutapaasi. Kurssi sopii erityisesti elintaparemonttia, terveellisempiä elintapoja tai painonlaskua suunnitteleville. Kurssin aikana ei pyritä merkittävään painonlaskuun. Sen sijaan saat käyttöösi työkalut, joiden avulla pääset hitaasti ja varmasti etenemään kohti tavoitettasi – olipa tavoitteesi sitten pieni tai suuri painonpudotus, elintapojen parantaminen tai totaalinen elämäntaparemontti. Pienet muutokset mahdollistavat sen, että todella muutat elintapojasi pysyvästi ja saavuttamasi tavoite jää pysyväksi. Päivittäinen oppimateriaali ja ohjeistus tukee uusien tapojen juurtumista rutiiniksi. Elämäntapamuutoksen mahdollistavan tiedon ja opin lisäksi tulet lisäämään rutkasti myös itsetuntemustasi.

Kurssi vaatii noin 15min opiskeluaikaa päivittäin ja lisäksi on hyvä varata säännöllistä suunnitteluaikaa (esim. 15min päivittäin tai tunti viikottain). Oppimateriaali on jaettu selkeisiin ja tiiviisiin kokonaisuuksiin ja kurssirakenne on suunniteltu siten, että se tukee oppimista.

Valmentajana toimii työterveyshuollon erikoislääkäri, psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen psykoterapia) Anne Juvani. Kurssi perustuu tutkittuun tietoon ja on Käypähoitosuosituksen mukainen, joten se soveltuu lisätyökaluksi myös työterveyshuolloille tai yritysten tyhy- toiminnaksi.

Kilot kuriin pysyvästi -kurssin pilottijakso käynnistyy tammikuussa 2021.