Laulun sanoittamisen-verkkokurssi

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
30
Aloitetaan

Sana Mustosen sanoittajakurssi aloitteleville sanasepoille. Oletko aina halunnut sanoittaa laulun, kaipaatko tekstintekoosi potkua, mietitkö joskus, kuinka niitä biisejä sanoitetaan? Sana Mustosen sanoittajakurssi on tarkoitettu laulutekstien kirjoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajille, innoittamaan  ja rohkaisemaan sanoittamisen pariin. Kurssilla opitaan sanoittamisen perustekniikkaa, mietitään millainen on hyvä lauluteksti ja annetaan käytännön­-neuvoja siitä, miten sanoituksensa saa eteenpäin, ehkäpä radiosoittoon asti.

Tällä kurssilla pääset tekemään myös oman laulutekstin ja Sanalta saat siihen apua.

Sana Mustonen sanoittajakurssi scaled

Sana Mustonen on ammattisanoittaja, jonka kynästä ovat syntyneet monet ikimuistoiset laulutekstit. Suvi Teräsniskan Syksyn sävel voittolaulu Täydellinen elämä ja Robinin Frontside ollie ovat Sanan isoimpia hittejä. Mustonen toimi Warner Chappell Music Finlandin housewriterina 11 vuotta, sanoittaen tuona aikana monipuolisesti suomalaisille artisteille ja yhtyeille.

Sana on tehnyt tekstejä Yöstä Yölintuun ja Einistä Robiniin. Viimeaikoina useita Sanan tekstejä on levyttänyt mm. Tommi Soidinmäki ja Raskasta Joulua kiertueelta tuttu JP Leppäluoto, jonka Piilevää pimeää levy käväisi viime kesänä Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Kyseisen levyn lähes kaikki tekstit ovat Sanan käsialaa.

Sana Mustosen sanoittajakurssilla sanoittamiseen ei suhtauduta liian vakavasti. Joskus virhekin voi olla juuri se juttu!

Jos sanoittaminen saattaisi olla se sun juttusi, lähde mukaan kurssille!

-Kurssi sisältää:

-Miksi ryhtyä sanoittajaksi

-Kuinka päästä alkuun?

-Laulutekstin ja runon ero

-Laulutekstin aiheet

-Kirjoitusolosuhteet

-Perustekniikka

-Tavut

-Riimit

-Tekstin laulettavuus

-Lauluntekstin rakenne ja sisältö

-Kuinka tekstissä tarina kulkee

-Kieli

-Blancoteksti vai melodiaan kirjoitettu

-Mistä teksti-ideoita, entä biisin nimet?

-Kun tietää perussäännöt, niitä voi rikkoa

-Miten saat laulutekstin eteenpäin, verkostoituminen

-Entä jos kirjoitetaan yhdessä, co-writing

-Milloin liitytään Teostoon? Mikä se on?

Kurssin kesto 3x 30 min

www.musakuja.fi