Tee hitaasta sivustostasi turboahdettu voimanpesä

Hakukoneoptimointi

Pidämme sivustosi nopeana ja toimivana parhaalla mahdollisella tavalla – kuukausi toisensa jälkeen.

Hakukoneoptimointi – mitä se on?

Hakukoneoptimointi (SEO, lyhenne englanninkielisestä käsitteestä search engine optimization) tarkoittaa yksinkertaistettuna erilaisia verkkosivustolla ja sen ulkopuolella tehtäviä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on edistää kohdesivuston sijoittumista hakukoneiden luonnollisiin hakutuloksiin oman liiketoiminnan kannalta olennaisilla avainsanoilla.

Hakukoneoptimointi lisää yrityksen luonnollista näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa. Suurin osa hakijoista klikkaa mieluummin luonnollisia hakutuloksia kuin mainoksia ja luonnollisiin hakutuloksiin myös luotetaan eniten.

Käytännössä hakoneoptimointi tarkoittaa

  1. verkkosivujen sijoitusten nostamista hakukoneiden hakutuloksissa
  2. omien hakutulosten tekemistä houkuttelevammiksi, jolloin useampi hakija klikkaa niitä.

Valittuja sivuja optimoidaan, jotta ne löytyisivät halutuilla hakusanoilla.

Hakukoneoptimointi tekee myös koko sivuston hakukoneystävälliseksi.

Tällöin sivuille päädytään useammin myös sellaisilla hakusanojen yhdistelmillä, joita ei ole erikseen valittu optimoitavaksi. Tähän joukkoon kuuluvat ns. pitkän hännän hakulauseet, joita kutakin yksinään haetaan harvoin mutta jotka yhdessä kattavat suuren osan kaikista tehdyistä hauista.

Käytännössä toimenpiteiden kirjo, joita hakukoneoptimoinnin nimissä tehdään on hyvin laaja. Hakutuloksiin sijoittumiseen voidaan vaikuttaa tuottamalla ja muokkaamalla sivuston tekstisisältöjä, metatietoja, osoiterakennetta, latausnopeutta, sivustolle osoittavia linkkejä ja huomioimalla useita muita muuttujia. Perimmäinen tarkoitus on tehdä sivustosta niin laadukas käyttökokemuksen ja sisältönsä puolesta, että sitä on helppo tarjota tiedonhakijoille esimerkiksi Googlen hakukoneessa.

Onko sinulla hidas WordPress sivusto?

Hidas sivusto voi johtaa myös huonoihin hakukonesijoituksiin (SEO), vähentyneisiin konversioihin ja huonoon käyttökokemukseen.

Mutta tärkeätä ei ole vain nopeus. Äskettäisen tutkimuksen mukaan 88% verkkosivustojen kävijöistä, joilla on yleisesti huono kokemus, palaa vähemmän todennäköisesti. Todennäköisesti hidas, viallinen verkkosivusto voi dramaattisesti vahingoittaa tuotemerkkiäsi, mainettasi ja vaikuttaa niihin, jotka käyttävät sivustoasi.

Lopputulos: Hidas, viallinen sivustosi vahingoittaa tuotemerkkiäsi.

Haluatko kohota kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi nostaa sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi tai tuotteitasi. Saat sivustollesi uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä!

Jos haluat parantaa Google hakukone -sijoitustasi tai jopa päästä ensimmäiselle sivulle voimme auttaa sinua. 

Olet todennäköisesti kuullut, että “Sisältö on kuningas”. Vaikka tämä on totta, näyttää siltä, että kaupungissa on uusi kuningas – nopea sisältö. Nopea sisältö pitää kävijöiden katseet liimattuina sivuillesi ja saa heidät palaamaan useammin. Ja sitä Google haluaa. Ihmiset eivät pysy sivustolla, jonka lataaminen vie 5-6 tai jopa 10 sekuntia – sisällöstä riippumatta. Heidän mielestään “tämä ei ole käyttäjäkeskeinen yritys”. Google on käyttäjäkeskeinen ja rankaisee sivustoja, jotka eivät ole.

Kuinka autamme

Teemme sivustostasi nopean ja ylläpidämme sitä huippusuorituskyvyllä.

Poistamme esteet, jotka hidastavat sivustosi suorituskykyä, mikä parantaa asiakaskokemusta ja lisää myyntiä.

Tehdään hitaasta WordPress -sivustostasi …

hakukone optimointi surkea

Hakukoneoptimoitu ja huippusuorituskykyinen

hakukone optimointi huippu

LATAUSNOPEUDEN OPTIMOINNIN EDUT

Miksi suorituskyvyn parantaminen on niin tärkeää?

Sivustosi lataamiseen kuluvan ajan lyhentäminen on #1 asia, jonka voit tehdä lisätäksesi merkittävästi muita myynti-, markkinointi- ja asiakaskokemuksen alueita.

MITEN TOIMIMME

Työskentely kanssamme on erittäin helppoa

Kun teet tilauksen, aloitamme optimointiprosessin:

14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU

Olemme ylpeitä työstämme ja uskomme, että voimme parantaa sivustosi suorituskykyä. Mutta jos jostain syystä emme pysty parantamaan verkkosivustosi nopeutta, palautamme rahat takaisin.