dreamstime xxl 112600464

Minäkuva kuntoon – Avaimet parempaan itsetuntoon

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloitetaan

Hyvä itsetunto on vapaalippu maailmaan, jossa pystyt olemaan aidosti oma itsesi. Itsetunto ei kuitenkaan tarkoita täyttä suvereeniutta tai kaikkivoipaisuutta. Voimme olla ekstroverttejä tai ujoja ja silti omata hyvän itsetunnon. Kun tiedämme mistä hyvä itsetunto koostuu ja mitä se on, voimme aidosti vaikuttaa siihen. Ideaalin tavoittelu johtaa vain jatkuviin pettymyksiin ja lannistumisiin. Hyvän itsetunnon omaava ihminen hyväksyy oman inhimillisyytensä, keskeneräisyytensä ja haastekohtansa. Hyväksymisestä käsin itseään voi kehittää. Itsetunto on ennen kaikkea itsensä ymmärtämistä ja hyväksymistä, ei ulkoisia meriittejä ja taitoja.

Itsetunnon kehittämisessä olennaista on itsemyötätunnon taito. Tällä kurssilla keskitytään paljon siihen miten opit näkemään itsesi positiivisemmassa ja armollisemmassa valossa.

Oletko kadottanut uskon omaan ainutlaatuisuuteesi?

Emme välttämättä ole saaneet lapsena hyväksyvää peilausta omalle arvokkaalle itsellemme ja sen takia itsetuntomme on voinut jäädä kehittymättä kovin korkealle. Usko omaan itseen on alhainen ja se vaikuttaa omassa elämässämme tekemiimme valintoihin ja päätöksiin. Koska emme tunnista omaa arvoamme, teemme valintoja joissa tämä uskomus heijastuu. Asian voi kuitenkin muuttaa! Itsetunto ei onneksi ole mikään staattinen tila, johon joko kasvetaan tai ei kasveta, vaan me voimme vaikuttaa siihen koko elämämme ajan. Aikuiseksi kasvaminenkaan ei lopu siihen, että saavutamme täysi-ikäisyyden, vaan psyykkisesti aikuiseksi kasvaminen kestää paljon kauemmin.

Kun ymmärrämme mitä on hyvä itsetunto, mistä se koostuu ja miten siihen voi vaikuttaa voimme aloittaa matkan hyvän itsetunnon ja terveen minäkuvan äärelle. Tällä muutosmatkalla on suuri vaikutus koko elämäämme. Kun alamme arvostaa itseämme, se alkaa näkyä käytännössä kaikissa valinnoissamme, niin ihmissuhteiden kuin muunkin elämän suhteen.

Tämän kurssi rikkoo myös väärät käsitykset siitä mitä yleensä hyvän itsetunnon kuvitellaan olevan. Ja kertoo sinulle mitä on aidosti hyvä itsetunto. Itsetunto ei liity ulkonäköön tai ole muutenkaan pinnallinen käsite. Tämä kurssi pureutuu syvälle juurisyihin, minuuden rakentumisen ja itsetunnon synnyn mekanismeihin maanläheisellä ja ymmärrettävällä tavalla. Tämä kurssi auttaa sinua ymmärtämään mitkä tekijät rakentavat sitä kuvaa joka meille meistä itsestämme elämämme varrella syntyy. Kurssilla opit paremmin erottamaan mitkä asiat ovat aidosti sinua, ja mitkä sellaisia uskomuksia jotka ovat itsetuntosi tiellä.

siipi 1

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet hyvän itsetunnon rakentumiseen vakaaksi ja pysyväksi osaksi elämääsi. Hyvän itsetunnon rakentumisen avulla vapaudut ilmentämään itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Kurssilla on paljon erilaisia tehtäviä ja näkökulmia joiden kautta voit edesauttaa oman itsetuntosi kehittymistä. Kurssilla saat myös työkaluja joiden avulla voit purkaa vanhoja haitallisia uskomuksia itsestäsi. Tietyt kokemukset ovat voineet jättää sinuun arvottomuuden tai kelpaamattomuuden tunteita. Opit myös keinoja kuinka voit vähentää näiden kokemusten vaikutusta tässä hetkessä.

Opit myös mistä itsetuntosi ydin koostuu ja mistä se on peräisin, sekä miten voit muuttaa sen positiiviseksi toiminnaksi ja valinnoiksi.

Minäkuva kuntoon – Avaimet parempaan itsetuntoon – verkkokurssi antaa sinulle selkeän “pohjapiirustuksen” omasta itsetunnostasi sekä ohjeet piirustusten muuttamiseen. Uskomukset omasta itsestäsi ovat uudistettavissa.